۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۲
کد خبر: ۱۹۴۲۹۶

اخبار کوتاه از مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران

خبرگزاری رسا ـ برگزاری همایش اساتید و گروه‌های علمی مدارس علمیه خواهران استان بوشهر، برگزاری نشست اخلاق اسلامی در دنیای جدید در مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(س) قم، برگزاری نشست گرامی‌داشت وحدت حوزه و دانشگاه در زنجان، بخشی از اخبار حوزه‌های علمیه خواهران است.
مرکز مديريت حوزه هاي علميه خواهران
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط‌عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، برگزاری همایش اساتید و گروه‌های علمی مدارس علمیه خواهران استان بوشهر، برگزاری نشست اخلاق اسلامی در دنیای جدید در مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(س) قم، برگزاری نشست گرامی‌داشت وحدت حوزه و دانشگاه در زنجان، بخشی از اخبار حوزه‌های علمیه خواهران در روز سه‎شنبه 17دی 1392 است.
ادامه اخبار این حوزه به شرح زیر است:
برگزاری همایش اساتید و گروه‌های علمی مدارس علمیه خواهران استان بوشهر
همایش اساتید و گروه‌های علمی مدارس علمیه خواهران استان بوشهر برگزار شد.
آیت‌الله غلامعلی صفائی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در این همایش با اشاره به پرورش اساتید در حوزه‌های علمیه خواهران تصریح کرد: پرورش و غنای اساتید در عرصه محتوا، مدل و کسب آموزش یکی از بزرگترین کارهای حوزه‌های علمیه خواهران از دیرباز تا کنون است.
وی افزود: یک استاد موفق و موثر، استادی است که تدریس آن هم دارای محتوای قوی باشد و هم مدل آموزش او یک مدل مناسب، متخلق و خلاق در علم باشد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های موفقیت یک استاد خوب را سلوک اخلاقی و رفتاری او معرفی کرد و اظهار داشت: اگر یک استاد سلوک رفتاری او، اخلاقی نباشد قطعا آموزش او موثر واقع نخواهد شد.
وی ادامه داد: یک استاد قبل از آنکه در آموزش مهارت داشته باشد باید در عرصه اخلاق و رفتار شرافت داشته باشد.
آیت‌الله صفائی بوشهری کتاب را یکی از ارکان مهم در آموزش و دست مایه محتوایی جهت آموزش اساتید به محصلین عنوان کرد و افزود: یک کتاب خوب باید از حیث محتوا، چینش، قالب و مدل قوی باشد تا آموزش و تدریس در حوزه‌ها غنای بیشتری پیدا کند.
امام جمعه بوشهر با اشاره به اهمیت، جایگاه و توجه به حوزه‌های علمیه خواهران تصریح کرد: اگر حوزه‌های علمیه خواهران جایگاه خود را پیدا کند و مسئولین نیز به حوزه‌های خواهران توجه داشته باشند، تهاجم فرهنگی رفع و رشد فرهنگی دینی هم ایجاد خواهد شد.
وی افزود: جهان در آستانه حمله همه جانبه به مکتب اهل‌بیت(ع) است و ما طلاب باید جهادی فکر و عمل کنیم تا جلوی گسترش آنها را بگیریم.
برگزاری نشست اخلاق اسلامی در دنیای جدید در مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه س قم
نشست اخلاق اسلامی در دنیای جدید ظرفیت‌ها و چالش‌ها در مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(س) قم برگزار شد.
دکتر محسن جوادی عضو هیأت علمی دانشگاه قم در این نشست با اشاره به تصوری که از اخلاق اسلامی وجود دارد، تصریح کرد: اخلاق در تصور سنتی همیشه دارای سه ضلع نوع انسان‌، ظرفیت‌های بالقوه وی و انتقال انسان به آن چیزی که باید باشد بوده است.
وی افزود: اخلاق راهی است برای رسیدن انسان از آن چیزی که هست به آن چیزی که باید در آینده باشد.
وی ادامه داد: زندگی انسانی در نگاه فیلسوفان مسلمان گذر از زندگی خودگرایانه و خودمحورانه و رسیدن به زندگی‌ای که محور آن اتصال به خداوند باشد است.
