۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۹
کد خبر: ۱۹۱۷۵۷

اخبار کوتاه از مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران

خبرگزاری رسا ـ برگزاری نشست رابطین خبری، دوره تربیت مربی نقد فرقه‌ها، همایش حجاب و دعوت به آن چگونه و سبک زندگی اسلامی، بخشی از اخبار حوزه‌های علمیه خواهران است که در مراکز مختلف آن در سراسر کشور برگزار شد.
حوزه علميه خواهران

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط‌عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، برگزاری نشست رابطین خبری مدارس علمیه خواهران استان البرز، برگزاری دوره تربیت مربی نقد فرقه‌ها از سوی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران، برگزاری همایش حجاب و دعوت به آن چگونه در مدرسه حضرت نرگس س جهرم، برگزاری نشست سبک زندگی اسلامی در مدرسه حضرت زهرا س احمد‌آباد، بخشی از اخبار حوزه‌های علمیه خواهران در روز یک‌شنبه 17 آذر 1392 است.


ادامه اخبار این حوزه به شرح زیر است:


نشست رابطین خبری

نشست رابطین خبری مدارس علمیه خواهران استان البرز با حضور مدیر حوزه علمیه خواهران این استان برگزار شد.


حجت‌الاسلام ابوالفضل بنی‌احمدی در این نشست با اشاره به چگونگی تقویت مدارس علمیه خواهران تصریح کرد: تلاش ما ایجاد محیطی مناسب و در شأن طلاب است که بتوانند در آرامش به کسب علم و تحقیق بپردازند و بتوانند مبلغین و موثرین خوب و توانمندی در استان باشند.


وی افزود: ما به دنبال افزایش دانشجو و طلاب در استان هستیم اما برای افزایش طلاب خواهر باید زیر ساخت‌ها را فراهم کنیم و نیازمند مدرسه علمیه و مکان آموزش مناسب و در شأن طلاب هستیم.


مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز با تأکید بر ارتباط حوزه علمیه خواهران با دانشگاه خاطرنشان ساخت: حوزه باید ارتباطش را با دانشگاه تقویت کند و هرچه ارتباط ما با محیط دانشگاهی قوی‌تر باشد تأثیر‌گذاری طلاب بیشتر است.


وی ادامه داد: امروز تولیدات ما پاسخگوی مردم نیست، طلبه خوب باید بتواند عملش را به جامعه تزریق کند.
حجت‌الاسلام بنی‌احمدی به استعدادهای خاموش در مدارس علمیه خواهران اشاره کرد و عنوان کرد: طلاب خواهر و توانمند بسیاری داریم اما همین طلاب قدرت سخنرانی در یک مجلس بزرگ را ندارند و این ضعفی است که ما تلاش می‌کنیم با برگزاری دوره‌ها و کلاس‌های فوق برنامه این مشکل را حل کنیم.


نشست هماهنگی همایش خاطره‌نویسی تبلیغی

نشست هماهنگی برای همایش خاطره‌نویسی تبلیغی در مدارس علمیه خواهران استان البرز برگزار شد.


حجت‌الاسلام ابوالفضل بنی‌احمدی مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز در این نشست که در قالب شورای کارگروه تبلیغ حوزه علمیه خواهران این استان برگزار شد، با تاکید بر توانمندی طلاب خواهر در حوزه نویسندگی تصریح کرد: کارگروه تبلیغ برای کشف استعداد‌های برتر و بستر‌سازی لازم جهت برگزاری دوره‌های آموزشی اعم از حضوری و غیر‌حضوری طلاب را برنامه‌ریزی و اجرا کند.


وی افزود: با ورود طلاب علاقه‌مند در مسیر نویسندگی می‌توانیم نویسنده‌های خوبی تربیت کنیم و ستون‌های فرهنگی روزنامه‌های شهر، استان و کشور را به دست بگیریم.


دوره تربیت مربی نقد فرقه‌ها

مرحله تکمیلی دوره تخصصی تربیت مربی نقد فرقه‌ها از سوی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران در مدرسه علمیه حضرت فاطمه‌الزهرا(س) تهران برگزار شد.


