۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۲
کد خبر: ۲۰۲۷۴۰
با حضور آیت الله ایمانی برگزار شد؛

نشست فعالان رسانه‌ای فارس با موضوع «نقش رسانه‌ها در تبیین و تحقق شعار سال 93»

خبرگزاری رسا ـ آیت الله ایمانی در جلسه نشست فعالان رسانه‌ای استان فارس اظهار کرد: استان فارس ظرفیت‌های قرآنی بسیار زیادی دارد و گسترش فرهنگ قرآنی با استفاده از تمام ظرفیت های مؤسسات و مراکز قرآنی موجود در استان برای تبیین سبک زندگی قرآنی و ارائه قرآن به عنوان کتاب زندگی به مردم جامعه بسیار مؤثر است
اسدالله  ايماني امام جمعه شيراز

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از نهاد نماینده رهبر معظم انقلاب در استان فارس، آیت الله ایمانی در جلسه نشست فعالان رسانه‌ای فارس با موضوع «نقش رسانه‌ها در تبیین و تحقق شعار سال 93»، اظهار کرد: شورای فرهنگ عمومی در شرایط فعلی از چهار عنصر تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری، اجرا و پیگیری تشکیل شده اما آنچه که انتظار است در پیگیری دیده نشده که امیدواریم در سال جدید، این موضوع برطرف شود.

 

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان فارس اظهار داشت: استان فارس ظرفیت های قرآنی بسیار زیادی دارد و گسترش فرهنگ قرآنی با استفاده از تمام ظرفیت های مؤسسات و مراکز قرآنی موجود در استان برای تبیین سبک زندگی قرآنی و ارائه قرآن به عنوان کتاب زندگی به مردم جامعه بسیار مؤثر است.

 

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان فارس ادامه داد: در استان فارس موسسه‌های قرآنی فرا استانی حضور و فعالت دارند و لازم است از این ظرفیت ها بهره‌برداری مناسب را داشته باشیم. باید از مرکز رشد و تربیت مربی حداکثر استفاده را ببریم.

 

امام جمعه شیراز افزودند: اگر سایه قرآن را بر سر جامعه خود، به هر شکلی گسترش دهیم همانگونه که در کلمات اهل بیت(ع) آمده است، فتنه‌ها، گرفتاری‌ها و تاریکی از جامعه ما رخت بر می‌بندد و جامعه ما آزاد می‌شود و رسانه‌ها در این مورد می‌توانند نقش داشته باشد و قران را به عنوان کتاب زندگی و کتابی که سبک زندگی را به ما یاد می دهد معرفی کنند.

 

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان فارس افزود: تصمیم سازی در شورای فرهنگ عمومی استان از طریق اتاق فکری است که اعضای آن اساتید و نخبگان استانی هستند.

 

امام جمعه شیراز خطاب به اصحاب رسانه فارس  اظهار کرد: تمام ما در راه ارتقای فرهنگ تلاش می‌کنیم اما میزها و جایگاه‌هایمان متفاوت است.

 

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان فارس بیان کرد: سند فرهنگی استان فارس در مرحله اجرا مشکلاتی داشته ولی اکنون براساس فرمایشات و تأکید مقام معظم رهبری بر ایجاد قرار گاه فرهنگی و تقویت جبهه فرهنگی هر دوی این موارد در دستور کار قرار گرفته و با استفاده از اساتید دانشگاه و حوزه های علمیه خلأهای فرهنگی استان و نواقص موجود برطرف می‌شود.

 

امام جمعه شیراز افزود: در جلسات دوستانه ای که در خدمت عزیزان هنرمند استان هستیم مسائل و دغدغه های ایشان مطرح شده و با ارائه راهکار مناسب به رشد و بالندگی فرهنگی استان کمک می‌شود.

 

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان فارس با بیان اینکه اکنون برای سال جاری ارتباط تعریف شده‌ای با روسای و اساتید دانشگاه‌ها در دستور کار داریم، گفت: خلاهایی که بین دانشگاه و حوزه بوده است که با ارزیابی‌های انجام شده، در حال رفع است.