عضو هیأت علمی دانشگاه قم چالش‌های وارد بر اخلاق اسلامی را به دو دسته چالش‌های نظری و عملی تقسیم کرد و بیشترین گرفتاری عصر حاضر را در چالش‌های عملی عنوان کرد.
وی اظهار داشت: در چالش‌های عملی انسان با اخلاق نظری مشکلی ندارد ولی دچار گرفتاری‌هایی مانند لذت‌گرایی‌، خودگرایی و ... می‌شود.
جوادی با بیان این که اسلام یک شیوه خاصی از زندگی را می‌طلبد و اسلامی زیستن یک مقدار متفاوت از گونه‌های دیگر زندگی است گفت: اولین کار ما این است که اسلام و شیوه خاص زندگی را که تعریف می‌کند درست بشناسیم و نگاهی جامع به آن داشته باشیم.
برگزاری نشست گرامی‌داشت وحدت حوزه و دانشگاه در زنجان
نشست گرامی‌داشت وحدت حوزه و دانشگاه با حضور مدیران حوزوی و دانشگاهی استان زنجان در دفتر امام جمعه این شهر برگزار شد.
حجت‌الاسلام بلال محمدی مدیر حوزه علمیه خواهران استان زنجان در این نشست ضمن تبریک روز وحدت حوزه و دانشگاه تصریح کرد: ایده وحدت حوزه و دانشگاه‌ یک ایده راهبردی‌، لازم، مفید و فکری مقدس بود که برخاسته از اندیشه دینی و به عنوان یکی از آرمانها و آرزوهای امام خمینی(ره) است.
وی افزود: این ایده باید به درستی در عرصه انگیزه‌ها، اهداف، ظرفیت‌ها، امکانات‌ و نقاط مشترک تبیین شود تا همگان در عرصه نظر و دیدگاه به یک نقطه مشترک دست یابند.
وی ادامه داد: باید بعد از دستیابی به شناخت کافی و شکل‌گیری یک باور مشترک بر اهمیت و ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه اقدامات عملی به تدریج دنبال شود و از نگاه سطحی و مبتنی بر اشخاص پرهیز شود.
تجهیز تمام مدارس علمیه خواهران استان یزد مجهز به نرم‌افزار کاوش
به همت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد تمام مدارس علمیه این استان مجهز به نرم‌افزار کاوش شدند.
فاطمه نظیر معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان یزد با اشاره به تجهیز مدارس این استان به نرم‌افزار کاوش تصریح کرد: به منظور دسترسی سریع‌تر کتابداران مدارس به امور طلابی که به کتابخانه رجوع می‌کنند نرم‌افزار کاوش در کتابخانه‌ها نصب شد.
وی افزود‌: نرم‌افزار کاوش در کتابخانه ها باعث تسهیل امور کتابخانه‌ای می‌شود و منبع امینی برای حفظ مشخصات کتاب است‌.
وی ادامه داد: در حال حاضر 15 مدرسه علمیه خواهران این استان دارای کتابخانه هستند و طلاب جهت تحقیق و پژوهش به آنها مراجعه می‌کنند.
برگزاری نشست مدیر حوزه علمیه خواهران امام جمعه و مدیر صدا و سیمای بوشهر
نشست سه جانبه مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر با نماینده ولی فقیه و مدیر کل صداو سیمای این استان برگزار شد.
آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در این نشست با اشاره به فرصت رسانه ورود به این عرصه را ضروری دانست و تشکیل کمیته‌های تخصصی را جهت تدوین محتوا خواستار شد.
حجت‌الاسلام یوسف جمالی مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر در ادامه این نشست با اشاره به عملکرد این مدیریت در عرصه مجازی و رسانه، راه‌اندازی سایت مدیریت را از اقدامات موثر این مدیریت برشمرد.
وی افزود: تولید هرگونه برنامه رسانه‌ای صدا و سیما در قالب کمیسیون‌های متعدد محتوایی و فنی ضروری است.
همچنین لاوری مدیر کل صدا و سیمای استان بوشهر با اشاره به آمادگی این سازمان ابراز امیدواری کرد که این اقدام سبب حضور هر چه بیشتر حوزه علمیه در رسانه استان شود.
لازم به ذکر است در این جلسه مقرر شد هر هفته حوزه علمیه خواهران به مدت یک ساعت تولید برنامه صدا و سیما را با همکاری کارشناسان فنی صدا و سیما بر عهده بگیرد.