سهیلا کریم‌زاده معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان تهران با اشاره به برگزاری دوره تخصصی تربیت مربی نقد فرقه‌ها تصریح کرد: این دوره با رویکرد نقد و بررسی تخصصی فرقه‌ها در پنج رشته مسیحیت، وهابیت، بهائیت، شبه عرفان‌های کاذب و تصوف ویژه اساتید، مبلغان و فارغ‌التحصیلان مدارس علمیه خواهران استان تهران برگزار شد.


وی ترویج معارف اهل‌بیت(ع)، ارتقاء سطح علمی مهارتی مبلغان و فارغ‌التحصیلان مدارس علمیه خواهران و پاسخگویی به شبهات در زمینه فرقه‌های باطل را از جمله اهداف برگزاری این دوره تخصصی عنوان کرد.


وی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده مرحله تکمیلی دوره تخصصی تربیت مربی نقد فرقه‌ها به مدت 10 ماه ویژه اساتید، مبلغان و فارغ‌التحصیلان که دوره مقدماتی را با موفقیت گذرانده‌اند ادامه پیدا خواهد کرد.


کریم‌زاده به برگزاری مرحله مقدماتی این دوره تخصصی نیز اشاره کرد و افزود: مرحله مقدماتی دوره تربیت مربی نقد فرقه‌ها، سال 91 با حضور 200 نفر از اساتید، مبلغان و فارغ‌التحصیلان مدارس علمیه خواهران استان تهران در پنج رشته تخصصی مسیحیت، وهابیت، بهائیت، تصوف و شبه عرفان‌های کاذب به میزبانی 5 مدرسه علمیه کوثر، کوثریه، کریمه اهل‌بیت(س)، حضرت حجت(عج) و مدرسه علمیه حضرت عبدالعظیم(ع) در تهران برگزار شد.


معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان تهران به بیان امتیازات این دوره پرداخت و گفت: اعطاء گواهینامه شرکت در دوره، ثبت در پرونده تبلیغی مبلغان، ارتقای گروه تبلیغی مبلغان، اولویت تدریس در واحدهای مربوطه و اعزام‌های تبلیغی از امتیازات این دوره است.


نشست اهمیت کتاب و کتاب‌خوانی

به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه الزهرا(س) اندیمشک نشست اهمیت کتاب و کتابخوانی در این مدرسه علمیه برگزار شد.


حجت‌الاسلام احمد‌رضا فیض‌پور استاد و پژوهشگر حوزه در این نشست با اشاره به زندگانی علمایی چون علامه امینی‌ و شهید مطهری(ره) تصریح کرد: مطالعه و پژوهش در عرصه دینی، عبادت و یکی از راه‌های جلب عنایت ائمه‌اطهار(ع) است.


وی افزود: مطالعه غذای روح و آرامش جان است و تدریجی بودن، تندخوانی و برنامه‌ریزی از اصول موفقیت در مطالعه است‌.


وی ادامه داد: جامع‌نگری و تند‌خوانی در مطالعه برای فرد ایجاد ذوق می‌کند و از کسالت در مطالعه جلوگیری می‌کند.


همایش زینبیه

هم زمان با هفته بسیج همایش زینبیه در موسسه آموزش عالی حوزوی فدک همدان برگزار شد.


حجت‌الاسلام سید محمد‌حسن فاضلیان مدیر حوزه علمیه خواهران استان همدان در این مراسم با اشاره به آیاتی از قرآن کریم تصریح کرد: خداوند همه امت اسلامی را دعوت می‌کند که ابتدا خود و سپس خانواده خود را از آتش دور نگهدارند.


وی ادامه داد: باید ابتدا خود وخانواده را مراقبت نمود تا بتوان جامعه‌ای پاک و اسلامی به وجود آورد.


سردار مجیدی جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین‌(‌ع) همدان در ادامه این مراسم گفت: بیشترین سهمی که در پیروزی انقلاب اسلامی ایفا شد توسط بسیجیان بود که در این میان سهم خواهران هم کم‌نظیر بود.


