۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۳
کد خبر: ۲۲۱۱۰۷
برای ششمین بار منتشر می شود؛

دختران به عفاف روی می‌آورند

خبرگزاری رسا ـ کتاب «دختران به عفاف روی می‌آورند» با ترجمه و تلخیص سمانه مدنی و پریسا پورعلمداری به چاپ ششم رسید.
«دختران به عفاف روي مي‌آورند»

 به گزارش خبرگزاری رسا، کتاب «دختران به عفاف روی می‌آورند» با ترجمه و تلخیص سمانه مدنی و پریسا پورعلمداری از  سوی نشر معارف به چاپ ششم رسید.

 

این کتاب در سه فصل تنظیم شده است که بخش اول آن ترجمه و تلخیص کتاب «دختران به عفاف روی می‌آورند» (girls Gone mild) نوشته خانم وندی شلیت (Wendy Shalit) است که در سال 2007 میلادی در آمریکا منتشر شده است. بخش دوم آن هم ترجمه و تلخیص کتاب «زن آگاه شدن در دنیای نفسانی» (Becoming a Woman of Discretion in a Sensual World) نوشته خانم نانسی لی دموس (Nancy Leigh Demoss) و ترجمه پریسا پورعلمداری است که در سال 2003 در آمریکا منتشر شده است.

 

بخش اول کتاب در صدد است ضمن مرور آنچه در حال حاضر در آمریکا در زمینه دختران و زنان رخ داده است، تصویر روشنی از ترویج بی‌بندوباری و آزادی جنسی که خواست موج سوم فمینیسم است، ارائه کند و توضیح دهد که چگونه نسل جدیدی در آمریکا در حال شکل‌گیری است که خواسته‌هایش با گذشتگان متفاوت است و به دنبال گمشده خود می‌گردد. نسل جدید دختران امروز آمریکا می‌خواهند چیزی نباشد که والدینشان بوده‌اند و در تلاش‌اند با خویشتن‌داری، زندگی عاقلانه و عفیفانه را در پیش گیرند و رابطه خصوصی را تا شروع زندگی دائمی به تعویق بیاندازند. آن‌ها می‌خواهند سبک زندگی و نوع پوشش خود را تغییر دهند.

 

در بخش دوم که توسط خانم نانسی لی دموس نگاشته شده است، نویسنده صفات زنان ناسالم و نادان را که با بی‌خردی و هرزگی، خود و خانواده و پی آن جامعه را ویران می‌کنند، معرفی می‌نماید و با طرح سوالاتی، ذهن خواننده را برای این پرسش آماده می‌کند که آیا در این دنیای شهوانی، انسان‌های با بصیرت هستند یا خیر؟

 

نویسندگان دو بخش اول، دو اندیشمند یهودی و مسیحی هستند که وضعیت حیا و عفت را در آمریکا به چالش کشیده و تأثیر فمینیسم بر ارزش‌های اخلاقی را مورد بررسی قرار داده‌اند. این امر نشان دهنده آن است که ادیان آسمانی در جریانی مشترک از مدافعان سرسخت عفاف هستند و بر همین اساس نیز از جمله منتقدان اصلی فمینیسم و... و رد آن در موضوع انقلاب جنسی، پیروان ادیان هستند.

 

بخش سوم این کتاب اخلاق جنسی در آموزه‌های اسلامی پرداخته شده است که توسط خانم زهرا آیت‌اللهی به رشته تحریر درآمده است. در بخش سوم بیان شده است که معارف ناب اسلامی بر رعایت ارزش‌های اخلاقی در مسائل جنسی توصیه فراوانی کرده است و اسلام بقای خانواده‌ها را در گروی رعایت اخلاق جنسی و رفتارهای صحیح و معقول جنسی می‌داند.

 

این کتاب ششمین جلد از مجموعه «فمینیسم در ترازوی نقد» است که از سوی گروه مطالعات زنان و خانواده پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی برای تحقق نقد برون دینی فمینیسم و نقد از طریق آثار و پیامدهای آن به همت دفتر نشر معارف منتشر شده است.

 

آشنایی با نویسنده

 وندی‌شلیت یکی از آن انسان‌های شجاعی است که فارغ از نظم تحمیلی و هژمونی حاکم بر دنیا سعی کرده است به فطریات انسانی‌اش بازگردد و از «زنان راهی دیگر» باشد. او می‌خواهد مثل خودش باشد.

 

وندی شلیت در سال 1977 از دانشکده ویلیامز، مدرک کارشناسی رشته فلسفه را اخذ می‌کند. نخستین کتاب او با نام «بازگشت به عفاف: کشف فضیلت گمشده» در سال 1999 به چاپ می‌رسد. کتاب دوم او با نام «دختران به عفاف روی می‌آورند: این بد نیست که تو خوب باشی» در سال 2007 به چاپ می‌رسد. او یک فرزند پسر دارد و همراه با همسرش در تورنتوی کانادا زندگی می‌کند.

 

درباره کتاب

 «دختران به عفاف روی می‌آورند» که روایت دختران و پسران نوجوان و جوان آمریکائی‌ست که در جامعه‌ای مملو از تشویق و ترغیب به بی‌عفتی و روی آوردن به مسائل غیر اخلاقی زندگی می‌کنند ولی تصمیم دارند برخلاف تعلیمات مدارس و بزرگ‌ترهایشان خود را از بی‌اخلاقی و هرزه‌گری‌ها پاک نگه دارند.

 

وندی‌شلیت برای نوشتن این کتاب در طی هفت سال از بیش از صد مصاحبه طولانی با دختران و زنان جوان 12 تا 25 ساله و بیش از 3000 ایمیل رد و بدل شده با جوانان کمک می‌گیرد. او می‌گوید به خاطر این‌که تنها با افراد هم‌عقیده‌اش صحبت نکند با افراد مختلف از لیبرال گرفته تا محافظه‌کار و تا بعضی زنان جوان فمینیست و بعضاً حتی برخی فواحش صحبت و به جاهای مختلف سفر می‌کند.

 

بعد از نوشتن این کتاب، مجله مشهور پورنوگرافی پلی‌بوی (Playboy) کتاب او را «وحشتناک‌ترین کابوس یک مرد» معرفی می‌کند و مجله نیشن (The Nation) پیش‌بینی می‌کند او به زودی از کارش پشیمان خواهد شد و باید بسیار خجالت‌زده باشد. نیویورک آبزرور (New York Observer) هم با درج کاریکاتوری از او، او را به عنوان یک افسر نازی آلمانی معرفی می‌کند. وندی‌شلیت درباره واکنش‌ها به کتابی که نوشته است می‌گوید: «فهمیدم مخالفان من، تعصب خود را خیلی بهتر از من بروز داده‌اند (من نمی‌توانستم به این خوبی آن‌ها را نشان دهم). گرچه ما در عصر به اصطلاح آزادی زندگی می‌کنیم، اما محاکمه و تعقیب توهم‌آلود و افراطی کسانی که ایده‌آل‌های ما را درباره رابطه جنسی زیر سؤال می‌برند، بیانگر مطلب دیگری است و آن این‌که برخلاف تصور ما، دامنه آزادی‌های ما خیلی وسیع نیست.»

 

چاپ ششم کتاب «دختران به عفاف روی می‌آورند» در شمارگان 500 نسخه، 297 صفحه و بهای 77000 ریال از سوی دفتر نشر معارف منتشر و به بازار کتاب عرضه شده است. /998/102/ع

 

 

ارسال نظرات