فاصله بسیاری با اقتصاد مقاومتی داریم/ در شرایط تحریم هم فرهنگ مصرف در کشور تغییر نکرده است
وی افزود: با توجه به اینکه اقتصاد آن عصر بر اساس کشاورزی بود حضرت یوسف در راستای ایفای مسؤولیت خود یک نقشه مدون ارائه کردند که در آن تلاشی جهادی و بدون وقفه در تولید حداکثری برای تقویت بنیه اقتصادی مصر صورت میگیرد.
نایب رییس مجلش شورای اسلامی در ادامه گفت: محور هر کاری در نگاه قرآن مبتنی بر دانایی است، یکی از ارکان اقتصادی حضرت یوسف(ع) مبنا قرار دادن دانایی در اقتصاد بر اساس علم بود، برنامه حضرت یوسف(ع) تولید برای مصرف نبود بلکه برای بزرگ شدن اقتصاد بود بنابراین تولیدات را ذخیره میکردند.
حجتالاسلام ابوترابی فرد عنوان کرد: تولید برای مصرف نیست بلکه برای بزرگ شدن اقتصاد است، امروز کشور ما روزانه 650 میلیون متر مکعب گاز را استخراج، پالایش و در شبکه گازرسانی بینظیر در دنیا مصرف میکند که به طور قطع یکی از عوامل افزایش دمای آسمان ایران است که 80 درصد آن هم مصارف خانگی و اداری دارد.
وی افزود: حضرت یوسف(ع) به مردم خود میفرمایند حداقل مصرف و حداکثر ذخیرهسازی را داشته باشید تولید حداکثری مبتنی بر دانش مردم مصر را از آسیبپذیری نجات داد اینها ارکان اقتصاد مصر بود.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی، در ادامه گفت: حضرت یوسف(ع) با اجرای اقتصاد مقاومتی در زمان خشکسالی کشور مصر نه تنها مایه حیات این کشور بلکه سبب نجات بسیاری از کشورهای دیگر شدند.
حجتالاسلام ابوترابی فرد ابراز کرد: امروز کشور ما با مساله اقتصاد مقاومتی بسیار فاصله دارد با وجود تحریم بهرهوری در کشور تغییر نکرده و همچنان مصرف ما از تولید بسیار بیشتر است، منابع تولیدی ما باید واقعی باشد و مردم کارآمدی اقتصاد را احساس کنند./807/پ202/ج