۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۹
کد خبر: ۲۰۰۰۵۶

«دست‌های مهربانی» هدیه 23 میلیارد ریالی خیران را به میان ایتام می‌برد

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف با بیان این‌که طرح دست‌های مهربانی امروز در آستانه سال نو با هدف اجرای نیات واقفان خیر اندیش با مشارکت نهادها و موسسات خیریه اجرا می شود، گفت: در قالب این طرح 23 میلیارد و 650 مییلیون ریال در میان ایتام نیازمند توزیع می‌شود.
سازمان اوقاف و امور خيريه

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت الاسلام احمد شرفخانی با اعلام آغاز طرح سراسری دست‌های مهربانی در 27 استان کشور امروز سه‌شنبه 20 اسفندماه گفت: یکی از رسالت‌های خطیر سازمان اوقاف و امور خیریه اجرای صحیح و امینانه نیات واقفین خیراندیش و مراقبت لازم از این امانات است، وی  اظهار داشت: به منظور جلوگیری از اعمال سلیقه‌های فردی در فرآیند اجرای نیات واقفان نیک اندیش  و همچنین ایجاد  وحدت رویه، انسجام بخشی، جلوگیری از پراکنده کاری و جهت دهی به نیات موقوفات نوین، ویژه برنامه‌های اجرای امینانه نیات واقفان در سازمان اوقاف کشور طراحی و به اجرا گذاشته شده است.

معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف با بیان این‌که طرح «دست‌های مهربانی» با هدف کمک به ایتام بی بضاعت، نیازمند و بی سر پرست و با رویکرد شفاف سازی و اطلاع رسانی از آثار و برکات فرهنگ  وقف اجرا می‌شود، گفت: شناسایی ایتام مستحق، مطابق نیت واقفین و بهره‌مندی آنان از اجرای نیت، ایجاد وحدت رویه در سراسر کشور جهت اجرای امینانه نیات واقفین و هدفمند نمودن آن، اطلاع رسانی نسبت به آثار و برکات اجرای نیات واقفین در جامعه و ترغیب و تشویق برای وقف‌های جدید متناسب با نیازهای روز از دیگر اهداف این گونه  طرح هاست.

حجت الاسلام شرفخانی با اشاره به این‌که 241 موقوفه درآمدزا مرتبط با این طرح در کشور شناسایی شده است، افزود: نیاتی که از طرف واقفان خیر اندیش برای معیشت، آموزش و ارائه سایر خدمات به ایتام و افراد بی سرپرست و نیازمند اختصاص داده شده، در این طرح مدنظر است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اعلام این‌که طرح دست‌های مهربانی امروز سه‌شنبه 20 اسفندماه در 27 استان کشور  اجرا می‌شود، تصریح کرد: موقوفات شاخص (با نیات مرتبط با طرح)، امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص، دارالایتام و موسسات خیریه وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه، پایگاه‌های مجری این طرح‌اند.

حجت الاسلام شرفخانی با بیان این‌که بیشترین موقوفات مرتبط با طرح در استان تهران و کمترین تعداد موقوفات در استان ایلام قرار دارد، ادامه داد: در قالب این طرح 23 میلیارد و 65 میلیون و 575 هزار ریال به امور معاش ایتام بی بضاعت، ایتام سادات و دانش آموزان بی سر پرست کمک خواهد شد.

وی ادامه داد: بیشترین درآمد در خصوص این موقوفات، در استان خراسان رضوی و کمترین درآمد نیز در استان ایلام از این موقوفات حاصل می‌شود، عواید 241 موقوفه فردا در قالب طرح دست‌های مهربانی میان ایتام کشور توزیع می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان این‌که طرح دست‌های مهربانی در آستانه سال نو با هدف کمک به ایتام بی بضاعت، فقرا و مستمندان و با مشارکت نهادها و موسسات خیریه برگزار می‌شود، گفت: این طرح فردا 20 اسفندماه در 27 استان کشور برگزار می‌شود.

حجت الاسلام احمد شرفخانی با بیان این‌که یکی از رسالت‌های خطیر سازمان اوقاف و امور خیریه، نظارت و صیانت از نحوه اجرای صحیح و امینانه نیات واقفین خیراندیش و مراقبت‌های لازم از این امانات است، اظهار داشت: به جهت جلوگیری از اعمال سلیقه در روند اجرای نیات واقفان و همچنین وحدت رویه، انسجام بخشی، جلوگیری از پراکندگی و جهت دهی به نیات، ویژه برنامه‌های اجرای امینانه نیات واقفین در کشور طراحی شده است.