 

  آیت الله ایمانی با اشاره به نیاز برخی از بخش‌های جامعه به انجام فعالیت‌های فرهنگی بیشتر، تصریح کرد: باید رسانه‌ها و صاحبان تریبون به موضوعات فرهنگی، قانون مداری، بالا بردن آستانه تحمل در جامعه، فرهنگ حیا و عفاف، فرهنگ تولید صحیح، فرهنگ مصرف صحیح و به جا، فرهنگ بهره برداری از امکانات و مواهب و ظرفیت‌های استان و شناسایی ظرفیت‌ها بپردازند.

 

امام جمعه شیراز اظهار داشت: ارتقای جایگاه استان در تمام عرصه‌ها در سال پیش رو تلاش همگان را می‌طلبد.

 

حضرت آیت الله ایمانی اضافه کرد: با تغییری که در مدیریت آستان مقدس احمدی و محمدی ایجاد شده گشایش‌های خوبی در مسائل فرهنگی به وجود آمده و با افتتاح شبستان و صحن امام خمینی (ره) از این فضا برای اقامه نماز جمعه نیز استفاده می‌شود و با تعامل بین شهرداری و شورای شهر این دو حرم مطهر از بن بست خارج می‌شوند.

 

نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری به فراهم شدن مقدمات ساخت زائرسرا برای شهرستان‌های مختلف در کنار حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) اشاره کردند و بیان داشتند: در عرصه هنر، دانشگاه و حوزه های علمیه امسال برنامه ریزی و کارهای اصولی انجام گرفته و عمده فعالیت‌های فرهنگی استان باید حول محور امام زادگان شریف استان انجام شود و باید نمایندگان، ائمه جماعات، مسئولین استان، رسانه‌ها توجه به مباحث فرهنگی حول محور احمد ابن موسی (ع) را اولویت بدانند.

 

حضرت آیت الله ایمانی حرم سوم اهل بیت (ع) را یک ظرفیت دانست و اظهار داشت: با استفاده مطلوب از این ظرفیت شیراز در آینده در موضوع گردشگر مذهبی حتی از گردشگران تاریخی و طبیعی و پزشکی هم پیشی خواهد گرفت.

 

آیت الله ایمانی تصریح کرد: در حوزه اقتصاد استان فارس نیازمند آمایش و سند چشم انداز هستیم که متأسفانه تاکنون برنامه ریزی مدونی برای اقتصاد استان فارس وجود نداشته است و نخستین حوزه‌ای که باید به آن پرداخت، گردشگری است، چرا که با توجه به حرم سوم اهل بیت (ع) بودن، طبیعت فارس، سابقه تاریخی و امکانات پزشکی، می‌توان برنامه‌ریزی‌هایی داشت.

 

امام جمعه شیراز ادامه داد: در زمینه سرمایه‌گذاری برنامه‌ریزی مناسبی وجود ندارد و سرمایه‌گذار در استان فارس، طالب مجهول مطلق است یعنی نمی‌داند که چه کند و در کجا سرمایه بگذارد.

 

نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان این که صنعت و تولید از دیگر اولویت‌های اقتصادی استان است اظهار داشت: باید برای صنعت گردشگری و سایر توانمندی‌های استان سند چشم انداز ترسیم کرده و متناسب با نیازهای استان سرمایه گذاری انجام شده و در حوزه های نفت و گاز، صنایع خانگی، صنایع کشاورزی و غیره نیز این آینده نگری انجام شود.

 

آیت الله ایمانی با اشاره به اینکه با داشتن سند چشم اندازه اقتصادی جذب سرمایه گذار نیز به خوبی انجام می‌شود، گفت: زمانی که چنین سندی وجود داشته باشد سرمایه گذار به خوبی وارد بحث می‌شود و از طرفی مشکلات پیش روی سرمایه گذار نیز برداشته خواهد شد.