برگزاری نشست فصلی مسئولین حوزوی استان گلستان
نشست فصلی مسئولین حوزوی استان گلستان برگزار شد.
حجت‌الاسلام علی غفاری مدیر منطقه پنج حوزه‌‌های علمیه خواهران با اشاره به برگزاری نشست فصلی مسئولین حوزوی استان گلستان تصریح کرد: این نشست با حضور مسئولین استانی حوزه‌های علمیه برادران و خواهران، سازمان تبلیغات، مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان و مدیریت مدرسه جامعه‌المصطفای گرگان برگزار شد.
وی افزود: این نشست به منظور تبادل نظر و انسجام بیشتر بین فعالیت‌های حوزوی، تقویت حوزه‌ها، بهره‌گیری از فرصت‌های مناسب برای حمایت و تقویت حوزه‌های علمیه، توزیع عادلانه خدمات به حوزویان و شرکت در انجام امور تبلیغی برگزار شد.
وی ادامه داد: در این جلسه مقرر شد تعداد 300 مبلغ خواهر و برادر استان گلستان به اردوی زیارتی سیاحتی مشهد اعزام شوند.
برگزاری کارگاه مهارت عمومی تدریس ویژه اساتید سطح دو مدارس استان همدان
کارگاه مهارت عمومی تدریس ویژه اساتید سطح دو مدارس استان همدان در مدرسه حضرت زینب‌(‌س) ملایر برگزار شد.
حجت‌الاسلام رزاقی استاد حوزه و عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌(ره) در این کارگاه در مورد مهارت طراحی و برنامه‌ریزی تدریس و مهارت‌های برقراری ارتباط، ایجاد انگیزه، ارائه درس، سؤال کردن و پاسخگویی به فراگیران توضیحاتی ارائه کرد.
لازم به ذکر است در این کارگاه تمامی مباحث مربوط به روش تدریس به صورت گروهی بین اساتید شرکت کننده مطرح شد و جزواتی در این خصوص تکثیر و در اختیار شرکت‌کنندگان قرارگرفت‌.
برگزاری کارگاه پژوهشگری نوین در مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران
کارگاه پژوهشگری نوین با مشارکت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران و مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور برگزار شد.
محمدابراهیم کنی مدیر ارتباطات سازمانی مرکز تحقیقات علوم اسلامی نور در این کارگاه ضمن بیان اهمیت آشنایی با فضای سایبر و استفاده از ابزارهای نوین پژوهشی تصریح کرد: مرکز نور به عنوان تنها متولی تولید نرم‌افزارهای استاندارد علوم اسلامی در جهان اسلام قدم‌های شایسته‌ای در این راستا برداشته است.
وی افزود: نرم‌افزارهای فعلی مبتنی بر هوش مصنوعی برنامه‌نویسی شده و در برخی از آنها همانند درایه النور امکان آنالیز محتوا نیز فراهم شده است.
برگزاری دوره آموزش مهارت‌های تدریس در استان بوشهر
دوره آموزشی مهارت‌های تدریس به همت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان بوشهر برگزار شد.
حجت‌الاسلام یوسف جمالی مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر با اشاره به برگزاری دوره آموزش مهارت‌های تدریس در این استان تصریح کرد: این دوره با حضور 80 نفر از مدرسین مدارس علمیه استان بوشهر برگزار شد.
وی افزود: این دوره آموزشی با تدریس هاشم‌پور کارشناس تدریس و با هدف آشنایی با روش‌ها و مهارت‌های تدریس عمومی به مدت یک روز برگزار شد.
برگزاری نشست وحدت حوزه و دانشگاه در مدرسه الزهرا س فامنین
به مناسبت گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید مفتح نشست وحدت حوزه و دانشگاه در مدرسه علمیه الزهرا(س) فامنین برگزار شد.
حجت‌الاسلام مهدیان رئیس اداره تبلیغات اسلامی فامنین در این نشست با اشاره به اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه تصریح کرد: دشمن با دو هدف جدایی دین از سیاست و دانشگاه از روحانیت به مقابله با ایران برخاست.