وی با بیان این‌که طرح «دست های مهربانی» با هدف اجرای صحیح و امینانه نیات واقفین در موضوعات؛ کمک به ایتام بی‌بضاعت، فقرا و مستمندان و ... با رویکرد شفاف سازی و اطلاع رسانی از آثار و برکات وقف اجرا می‌شود، گفت: شناسایی افراد مستحق، مطابق نیت واقفین و بهره‌مندی آنان از اجرای نیت، ایجاد وحدت رویه در سراسر کشور جهت اجرای امینانه نیات واقفین و نظام‌مند نمودن آن، اطلاع رسانی نسبت به آثار و برکات اجرای نیات واقفین در جامعه و ترغیب و تشویق جهت ایجاد وقف جدید متناسب با نیازهای روز از دیگر اهداف این طرح است.

حجت الاسلام شرفخانی با اشاره به این‌که 241 موقوفه درآمدزا مرتبط با این طرح در کشور وجود دارد، افزود: نیاتی که از طرف واقف خیر اندیش برای معیشت، آموزش و ارائه سایر خدمات به ایتام و افراد بی‌سرپرست و نیازمند اختصاص داده شده، در این طرح مدنظر است.

 معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اعلام این‌که طرح دست‌های مهربانی فردا 20 اسفندماه در 27 استان کشور اجرا می‌شود، تصریح کرد: موقوفات شاخص (با نیات مرتبط با طرح)، امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص، دارالایتام و موسسات خیریه وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه، پایگاه‌های مجری این طرح خواهند بود.

وی ادامه داد: بهره‌مندان از خدمات در این طرح، به ترتیب اولویت عبارتند از: 1- مطابق وقفنامه، نیت وقف مربوط به افراد خاص و مقید مانند: سادات، ایتام و ... باشد  2- اصحاب بقاع متبرکه(خادمین) که مستحق در راستای اجرای نیت باشند  و 3- سایر اقشار نیازمند جامعه که مستحق در راستای اجرای نیت باشند.

حجت الاسلام شرفخانی با بیان این‌که بیشترین موقوفات مرتبط با طرح در استان تهران و کمترین تعداد موقوفات در استان ایلام قرار دارد، ادامه داد: بیشترین درآمد در خصوص این موقوفات، در استان خراسان رضوی و کمترین درآمد نیز در استان ایلام از این موقوفات حاصل می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان با بیان این‌که به منظور اجرای هدفمند این طرح با مراکز بهزیستی تفاهم نامه‌ای منعقد شده است، خاطرنشان کرد: تامین معیشت یا بخشی از هزینه‌های آموزشی و فرهنگی ایتام و حمایت‌ها و کمک‌های نقدی و غیرنقدی توسط سازمان اوقاف از جمله تسهیلات ارائه شده به جامعه هدف در این طرح خواهد بود.

رئیس سازمان اوقاف: راه نجات اقتصاد کشور عمل به سیاست های اقتصاد مقاومتی است

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد: راه نجات اقتصاد کشور ما توجه و عمل به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده از سوی رهبر معظم انقلاب است و مهمترین چیزی که ما را در این راه یاری می‌کند داشتن روحیه جهادی است.

حجت الاسلام علی محمدی نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه صبح روز دوشبنه 19 بهمن‌ماه طی سخنانی در همایش مدیران و معاونان سازمان اوقاف و ادارات کل اوقاف، ضمن تقدیر از تلاش‌ها و زحمات مجموعه مدیران و کارکنان سازمان اوقاف، اولویت این سازمان در سال آینده را جهاد اقتصادی دانست و افزود: مجموعه مدیران سازمان اوقاف باید به این فکر باشند که از سرمایه‌ای که خداوند در اختیار آن‌ها قرار داده است، تولید ثروت کنند.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درخصوص جهاد اقتصادی خواستار آن شد که فعالیت مدیران سازمان اوقاف در این راستا باشد.

حجت الاسلام محمدی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در مورد تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی دشمن، اصطلاح جنگ تحمیلی اقتصادی را به کار بردند که باید با مقاومت اقتصادی و جهاد اقتصادی با آن مقابله کرد و سازمان اوقاف به سهم خود باید برای آن فکر کند و سیاست گذاری، سرمایه گذاری و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد.

وی تصریح کرد: همانگونه که در جنگ نظامی باید شبانه روزی تلاش کرد در جنگ اقتصادی نیز نمی‌توان به صورت معمولی فعالیت کرد بلکه باید باید روحیه جهادی داشت و شبانه روزی تلاش کرد.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: راه نجات اقتصاد کشور توجه و عمل به سیاست‌های ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب است و مهمترین چیزی که ما را در این راه یاری می‌کند داشتن روحیه جهادی است./966/د101/ن

ارسال نظرات