۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۳
کد خبر: ۲۲۲۴۱۰
حجت‌الاسلام والمسلمین میرعمادی:

مسؤولان چراغ سبز و وعده‌های دروغین دشمن را باور نکنند

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه خرم آباد با بیان این‌که برخی در گذشته سخن از مقاومت و ایستادگی می‌زدند اما امروز از خود سازش و نرمش نشان می‌دهند، گفت: کسانی که از بصیرت کافی برخوردار نیستند در مقابل چراغ سبز و وعده‌های دروغین دشمن دچار تزلزل می‌شوند.
حجت الاسلام و المسلمين ميرعمادي، نماينده ولي فقيه در لرستان

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با تبریک به مناسبت هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: دفاع مقدس دوره‌ای حساس و تأثیرگذار در تاریخ انقلاب اسلامی است.

 

وی یکی از راهبردهای دفاع مقدس را اتکال و توجه به خداوند دانست و گفت: به برکت دفاع مقدس و توجه به عنایات الهی بر دشمنی که از سوی استکبار جهانی تجهیز شده بود غلبه کردیم و این راهبرد امروز در تمام جهان قابل اجرا است.

 

نماینده ولی فقیه در استان لرستان ادامه داد: دفاع مقدس نشان داد که ایمان بر کفر، خون بر شمشیر و معنویت بر مادیات غلبه دارد هر چند جنگ نا برابر باشد.

 

امام جمعه خرم آباد مسأله پایداری، استقامت و روحیه سازش ناپذیری در برابر دشمن را از درس‌های بزرگ دفاع مقدس خواند و افزود: هرچه در برابر دشمن متجاوز کوتاه بیاییم، خصم جری تر می‌شود و به فکر تعدی و تجاوز بیشتر می‌افتد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین میرعمادی با تأکید بر این که رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس با ایستادگی و مقاومت راهبرد پیروزی را به ارمغان آوردند، ابراز کرد: این راهبرد کشور ما امروز در فلسطین، عراق، لبنان و سوریه نتیجه داده است.

 

وی ایثار و شهادت طلبی را از دیگر عوامل موفقیت در جنگ تحمیلی برشمرد و گفت: فرهنگ ایثار و شهادت طلبی امروز تبدیل به یک فرهنگ عمومی شده است.

 

نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: تبعیت و اطاعت از ولایت نیز نقش مهمی در پیروزی ما در دوران دفاع مقدس داشت و در سایه هدایت و فرمانده‌ای امام و رهبری موفقیت‌های چشمگیری را به دست آوردیم.

 

امام جمعه خرم آباد با بیان این که مرور زمان، غلبه مادیات، تجمل گرایی و دنیا پرستی سبب غفلت افراد می‌شود، ابراز کرد: متأسفانه برخی که در گذشته سخن از مقاومت و ایستادگی می‌زدند امروز در برابر دشمن از خود سازش و نرمش نشان می‌دهند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین میرعمادی بر ضرورت توجه به بصیرت و آگاهی تأکید کرد و گفت: کسانی که از بصیرت کافی برخوردار نیستند در مقابل چراغ سبز و وعده‌های دروغین دشمن دچار تزلزل شده و با از دست دادن روحیه مقاومت در برابر دشمن سازش می‌کنند./927/ت302/ج

ارسال نظرات