وی افزود: شهید مفتح فاصله‌ای که دشمن بین مردم و روحانیت ایجاد کرده بود با ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه پر کرد.
وی ادامه داد: وظیفه طلبه‌ها در حفظ این وحدت و ایجاد رابطه حسنه با دانشگاهیان بسی سنگین‌تر از دانشجویان است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی فامنین اظهار داشت: حوزه با دل و وجدان مردم کار دارد و دانشگاه با علم و تفکر که اینها دو بال‌اند که باید با هم باشند تا به مقصد برسند.
برگزاری همایش سبک زندگی متعالی در قرآن در مؤسسه آموزش عالی حوزوی فدک همدان
همایش سبک زندگی متعالی در قرآن در مؤسسه آموزش عالی حوزوی فدک همدان برگزار شد.
حجت‌الاسلام دوست‌محمدی کارشناس امور خانواده در این نشست در مورد چگونگی ارتباط زوجین با یکدیگر، حقوق متقابل زن و مرد نسبت به همدیگر، نقش زنان در استحکام روابط خانواده و آیات و روایات پیرامون چگونگی رفتار خانم با همسر خود به ایراد سخن پرداخت.
حجت‌الاسلام عباسی استاد حوزه در ادامه این نشست با اشاره به چگونگی رفتار والدین با فرزندان و نقش پدر و مادر در تربیت فرزندان تصریح کرد: مادر نقش اصلی را در تربیت فرزند دارد.
لازم به ذکر است در پایان این همایش مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر و برگزیدگان فراخوان مقاله موسسه آموزش عالی حوزوی فدک همدان برگزار شد.
برگزاری جلسه دفاع از پایان‌نامه در موسسه آموزش عالی حوزوی زینبیه س کرج
جلسه دفاع از پایان‌نامه یک نفر از طلاب موسسه آموزش عالی حوزوی زینبیه(س) کرج برگزار شد.
مرضیه عبدلی مدیر موسسه اموزش عالی حوزوی زینبیه(س) کرج با اشاره به برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه در این موسسه تصریح کرد: این جلسه با حضور حجت‌الاسلام علیرضا عظیمی‌فر به عنوان استاد داور برگزار شد.
وی افزود: در این جلسه در محل مدیریت حوزه علمیه خواهران استان البرز پایان‌نامه سیده مهناز حسینی با عنوان آثار محبت و مودت اهل‌بیت(ع) در منابع فریقین دفاع کرد.
برگزاری همایش وحدت حوزه و دانشگاه در استهبان
همایش وحدت حوزه و دانشگاه با حضور طلاب و مسئولین مدرسه علمیه الزهرا‌(س) استهبان در تالار علامه طباطبایی دانشگاه آزاد این شهر برگزار شد.
حجت‌الاسلام هوشمند امام جمعه استهبان در این همایش با اشاره به لزوم وحدت حوزه و دانشگاه تصریح کرد: حوزه و دانشگاه باید با هم انس داشته باشند و از تجربیات علمی هم استفاده کنند.
وی افزود: با وحدت حوزه و دانشگاه، آمیختن دین با دانش، تعهد و تخصص به بار می‌آید و در سایه این پیوند جامعه از دانش بی‌دین، بی‌اخلاق و بی معنویت نجات می‌یابد.
وی ادامه داد: همه در راستای یک هدف تلاش می‌کنیم آن هم رسیدن به وحدت اسلامی و الهی است.
برگزاری نشست گفتمانی در مدرسه کوثر س تهران
نشست گفتمانی با موضوع وحدت حوزه و دانشگاه در مدرسه علمیه کوثر(س) تهران برگزار شد.
حجت‌الاسلام رشید‌زاده استاد حوزه و دانشگاه در این نشست به جنبه‌های مختلف وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کرد و خاطر‌نشان ساخت: وحدت حوزه و دانشگاه در حقیقت همان وحدت علم و دین است که میان این دو هیچ تعارضی وجود ندارد.
وی افزود: تعارضی که بین دین و علم بوجود آورده‌اند از اروپا و در دوران تسلط کلیسا در قرون وسطی نشات می‌گیرد و به اشتباه آن را به مسلمانان نسبت داده‌اند.