 

امام جمعه شیراز با بیان اینکه اولویت اقتصادی سوم استان فارس، مسئله کشاورزی است، خاطرنشان کرد: اگر مسؤولان بخواهند، به کشاورزی فارس ضربه بزنند، مرتکب جنایت و خیانت شده‌اند چرا که بیش از نیمی از مردم کشور ما وابسته به کشاورزی هستند و لازم است که در این استان بازاری برای محصولات کشاورزی تعریف شود که جنوب خلیج فارس، می‌تواند بازاری مناسب برای محصولات کشاورزی ما باشد که لازم است، این بازاریابی را مسئولان دنبال کنند.

 

آیت الله ایمانی تاکید کرد: کشاورزی باید از حالت معیشتی به اقتصادی تغییر کند و مسئولین استان نیز باید مباحث صنایع وابسته به کشاورزی را پیگیری کنند.

 

نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری افزود: استان فارس ظرفیت‌های بسیار زیادی در زمینه جاذبه های مذهبی، تاریخی و طبیعی داشته و از این ظرفیت غنی باید برای جذب گردشگران استفاده شده و با استفاده از صنعت تورسیم در تمام زمینه‌ها از این اولویت اقتصادی استان بیشترین بهره را برد.

 

امام جمعه شیراز بیان داشت: تمام تلاش مسؤولان استان و رسانه‌ها باید این باشد که مشکل بیکاری حل و آمار بیکاری از این وضعیت خارج شود زیرا این شرایط برای استان فارس مطلوب نیست.

 

نماینده ولی فقیه در استان فارس در بخش دیگری از سخنانشان ادامه داد: امروز مسؤولیت اصحاب رسانه سنگین‌تر است زیرا مردم حساس شده‌اند که روزنامه‌ها چه می‌نویسند و رسانه‌های دیداری و شنیداری، چه چیز را گزارش می‌کنند که به تبع، مسئولیت رسانه‌ها سنگین‌تر می‌شود.

 

آیت الله ایمانی بیان داشت: دردها را باید شناخت و نسبت به دوای آن‌ها اقدام شایسته‌ای انجام داد تا جامعه از رکود و بیماری و درجا زدن نجات پیدا کند که این مهم نیز، تلاش اصحاب رسانه را می‌طلبد.

 

امام جمعه شیراز انعکاس صحیح اخبارِ کارهای مهم و زیربنایی را اساس تداوم آن کارها دانستند و گفت: هرچه انعکاس کارها در سطح جامعه برای مردم بهتر باشد، یابد بیشترین اثر را در جامعه دارد.

 

نماینده ولی فقیه در استان فارس رسانه‌های جمعی را چشم، گوش و پیشانی جامعه دانست و خاطرنشان کردند: رسانه‌ها آنچه می‌بینند و می‌شنوند به صورت تابلویی در اختیار مردم جامعه قرار داده و هرچقدر چشم و گوش جامعه بیناتر و شنواتر باشد بهترین انعکاس خبری در سطح جامعه را داشته و بیشترین تأثیر را می‌گذارد.

 

حضرت آیت الله ایمانی اظهار داشت: نقش اصحاب رسانه برای کمک به اصلاح سبک زندگی مردم بسیار مؤثر است. بنده سلسله مباحثی دارم و خطبه اول نماز سیاسی عبادی جمعه حول آیات قرآن و بازگشت به سمت زندگی به سبک اسلامی است.

 

امام جمعه شیراز بیان داشتند: تقوای انسانی اقتضا می‌کند که اصحاب رسانه آنچه را دیده و شنیده‌اند به صحیح‌ترین شکل ممکن به مردم ابلاغ کنند.

 

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان فارس تشکیل بسیج رسانه را در راستای نیاز جامعه دانست و تصریح کرد: بسیج رسانه ظرفیتی مناسب برای ایجاد هماهنگی لازم بین رسانه‌های مختلف و فعالان این عرصه است و هماهنگی اصحاب رسانه از این طریق میسر می‌گردد.

 

حضرت آیت الله ایمانی ادامه داد: حضور بسیج در تمام عرصه های جامعه و استفاده از تمام ظرفیت‌های بسیجیان به صورت جهادی برای حل مشکلات ضروری است و این تشکیلات توان عملیاتی و اجرایی کردن اهداف فرهنگی را دارد./998/د101/س

ارسال نظرات