۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۸
کد خبر: ۲۱۴۶۱۹
حجت‌الاسلام رفیعی:

ارسال پیامک‌های خرافی ترویج بدعت است

خبرگزاری رسا ـ حجت‌الاسلام رفیعی با انتقاد از ارسال پیامک‌های خرافی که دیگران را به مشقت می‌اندازد، گفت: برخی به دیگران پیامک می‌زنند که فلانی فلان خواب را دیده است، این پیامک را به 10 نفر بفرست که اگر نفرستی گرفتار بلا می‌شوی؛ تمام این کارها بی مبنا است نباید به آن‌ها عمل کرد.
حجت الاسلام محمد ناصر رفيعي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام ناصر رفیعی، استاد حوزه و دانشگاه همزمان با بیست و نهمین روز از ماه مبارک رمضان در آستان مقدس کریمه اهل‌بیت(ع) با اشاره به آیات سوره حدید به بررسی بدعت مسیحیان درباره رهبانیت پرداخت و گفت: خدا این کار مذمت کرده است.

وی ادامه داد: رهبانیت به معنای ترک دنیا و گوش گیری است، در اسلام چنین چیزی وجود ندارد که فرد از جامعه دور شده و تشکیل خانواده ندهد، ولی مسیحیان دویست سال پس از حضرت عیسی(ع) رهبانیت را برای خود ایجاد کردند.

عضو هیأت علمی جامعه المصطفی با بیان این‌که رهبانیت در زمان حضرت مسیح(ع) وجود نداشته است، اظهار داشت: در زمان نبی‌اکرم(ص) نیز رهبانیت وجود داشته است؛ ولی اسلام نسبت به رهبانیت خط بطلان کشیده و به جای آن زهد را قرار داد.

وی افزود: زهد به معنای عدم وابستگی به دنیا است؛ اکنون نیز راهبان ازدواج نمی‌کنند که این خود سبب فساد زیاد و روابط نادرست و مخفی در کلیسا شده است.

افرادی که تن به کار نمی‌دهند مبغوض‌ترین افراد در نزد خدا هستند

استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: راهبان مسیحی می‌گویند حضرت عیسی(ع) ازدواج نکرده است ما نیز تشکیل خانواده نمی‌دهیم، در حالی که حضرت مسیح(ع) به سبب زیادی کار نتوانستند ازدواج کنند وگرنه با این کار مخالف نبوده‌اند.

وی تصریح کرد: افراد راهب با ترک دنیا تن به کار نداده و همیشه دستشان را در برابر دیگران دراز می‌کنند؛ در روایت آمده «بیکارها و بی عارها مبغوض‌ترین افراد جامعه هستند»، البته مذمت برای کسانی که تن به کار نمی‌دهند.

حجت‌الاسلام رفیعی با بیان این‌که اهل‌بیت(ع) گوشه گیری را مذمت کرده‌اند، اظهار داشت: پیامبر(ص) می‌فرمایند «نماز، روزه، جهاد، حج و عمره رهبانیت امت من است».

امام راحل در عین تقوا و دینداری سیاسی نیز بودند

وی یادآور شد: اسلام دین اجتماعی است و یکی از بزرگ ترین ثواب‌ها کمک و خدمت به مردم و همسر است؛ در مسائل سیاسی نیز افراد راهب داریم یعنی هیچ کاری به راهپیمایی، تظاهرات و رأی گیری ندارند.

عضو هیأت علمی جامعه المصطفی با تأکید فرد هنرمند کسی است که در متن جامعه باشد ولی گرفتار فساد نشود، گفت: ‌امام راحل در عین تقوا و دینداری، سیاسی بودند، ما در دعا می‌خوانیم که ائمه، سیاسیون جامعه هستند.

وی افزود: اسلام تأکید می‌کند که فرد باید در جامعه بوده و اهل احسان باشد، همچنین مال خود را حفظ کرده و هیچگاه به دنبال فساد مالی، جنسی و‌ اخلاقی نرود.

بدعت گذاران سگان جهنم هستند

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه سخنانش با اشاره به این‌که خدا توبه صاحب بدعت را نمی‌پذیرد، خاطرنشان کرد: پیامبر(ص) می‌فرمایند «بدعت‌گذار سگ جهنم و بدترین مردم است، احترام این لازم نیست».

وی ادامه داد: بدعت به معنای وارد کردن مسأله جدیدی در دین است؛ همان ‌کاری که در گذشته خوارج و محمد بن عبدالوهاب و امروز داعش و سلفی‌ها انجام می‌دهند.

حجت‌الاسلام رفیعی با اشاره به این‌که باید بسیار مراقب باشیم در عزاداری امام حسین(ع) بدعت وارد نکنیم، اظهار داشت: هیچ فردی جز خدا و رسول‌الله(ص) حق ندارد برای مردم تکلیف ایجاد کند.

ارسال پیامک‌های خرافی کار صحیحی نیست

وی تأکید کرد: برخی به دیگران پیامک می‌زنند که فلانی فلان خواب را دیده است، این پیامک را به 10 نفر بفرست که اگر نفرستی گرفتار بلا می‌شوی؛ تمام این کارها بی مبنا است نباید به آن‌ها عمل کرد، این افراد چه کار هستند که بخواهند برای دیگران تکلیف مشخص کنند.

استاد حوزه و دانشگاه گفت: یا می‌نویسند که برای سلامتی امام زمان(عج) فلان قدر صلوات بفرست و به 10 نفر دیگر نیز بفرست که اگر تو حلقه قطع کننده باشی گرفتار می‌شوی، افراد حق ندارند از این‌گونه پیامک‌ها برای دیگران بزنند؛ در این گونه مسائل باید و نبایدی وجود ندارد مگر این‌که از فرد خواهش کنید که این کار را انجام دهد نه این‌که او را بترسانید.

وی افزود: نوشتن کتابی وقف شده حرام است، چرا برخی مطالبی را در آن نوشته و توصیه می‌کنند که خواننده نیز در 15 کتاب دیگر بنویسد و اگر این کار را انجام ندهد گرفتار بلا و مصیبت می‌شود، این‌ها واقعیت ندارند./993/پ202/س

ارسال نظرات