وی ادامه داد: وحدت حداقلی همان وحدتی است که تنها در عرصه اجتماعی و اخلاقی باشد ولی ما نیاز به وحدت حداکثری یعنی وحدت در مبانی و منابع علوم حوزه و دانشگاه داریم.
برگزاری نمایشگاه جایگاه پژوهش در مدرسه الزهرا س عسلویه
هم‌زمان با هفته پژوهش نمایشگاه جایگاه پژوهش در مدرسه علمیه الزهرا(س) عسلویه برگزار شد.
سیده شریفه موسوی مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) عسلویه با اشاره به برگزاری نمایشگاه جایگاه پژوهش در این مدرسه علمیه تصریح کرد: این نمایشگاه با حضور امام جمعه، فرماندار و دیگر مسئولین این شهر افتتاح شد.
وی افزود: هدف از برگزاری این نمایشگاه تقویت روحیه پژوهشگری در بین طلاب و دانشجویان و گسترش فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی بود.
وی ادامه داد: مقالات برتر طلاب و دانشجویان و فروشگاه کتاب از جمله بخش‌های مهم این نمایشگاه بود.
برگزاری نشست سبک زندگی اسلامی الزهرا س استهبان
نشست سبک زندگی اسلامی با حضور دانش‌آموختگان مدرسه علمیه الزهرا(س) استهبان برگزار شد.
اصمی کارشناس امور خانواده در این نشست یکی از روش‌های موثر در زندگی را کنفرانس خانوادگی عنوان کرد.
وی افزود: حضور هفتگی همه اعضای خانواده در زمان و مکان معین و متنوع تاثیر زیادی در مشارکت و همبستگی اعضای خانواده دارد.
وی ادامه داد: بهترین محل عبادت و جمع کردن ثواب در محیط خانواده است.
دیدار طلاب مدرسه الزهرا س گلدشت از آسایشگاه جانبازان
شماری از طلاب مدرسه علمیه الزهرا(س) گلدشت اصفهان از آسایشگاه جانبازان شهید رجایی این شهر بازدید کردند.
زهراسادات احمدی مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) گلدشت با اشاره به بازدید شماری از طلاب این مدرسه علمیه از آسایشگاه جانبازان تصریح کرد: هدف از برگزاری این بازدید دلجویی از جانبازان و معلولین بود.
وی افزود: این بازدید به همت بسیج طلاب مدرسه علمیه الزهرا(س) گلدشت برگزار شد.
برگزاری نشست سیاسی در مدرسه حضرت فاطمه معصومه‌ س رهنان اصفهان
نشست سیاسی با اساتید و طلاب در مدرسه علمیه حضرت فاطمه معصومه‌(س) رهنان اصفهان برگزار شد.
رفعتی‌پور کارشناس مسائل سیاسی بسیج ناحیه امام رضا‌(ع) اصفهان در این نشست در مورد دستاوردها و پیروزی‌های اخیر نظام جمهوری اسلامی ایران در نشست با کشورهای 5 +1 به ایراد سخن پرداخت.
وی با اشاره به حوادث تاریخ ایران همانند فتنه نوژه، واقعه طبس، سقوط هواپیمای مسافربری ایران در خلیج فارس و فتنه 88 تصریح کرد: با توجه مبانی اعتقادی ما مسلمانان نمی‌توانیم به آمریکا و کشور‌های اروپایی اعتماد کنیم‌.
برگزاری نشست پژوهشی در مدرسه حضرت زینب کبری س تهران
نشست پژوهشی با عنوان چالش‌ها و آسیب‌های تحقیقی طلاب در مدرسه علمیه حضرت زینب کبری(س) تهران برگزار شد.
حجت‌الاسلام تدین کارشناس ارزیابی پایان‌نامه در این نشست خطاب به طلاب محقق تصریح کرد: با اقتباس از کلام مقام معظم رهبری باید تحقیقات حوزه دین در جهت نوآوری صحیح قدم بردارد تا قدرت جذب بهتر در تحصیل این علوم حاصل شود.
وی افزود: از جمله آسیب‌های مهم تحقیق، نبودن کار گروهی در بین طلاب‌، عدم ارتباط با مراکز پژوهشی‌، توجه به کمیت تحقیقات و نادیده گرفتن کیفیت آن، عدم شناسایی پژوهشگران جوان حوزوی، شتاب‌زدگی در تحقیق و در نهایت نگاه ابزاری به پژوهش و تحقیق است.
