به اعتراض منفعت طلبان در اجرای پروژه های شهری توجه نکنید
به گزراش خبرگزاری رسا، آیتالله محمد یزدی در جریان دیدار شهردار قم با وی اظهار داشت: در مورد مقررات شهری، قانون برای همه است و هیچ کس نباید به بهانههای مختلف از زیر بار آن شانه خالی کند.
وی افزود: وقتی قرار است کاری انجام شود ممکن است برخی افراد ایرادی بگیرند ولی اگر کار بر روی حساب و کتاب و قانون باشد، نباید به حرف کسی غیر از قانون گوش فرا داد هرچند بعضی ناراضی باشند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه همواره باید منافع عمومی را بر منفعت شخصی و خصوصی ترجیح داد، عنوان داشت: در گذشته بعضی قسمتهای برخی مساجد را هم به خیابان اختصاص دادهاند تا منفعت عمومی تامین شود.
وی ادامه داد: زمانی که کاری مستند به قانون بوده و بر روی روال شرعی و قانونی حرکت میکند نباید به اعتراضات کسانی که منفعت شخصی را دنبال میکنند توجه داشت.
آیتالله یزدی با بیان اینکه خدمات شهرداری را مشاهده میکنیم، خاطرنشان کرد: در مسیرهای گوناگونی که در شهر تردد میکنم این خدمات را میبینم بنابراین نباید چندان به اعتراضاتی که منفعت شخصی را مد نظر قرار دادهاند توجه داشت.
روایت شهردار قم از مانعی که دولت تدبیر و امید در مسیر اجرای طرح بزرگ پیامبر اعظم ایجاد کرد
محمد دلبری نیز در این دیدار گزارشی ارائه کرد و با بیان اینکه اقدامات عمرانی خوبی در قم صورت گرفته است، اظهار داشت: شهرداریها از قدیم تاکنون نوعی بد نامی را یدک میکشند و قضات هم همین دید را دارند در حالیکه شهرداری در حال حاضر تنها به دنبال احقاق حقوق مردم است؛ بارها به مدیران شهرداری گفتهایم وقتی میدانید حق با مردم است، حق آنها را ادا کنید.
وی افزود: شهرداری به دنبال حقوق شهر است ولی برخی قضات هنوز همان دید منفی را نسبت به مدیریت شهری دارند.
شهردار قم با بیان اینکه مشکلاتی در خصوص بدهیهای شهرداری که موجب بسته شدن برخی حسابهای شهرداری شده است، عنوان داشت: در گذشته با توجه به اینکه بودجه شهرداریها از قبل بسته میشد چنین کاری انجام نمیدادند ولی اجرای احکام در شرایط کنونی همان حکم قاضی را اجرا و حسابها را مسدود میکند.
وی ادامه داد: در مورد برخی بوستانها هم مشکلاتی از قبیل پیدا شدن مالک پس از ۲۵ سال را شاهد هستیم و قاضی هم حکم به پرداخت خسارت با قیمت مسکونی داده در حالیکه آن زمان کاربری چنین زمینهایی مزروعی بوده است.
دلبری با بیان اینکه ایجاد بوستان و دیگر امکانات شهری در راستای خدمت به مردم و زائران صورت میگیرد و شهرداری سودی برای خودش نمیخواهد، گفت: در مورد تملک برخی اراضی و املاک هم مشکلاتی در قم داریم زیرا برخی افراد همکاری لازم را ندارند و حاضر نیستند ملک خود را حتی بر اساس قیمت کارشناسی بفروشند.
شهردار قم خاطرنشان کرد: برخی افراد هم بهانههایی میآورند که هیچ منطقی ندارد و به همین دلیل حاضر نیستند املاک خود را برای اجرای پروژههای شهری واگذار کنند.
وی با بیان اینکه برخی پروژههای شهری به همین دلایل مسکوت ماندهاند، گفت: ماده ۱۰۱ قانونی است که همه باید به آن قائل باشند؛ در هر صورت تمام طرحهایی که نیاز تملک نداشتهاند با سرعت پیگیری میشوند و برخی از آنها هم به اتمام رسیدهاند.
دلبری خاطرنشان کرد: برخی زمینهای دولتی در اختیار بعضی نهادهاست ولی سندی هم ندارند با این حال شهرداری پیشنهاد خرید همان زمینها را داده ولی باز هم اقدامی برای واگذاری صورت نمیگیرد.
شهردار قم با بیان اینکه طی دو سال اخیر و پس از مطالبات رهبری مبنی در زمینه اقتصاد مقاومتی اقدام به کاهش ۱۳ درصدی بودجه جاری کردهایم، عنوان داشت: امسال هم درصدد کاهش ۲۰ درصدی هزینههای جاری و افزایش بودجه عمرانی هستیم.
وی اضافه کرد: در مورد بلوار پیامبر اعظم(ص) در زمان دولت قبل، اوراق مشارکت فروخته شد و رئیس دولت دهم هم در هنگام افتتاح پروژه، مصوب کرد که پرداخت اصل و سود اوراق جزو دیون دولت باشد ولی دولت یازدهم مصوبات سه ماه آخر دولت قبلی را کان لم یکن کرده است؛ پیشنهادی به دولت جدید دادهایم که این مبالغ توسط دولت پرداخت شود و به این ترتیب حاشیه طرح به امور فرهنگی اختصاص یابد وگرنه مجبور هستیم برای پرداخت بدهیها که حدود ۶۰۰ میلیارد تومان است، پروانه تجاری صادر کنیم.
دلبری با بیان اینکه طرح فرهنگی برای سالها بعد در حاشیه بلوار پیامبر اعظم(ص) دیده شده است، گفت: در جهان اسلام چنین طرحی وجود ندارد به همین دلیل نمیخواهیم تجاری فروشی کنیم. /924/د102/ج