۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۹
کد خبر: ۲۴۴۷۱۹
مدیر حوزه علمیه آیت الله گلپایگانی شهرستان گلپایگان:

ظهور انقلاب اسلامی رجعت و بازگشتی به مفاهیم بلند و آسمانی اسلام بود

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه آیت الله گلپایگانی(ره) شهرستان گلپایگان با بیان این‌که ظهور انقلاب اسلامی فتحی الهی بود که موجب بهت و تعجب تمدن های شرق و غرب شد، گفت: ظهور انقلاب اسلامی به واقع یک رجعت و بازگشت به مفاهیم بلند و آسمانی اسلام بود.
انقلاب اسلامي

حجت الاسلام حسن غروی، مدیر حوزه علمیه آیت الله گلپایگانی(ره) گلپایگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان گفت: ظهور انقلاب اسلامی به واقع یک رجعت و بازگشت به مفاهیم بلند و آسمانی اسلام بود.

 

وی در ادامه ابراز داشت: تاریخ گواه بر این است که اساس تمام عقب ماندگی ها و انحطاط جوامع بشری ناشی از دور شدن از آموزه های دینی و تعالیم اسلامی است.

 

 

حجت الاسلام غروی با اشاره به این که ظهور انقلاب اسلامی در واقع یک رجعت و بازگشت به مفاهیم بلند و آسمانی اسلام بود، گفت: این پیروزی فتحی بود که موجب بهت و تعجب تمدن‌های شرق و غرب و مصداقی از«انا فتحنا لک فتحا مبینا» بود.

 

مدیر حوزه علمیه آیت الله گلپایگانی(ره) گلپایگان تصریح کرد: دنیایی که بازیچه تفکر لیبرالیستی غرب و کمونیستی شرق بود با تولد این انقلاب ناگاه عزت تمدن اسلامی را در مقابل خود می‌دید، که آموزه ها و مفاهیم عمیقش حیات بخش زندگی مادی و معنوی است.

 

 

این استاد حوزه علمیه با بیان این که دنیا شگفت از این تولد و تبلور بی مثال بود و تمام اندیشه ها و تفکرات التقاطی خود را بر باد رفته می دید، ابراز داشت: تفکر مادی دنیا تمام توان و تلاش خود را به کار بست تا این حقیقت ابدی را محو نماید و با سیاه نمایی و تخریب آن، این گوهر نورانی را مدفون کند.

 

 

وی با اشاره به آیه «یریدون ان یطفئوا نور الله بأفواههم و یأبی الله الّا ان یتمّ نوره و لو کره الکافرون» بیداری اسلامی را تفسیر زیبایی از این آیه شریفه دانست و گفت: تفکر مادی غرب روزی با تهاجم و جنگ، روزی با تحریم و زمانی دیگر با تبلیغ به جنگ این دین آسمانی آمد، اما در اصل بی خبر از وعده الهی بود.

 

حجت الاسلام غروی در ادامه گفت: با طلیعه انقلاب اسلامی از سویی، دریچه‌ای از نور به دنیای امروز گشوده و از سوی دیگر، وظایف خطیر بر دوش حقیقت جویان و عدالت خواهان جهان گشوده شد.

 

مدیر حوزه علمیه آیت الله گلپایگانی(ره) گلپایگان با اشاره به کمبود های فرهنگی در زما‌ن‌های قبل ابراز داشت: روزی تنها، آرزویمان بود، که بتوان از خانه تا مدرسه و از مدرسه تا دانشگاه، فضای معنوی ایجاد و راهی برای تبلیغ دین مهیا شود و چنان فضای فکری و سیاسی بر کشور حاکم بود که روحانیت و مبلغان دین ارج و قربی نداشتند و چه بسا در اثر تبلیغات، نماد و مایه بدبختی جامعه بودند.

 

وی با بیان این که امروزه وظایف مبلغان دین و مروجان فرهنگ از همه سنگین تر و مهم تر است، تصریح کرد: این افراد مبلغانی هستند که نه در پی جاه و مال، بلکه در اندیشه ترویج فرهنگ قرآن و اهل بیت(ع) هستند./939/ت302/ب6

ارسال نظرات