۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۴
کد خبر: ۲۰۶۳۱۹
سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا:

حجم منفی فضای مجازی به مراتب بیش از جنبه های مثبت است

خبرگزاری رسا ـ سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا با بیان این‌که تهدیدها و آسیب‌های فضای مجازی باید شناخته شود، گفت: دشمن با استفاده از فضای مجازی به دنبال ضربه زدن به نظام اسلامی است.
هشتمين همايش علمي تربيت اسلامي، فضاي مجازي چالش‌ها و راهکارها در قم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، علی نیک نفس سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا پیش از ظهر امروز در اختتامیه هشتمین همایش علمی تربیت اسلامی فضای مجازی چالش‌ها و راهکارها که در سالن اجتماعات مجتمع یاوران مهدی(عج)‌ برگزار شد، گفت: فضای مجازی فاقد جغرافیا است و حجم قابل توجهی از اطلاعات را در اختیار ما قرار می‌دهد.
وی با بیان اشاره به خطرات فضای مجازی، ابراز کرد: فضای مجازی ابزاری است که از سوی مستکبران و معاندان برای ضربه زدن به نظام اسلامی طراحی شده و ما در فضایی فعالیت می‌‌کنیم که در اختیار ما نیست.
نیک نفس با اشاره به این‌که امروز فیس بوک به عنوان سومین کشور پر جمعیت جهان شناخته می‌شود، اظهار کرد: فضای مجازی افزون بر جنبه‌های مثبت دارای خطرات فراوانی است که باید مراقب آن بود.
سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا با بیان این‌که از هر 204 میلیون ایمیلی که در هر دقیقه ارسال می‌شود 69 درصد آن هرزنامه است، افزود: این مسأله نشان می‌دهد که حجم منفی فضای مجازی از حجم مثبت آن بیشتر است.
وی با بیان این‌که پلیس فتا از سال 89 با دستور رهبر معظم انقلاب تشکیل شد، خاطرنشان کرد: این مسأله نشان دهنده دغدغه بالای رهبری نسبت به فضای مجازی است.
نیک نفس با بیان این‌که 68 درصد کاربران عرصه فضای مجازی نوجوان و جوان هستند، ابراز کرد:‌ در حوزه جرائم عمومی 72 درصد جرائم خلاف عفت عمومی است.
سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا با تأکید بر این‌که در سال 78 و 88 در عرصه فضای مجازی کشور با آسیب مواجه شد، افزود: دشمن در سال‌های فتنه با بهره برداری از تکنولوژی و عدم اشراف کامل ما در این عرصه تهدیدهایی را متوجه نظام کرد.
نیک نفس یکی دیگر از عرصه‌های ورود دشمن در فضای مجازی را نشر اکذیب علیه شخصیت‌های نظام و ارزش‌های دینی ذکر کرد و گفت: متأسفانه در فیس بوک صفحه‌ای با عنوان آزادی‌های یواشکی زنان با هدف ایجاد حجاب زدایی ایجاد شده که در طول یک هفته 130 هزار لایک داشته است.
وی در ادامه با اشاره به این‌که دچار نوعی وابستگی به اینترنت و بازی‌های رایانه‌های در کشور شده‌ایم، اظهار کرد: متأسفانه امروز به خاطر شکاف بین نسلی سطح دانش والدین نسبت به فرزندان زیاد شده و این مسأله سبب مشکلاتی می‌شود.
سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا بر ضرورت توجه والدین به فرزندان به ویژه در عرصه ورود به فضای مجازی تأکید کرد و گفت: همانگونه والدین کودکان خود را در عبور از خیابان کمک و مراقبت می‌کنند در عرصه فضای مجازی نیز باید مراقبت داشته باشند و فکر نکنند که کودک در اتاق خود مشغول کار با رایانه است و این فضا خطری برای او ایجاد نمی‌کند.
نیک نفس با بیان این‌که تهدیدها و آسیب‌های فضای مجازی باید شناخته شود، ابراز کرد: ما باید در این عرصه شناخت پیدا و در مرحله دوم جامعه را از خطرات و آسیب های آن با خبر کنیم./927/پ202/ج
ارسال نظرات