حجت‌الاسلام تدین هدف از ارائه پایان‌نامه درسطح دو را ارزیابی قدرت و توانایی یک طلبه در دسترسی به منابع دست اول و کتب مرجع دانست و ادامه داد‌: در این رده تحلیل محتوا مد نظر نیست بلکه مهم این است که کتب مرجع از نزدیک رویت شود‌.
وی ادامه داد: باید در عین بالا بردن توانایی‌، ضعف‌ها مورد توجه قرار گیرد تا تجربه لازم برای تحقیقات در سطوح بالاتر کسب شود‌.
برگزاری نشست جایگاه پژوهش در نظام حوزوی در موسسه آموزش عالی حوزوی کوثر س قزوین
هم‌زمان با هفته پژوهش نشست جایگاه پژوهش در نظام حوزوی در موسسه آموزش عالی حوزوی کوثر(س) قزوین برگزار شد.
مریم شاه‌محمدی مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی کوثر‌(س) قزوین با اشاره به برگزاری نشست جایگاه پژوهش در نظام حوزوی در این موسسه تصریح کرد: این نشست با هدف تاکید بر اهمیت پژوهش در نظام حوزوی و ضرورت همراهی آموزش و پژوهش برگزار شد.
وی افزود: این نشست با تدریس حجت‌الاسلام فنایی استاد حوزه و عضو هیأت علمی دانشگاه بین‌المللی قزوین برگزار شد.
وی ادامه داد: مساله‌محوری، به روز بودن موضوع، امانت‌داری در یافته‌ها‌ و حقیقت‌جویی از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بود.
برگزاری نشست آسیب‌شناسی پژوهش در مدرسه حضرت معصومه س دماوند
نشست آسیب‌شناسی پژوهش و تحقیق در مدرسه حضرت معصومه(س) دماوند برگزار شد.
حجت‌الاسلام تدین استاد داور و کارشناس پژوهشی در این نشست در مورد آسیب‌های تحقیق و پژوهش به ایراد سخن پرداخت.
وی افزود: مسئله تحقیق در فطرت و ذات انسان نهادینه شده و در آیات و روایات به طور مکرر از آن یاد شده است.
وی ادامه داد: پژوهش برای محقق در ابتدا امری سهل و آسان است ولی در ورود به تحقیق اینگونه نیست و محقق خود را نیازمند به آموختن فن در این راستا می‌یابد.
کارشناس پژوهشی اظهار داشت: تحقیق و پژوهش در مقام توصیف محدود است اما در مقام عمل کار گسترده و عظیمی است.
استاد داور حوزه علمیه با اشاره به آسیب‌هایی که در راستای تحقیق وجود دارد گفت: مشکل عمده‌ای که بر نظام آموزشی ما به دلیل زیاد بودن واحدهای آموزشی حکم فرما است، مسئله عدم فرصت‌دهی به طلاب برای تحقیق وپژوهش است.
وی ادامه داد: توجه نداشتن به ویرایش تحقیق، عدم علاقه به موضوع تحقیق و بی‌توجهی به فرهنگ جایگاه مکتوب، از جمله آسیب‌هایی است که گریبان‌گیر طلاب می‌شود که باید همه طلاب برای مقابله، با آنها آشنا شوند.
برگزاری نشست پژوهشگری نوین و نرم‌افزارهای علمی پژوهشی در مدرسه فاطمیه س خورموج
نشست پژوهشگری نوین و نرم‌افزارهای علمی پژوهشی در مدرسه علمیه فاطمیه(س) خورموج برگزار شد.
حجت‌الاسلام شاد کارشناس امور پژوهشی در این نشست با اشاره به جایگاه طلبه و روحانیت تصریح کرد: طلاب با توجه به رسالت روحانیت باید قدم جای اساتید برجسته‌ای چون شهید مفتح بگذارند.
وی افزود: در این مسیر پیش رو استفاده از نرم‌افزارهای علمی پژوهشی بسیار مؤثر است و طلاب باید با مباحث روز آشنا باشند.
وی ادامه داد: برای مقابله با تحریم‌ها و اهداف شوم دشمن باید یک طلبه راهش را درست بشناسد و از منابع علمی و تحقیقاتی به خوبی استفاده کند.
