رییس بنیاد مهدی موعود:
عاشورا و انتظار پیوندی ناگسستنی دارند
خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام شهیدی، واژه انتظار را بدون تکیه بر عاشورا بیمعنا خواند و با بیان اینکه حسینی بودن منتهی به مهدوی بودن میشود، گفت: سرفرازان از بلاها و امتحانات دوران غیبت ولی عصر(عج) کسانی هستند که عاشورایی زندگی کنند.

حجت الاسلام ناصر شهیدی، رییس بنیاد مهدی موعود در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا به تبیین ارتباط مهدویت و مکتب عاشورا پرداخت و اظهار داشت: کسی که بخواهد منتظر واقعی امام عصر(عج) باشد باید نگاه خود را به حرکت سیدالشهدا(ع) متوقف کند چرا که واقعه عاشورا زمینه ساز حرکت مهدوی(ع) است و باید با نگاه عاشورایی انتظار را تجربه کنیم و بدون تکیه بر عاشورا نمی توان یک منتظر واقعی بود.
وی نتیجه همسفربودن با عاشوراییان را، کنار آمدن با سختی های دوران انتظار دانست و خاطرنشان کرد: زمانی منتظر واقعی شکوفا می شود که همسفر با امام حسین(ع) در کربلا شود و نتیجه این همسفربودن با عاشوراییان، کنار آمدن با سختی های دوران انتظار است و بعضی از ناملایمات اهل دنیا برای یک منتظر واقعی شیرین و زیبا جلوه می کند.
رییس بنیاد مهدی موعود با بیان جمله تاریخی حضرت زینب(س) درباره حوادث کربلا که فرمودند «ما رأیت الا جمیلا»، گفت: شهادت، اسارت، شکنجه ها و زندانی شدن ها و همه حوادث عاشورا برای حضرت زینب(س) زیبا بود چرا که در مسیر اطاعت از ولی خدا و رسیدن به مقام عبودیت و بندگی اتفاق افتاد و ذره ای ناشُکری و گلایه ای از این سختی ها نداشتند.
وی شفاعت امت را آخرین دعای امام حسین(ع) در گودی قتلگاه عنوان کرد و اظهار داشت: امام حسین(ع) نیز از ناملایماتی که بر خود و خانواده ایشان آمده بود هیچ شکایتی نداشتند و شفاعت امت گنهکار خود را حتی در آخرین لحظه های حیات خود از خداوند متعال درخواست می کردند همین برخورد مهربانانه را در اخلاق امام زمان(عج) نیز می بینیم که با این که جامعه شیعی برای ظهور حضرت کاری نمی کنند اما امام(ع) روزی 100 بار برای مردم دلسوزانه دعا می کنند.
حجت الاسلام شهیدی یکی دیگر از درس های عاشورا را، هدایتگری بشر آخرالزمان عنوان کرد و گفت: با توجه به حرکت همه اهل بیت اطهار(ع)، دیده می شود که هر یک از امامان معصوم(ع) در راستای بندگی قدم های زیادی برداشتند؛ اما جلوه تجلی عبودیت در زمان هر امامی متفاوت بود به عنوان مثال در زمان امیرمؤمنان(ع) جلوه عبودیت برای انسان های پیرامون ایشان، هنگامی که خلافت غصب شد، حفظ ارتباط روحی و عملی با حضرت علی(ع) بود و جلوه تجلی عبودیت در زمان امام مجتبی(ع) خالی نکردن صحنه و بی وفایی نکردن در زمان لشکرکشی با معاویه بود.
وی جلوه تجلی عبودیت انسان های پیرامون اباعبدالله(ع) را همراه بودن با کاروان امام(ع) تا آخرین نفس عنوان کرد و بیان داشت: اصحاب امام حسین(ع) در شب، نجواهای شبانه خود و قرآن خواندن و در روز نیز جان فشانی در راه امام خود را داشتند. در هر زمان حضور اهل بیت(ع) ریسمان هدایت به دست ایشان بود و کسانی می توانستند در مسیر هدایت گام بردارند که ریسمان دل و فطرت خود را به دست امام معصوم بدهند.
رییس بنیاد مهدی موعود سخت ترین زمانها از جهت بلاها و امتحانات الهی را در زمان امام عصر(عج) عنوان کرد و گفت: در روایات آمده است که کسی که در این دوران بتواند صبر کند و ایمان خود را حفظ کند خداوند اجر عظیم به او خواهد داد، و پیامبر در مورد مؤمنان آخر الزمان می فرماید «أکرم أمتی علی» گرامی ترینِ امت من در آن زمان هستند.
وی درپایان سخنان خود سرفرازان از بلاها و امتحانات دوران غیبت ولی عصر(عج) را کسانی برشمرد که نظر به حرکت عاشورا داشته باشند و افزود: کسانی می توانند خود را در مسیر هدایت بدانند که عاشورایی زندگی کنند که حسینی بودن منتهی به مهدوی بودن می شود./921/ت302/ی
ارسال نظرات