۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۰
کد خبر: ۱۹۶۶۳۸
رییس اداره اوقاف و امور خیریه آمل:

امامزادگان و بقاع متبرکه خط مقدم فعالیت های فرهنگی هستند

خبرگزاری رسا ـ رییس اداره اوقاف و امور خیریه آمل با تاکید بر این که امامزادگان و بقاع متبرکه باید در خط مقدم فعالیت های فرهنگی حضور داشته باشند، گفت: 102 بقعه متبرکه و 89 امامزاده در شهرستان آمل وجود دارد که باید در راستای ترویج فرهنگ قرآنی گام های ارزنده ای برداشته شود.
رييس اداره اوقاف آمل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام رسول علیخانی، رییس اداره اوقاف و امورخیریه آمل ظهر امروز در جلسه بررسی مسائل امام زادگان و بقاع متبرکه شهرستان آمل با بیان این که بهترین روش در انجام کارها نقد درونی است، گفت: مدیریت های گرفتار روزمرگی مدیریت هایی بوده که خود را مورد نقد قرار نداده که مواجه با نقدهای تخریب گونه از بیرون می شود.

 

حجت الاسلام علیخانی، ادامه داد: تلاش ما باید در این راستا بوده و کاری کنیم تا بماند نه آن که خودمان به دنبال بودن باشیم و در این راستا باید همه  اهتمام خود را صرف خدمت به مردم کنیم.

 

رییس اداره اوقاف و امور خیریه آمل با تاکید بر این که یکی از وظایف مدیریت در جامعه دینی ایجاد دغدغه است، گفت: نخستین مشکل در مسائل فرهنگی ایجاد دغدغه است و اگر دغدغه ها ایجاد نشود برنامه ها اثرگذار نخواهد بود.

 

وی با بیان این که اوقاف یک اداره انفعالی نبوده و برای همه کارهای خود برنامه و طرح جامعی دارد، خاطرنشان کرد: در قسمت فرهنگی اولویت های ویژه ای داریم که از جمله آن طرح تربیت حافظان قرآن کریم است.

 

حجت الاسلام علیخانی با تاکید بر این که باید اطلاع رسانی درستی از موقوفات صورت گیرد، گفت: سازمان اوقاف برای موقوفات ماه های محرم و صفر برنامه ویژه ای دارد تا این موقوفات در مسیر درستی ساماندهی شود.

 

وی با اشاره به این که وقف های جدید نیاز اساسی جامعه امروز است، اضافه کرد: باید فرهنگ سازی درستی در جامعه صورت گیرد تا وقف هایی با محوریت پژوهش، ازدواج، مسکن و درمان در جامعه ترویج پیدا کند.

 

رییس اداره اوقاف آمل با بیان این که سازمان اوقاف به دنبال تبدیل بقاع متبرکه به قطب های فرهنگی است، گفت: قصد داریم مرکز تخصصی تربیت حافظان قرآن کریم را با محوریت بقاع در آمل راه اندازی کنیم.

 

حجت الاسلام علیخانی با تاکید بر این که امام زادگان و بقاع متبرکه باید در خط مقدم فعالیت های فرهنگی حضور داشته باشند، گفت: 102 بقعه متبرکه و 89 امام زاده در شهرستان آمل وجود دارد که باید در راستای ترویج فرهنگ قرآنی گام های ارزنده ای برداشته شود.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این که بقعه ناصرالحق تبدیل به پایگاه عظیم جهان اسلام می شود، گفت: بقعه ناصرالحق به عنوان یکی از بقاع بین المللی و آبروی ایران است که بسیاری از عزیزان شیعه یمنی خواستار حضور در این بقعه متبرکه هستند که باید تبدیل به قطب فرهنگی شود و تلاش شایسته و ارزنده ای در این راستا وجود داشته باشد.

 

رییس اداره اوقاف آمل با بیان این که رهبر معظم انقلاب فرمودند این بقعه باید به زیارتگاه تبدیل شده و سنگ بنای بازسازی بقعه ناصرالحق به دستور رهبری بوده است، ادامه داد: خوشحالی رهبر معظم انقلاب به اندازه همه دنیا برای ما ارزش دارد که ایشان در رابطه با شخصیت ناصرالحق فرمودند بزرگان خاندان پیامبر مثل داعی کبیر و ناصرکبیر و بقیه خاندان حسنیون و اولاد پیامبر(ص) با تکیه به مردم این منطقه توانسته پرچم اسلام، ولایت و معارف زلال قرآنی را در این منطقه بیافرازند.

 

حجت الاسلام علیخانی اضافه کرد: حدود یک میلیارد برای مرمت و بازسازی بقعه ناصرالحق هزینه شده است و برای آن که علمای دین مبین اسلام را معرفی کنیم آمادگی داریم تا در بقاع متبرکه دیگر هم مرمت و بازسازی داشته باشیم.

 

وی با تاکید بر این که خط قرمز ما در بقاع متبرکه جوانان هستند، افزود: هدف ما از فعالیت های فرهنگی در بقاع متبرکه جذب جوانان به صورت مستمر است./950/پ202/ب

ارسال نظرات