برگزاری نشست اخلاقی در مدرسه الزهرا س استهبان با حضور امام جمعه
نشست اخلاقی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر در مدرسه علمیه الزهرا(س) استهبان برگزار شد.
حجت‌الاسلام خاوری امام جمعه و موسس مدرسه علمیه الزهرا(س) استهبان در این نشست با اشاره به مشکلات در جامعه تصریح کرد: مشکلات فرهنگی که در جامعه وجود دارد بیشتر دا‌من‌گیر جوان‌ها خصوصا خانم‌ها می‌شود.
وی افزود: این یک احساس مسئولیت عمومی و همگانی می‌طلبد که امر به معروف ونهی از منکر صورت گیرد.
وی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر در جامعه با توجه به مکان و زمان باید مستقیم و در جای دیگر غیر مستقیم باشد.
امام جمعه استهبان اظهار داشت: ما طلاب به عنوان نماینده دین در جامعه باید به فکر اصلاح نابسامانی‌های اخلاقی باشیم.
برگزاری نشست اخلاقی در مدرسه معصومیه س شیراز با حضور امام جمعه
نشست اخلاقی با موضوع اهمیت فراگیری علوم در مدرسه علمیه معصومیه(س) شیراز برگزار شد.
آیت‌الله اسدالله ایمانی نماینده ولی فقه در استان و امام جمعه شیراز در این نشست در مورد اهمیت فراگیری علوم و فریضه بودن آن برای طلاب به ایراد سخن پرداخت.
وی افزود: شرایط تحصیل در حوزه‌های علمیه همیشه برای انسان آماده نیست و امروز این برای شما یک فرصت است.
وی ادامه داد: دینی که ما دنبال آن هستیم و برای آموزش آن در این مکان حضور داریم اگر در یک قلب پاک و دل مومن قرار گیرد نتیجه بخش است پس کوشش کنیم قلبمان را از آلودگی‌ها و انحرافات پاک کنیم.
امام جمعه شیراز بهترین راه برای پاک کردن قلب و روح را قرآن و دعا معرفی کرد و اظهار داشت: کوشش کنیم یک یا چند دعا حتی مختصر ولی با توجه در روز بخوانیم.
برگزاری کارگاه مهارت‌های تبلیغ در موسسه آموزش عالی حوزوی نورالزهرا‌ س زنجان
کارگاه دو روزه فنون و مهارتهای تبلیغ در موسسه آموزش عالی حوزوی نورالزهرا(س) زنجان برگزار شد.
محمودی مسئول گروه تبلیغ ستاد اقامه نماز استان قم در این کارگاه با تاکید بر اهمیت فرایند آموزش و تربیت تصریح کرد: دشمن از راه اشاعه فرهنگ غلط فساد و فحشا، سعی می‌کند جوانان جامعه اسلامی را مورد هدف قرار بدهد.
وی افزود: کاری که از لحاظ فرهنگی دشمن انجام می‌دهد نه تنها تهاجم فرهنگی بلکه یک شبیخون و غارت فرهنگی است.
وی ادامه داد: اگر مردم جامعه و عناصر فرهنگی بیدار نباشند فرو ریختن ارزش‌های فرهنگی که ناشی از تهاجم پنهانی و زیرکانه دشمن است دیگر قابل علاج نیست.
برگذاری کارگاه پژوهشی در مدرسه فاطمیه‌ س گرمسار
کارگاه پژوهشی با موضوع آموزش صحیح تحقیق و پژوهش برای طلاب در مدرسه علمیه فاطمیه(س) گرمسار برگزار شد.
گلایری مدرس حوزه و دانشگاه در این نشست خطاب به طلاب حوزه‌های علمیه تصریح کرد: هر طلبه در سال باید بیست الی سی مقاله و تحقیق ارائه دهد.
وی افزود: یک طلبه باید برای تمام شبانه‌روز خود برنامه‌ریزی داشته باشد تا بتواند هم به مطالعه دروس خود برسد و هم به مطالعه آزاد و پژوهش بپردازد.
وی در ادامه در مورد چگونگی تدوین صحیح مقاله و پایان‌نامه به ایراد سخن پرداخت.
اعزام شماری از مبلغین مدرسه الزهرا س مسجد سلیمان به کاروان‌های راهیان نور
شماری از مبلغین مدرسه علمیه الزهرا(س) مسجد سلیمان به اردوی کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی اعزام شدند.
معصومه هاشم‌پور مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) مسجد سلمیان با اشاره به اعزام شماری از مبلیغن این مدرسه علمیه به اردوی راهیان نور دانش‌آموزی تصریح کرد: مبلغان این مدرسه همراه با هشت کاروان راهیان نور مقطع متوسطه به مناطق جنگی جنوب کشور اعزام شدند.
وی افزود: پاسخ‌گویی به سوالات شرعی، برگزاری نماز جماعت و برگزاری مراسم دعا و نیایش از جمله فعالیت‌های مبلغین در این اردو بود.
برگزاری نشست اخلاقی در مدرسه الزهرا‌ س فریدن با حضور امام جمعه
نشست اخلاقی با موضوع بندگی خداوند در مدرسه علمیه الزهرا(س) فریدن برگزار شد.
حجت‌الاسلام احمد طیبی امام جمعه فریدن در این نشست با اشاره به پذیرفتن اصل بندگی تصریح کرد: اگر انسان اصل بنده بودن را پذیرفت و در مقابل مردم بداند که چگونه باید باشد می‌تواند به سعادت دست پیدا کند‌.
وی افزود: خداوند در حدیث قدسی به بندگانش می‌فرماید عبد من باش و اطاعت کن تا مثل من باشی یعنی اگر واقعا بنده باشیم می‌توانیم با اراده هر کاری را انجام دهیم‌.
حجت الاسلام طیبی با اشاره به حدیثی از امام صادق‌(‌ع) در مورد عبد بودن گفت: عبد بودن جوهری است که عمقش ربوبیت خداست.
امام جمعه فریدن ادامه داد: انسان باید در مقابل خداوند ذلیل محض و در مقابل مردم متواضع باشد‌.
برگزاری مراسم یادواره شهدای هسته‌ای در مدرسه حضرت زینب‌کبری س تهران
مراسم یادواره شهدای هسته‌ای به همت مدرسه علمیه حضرت زینب‌کبری(س) تهران برگزار شد.
شهره پیرانی همسر دانشمند هسته‌ای شهید داریوش رضایی‌‌نژاد در این مراسم با اشاره به ویژگی‌‌های شهید رضایی‌نژاد تصریح کرد: خداوند معیارهای خاص خود را دارد و شهید رضایی‌نژاد و امثال او قطعا این معیارهای خاص را داشتند و انتخاب شده بودند.
وی افزود: اسلحه شهید رضایی‌نژاد علم و قلمش بود که او را فردی خودساخته و با استعداد در دانشگاه مطرح کرده بود.
وی به موضع خود در قبال موضوعات مذاکره ژنو اشاره کرد و گفت‌: اعتقاد قلبی من است که باید منافع ملی را در نظر گرفت و به تابعیت از مقام معظم رهبری از تیم مذاکره کننده حمایت کنیم.
پیرانی ادامه داد: حق استفاده از انرژی هسته‌ای مسئله‌ای نیست که آنان به ما داده باشند و بخواهند پس بگیرند بلکه این فناوری حق مسلم هر کشوری است.
برگزاری دوره پاسخگویی به شبهات عقیدتی در مدرسه حضرت رقیه‌ س برازجان
به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت رقیه‌(س) برازجان دوره پاسخگویی به شبهات عقیدتی در این مدرسه علمیه برگزار شد.
بگم کیان‌قائد مدیر مدرسه علمیه حضرت رقیه (س) برازجان با اشاره به برگزاری دوره پاسخگویی به شبهات عقدتی در این مدرسه علمیه تصریح کرد: این دوره با هدف تقویت و تبیین معارف اسلامی و پاسخ‌گویی به نیازهای دینی و اعتقادی طلاب برگزار شد. .
وی افزود: این دوره با تدریس حجت‌الاسلام جوادی کارشناس علوم اسلامی به منظور پاسخ به مسائل شیعه و سنی برگزار شد.
وی ادامه داد: باید مسائل اعتقادی، فهم ادیان و پاسخ‌گویی به شبهات مبلغان به عنوان یک ضرورت دنبال شود./9191/پ203/ن
ارسال نظرات