وی افزود: گروه و نهادی که خوب توانست پشتیبان ولایت فقیه باشد و این مسیر را با کمترین انحراف طی کند بسیج بود.


همایش حجاب و دعوت به آن چگونه

همایش حجاب و دعوت به آن چگونه در مدرسه علمیه حضرت نرگس‌(س) جهرم برگزار شد.


فروغ نیلچی‌زاده استاد حوزه و دانشگاه و کارشناس امور خانواده در این نشست به چگونگی نوع پوشش طلاب در محافل عمومی و خانوادگی اشاره کرد و گفت: برای موفقیت در امر به معروف و نهی از منکر باید با اخلاق، سعه صدر و روی خوش برخورد کرد تا تأثیرگذار بود.


وی افزود: اگر شخص خودش اهل انجام معروف و دوری از منکر باشد یقینا بر دیگر افراد جامعه تاثیرگذار خواهد بود.


نشست سبک زندگی اسلامی

نشست تربیتی با موضوع سبک زندگی اسلامی در مدرسه علمیه حضرت زهرا‌(س) احمدآباد برگزار شد.


موسوی کارشناس مشاوره و مربی تربیتی در این نشست در مورد ابعاد مختلف سبک زندگی اسلامی به ایراد سخن پرداخت.


وی افزود: قلب انسان در اول خلقت نورانی و دست نخورده است که با حسن عمل و بندگی نورش بیشتر خواهد شد.


موسوی کلید آداب اخلاقی را نماز اول وقت، زیارت اهل قبور و یاد مرگ برشمرد.


دیدار طلاب مدرسه حضرت زینب آران و بیدگل با امام جمعه این شهر

هم زمان با هفته بسیج شماری از طلاب پایگاه بسیج مدرسه علمیه حضرت زینب‌(س) آران و بیدگل با امام جمعه این شهر دیدار کردند.


حجت‌الاسلام سید‌محمد موسوی امام جمعه آران و بیدگل در این مراسم با اشاره به خصوصیات شهر آران و بیدگل تصریح کرد: آران و بیدگل دارای حوزه‌های بسیج با نشاط مانند پایگاه بسیج حضرت زینب‌(س) است.


وی افزود: این شهر دارای رتبه اول ایثارگری با بیش از 700 شهید است که در هشت سال دفاع مقدس همواره روحانیون آن در خط مقدم جبهه پیشگام بودند.


امام جمعه آران و بیدگل با اشاره به مسائل فرهنگی و تبلیغی جامعه گفت: باید طلاب بسیجی در امور فرهنگی‌، تبلیغی و مسائل سیاسی جامعه فعال باشند.


وی گفت: طلاب در کنار تهذیب و تزکیه نفس باید بتوانند معرفت و تحلیل سیاسی را در مسائل ضروری جامعه ارائه کنند.

آشنایی بیشتر طلاب با فن نویسندگی

مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز گفت: طلاب باید به همت بلند تجهیز شوند و خود را با فن نویسندگی و قلم‌زدن بیشتر آشنا کنند.


حجت‌الاسلام ابوالفضل بنی‌احمدی در جمع طلاب مدرسه علمیه نورالهدی ماهدشت با اشاره به مشکلات و موانع موجود در مدارس علمیه خواهران تصریح کرد: مشکلات قطعا قابل حل است و لازمه آن صبوری و تلاش مجموعه مدارس علمیه است.


وی افزود: طلاب حوزه‌های علمیه خواهران در حوزه نویسندگی از ظرفیت و استعداد بسیار خوبی برخوردار هستند.


وی ادامه داد: بی‌دین‌ها برای بی‌دین نمودن مردم، هنر بسیاری خرج می‌کنند، در مقابل ما برای دین‌دار کردن مردم چه میزان هنرمندانه عمل می‌کنیم.


مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز با تاکید بر افزایش تعامل میان مدیران مدارس، موسسین و هیات امنا خاطرنشان ساخت: دیدگاه مسؤولان شهر باید نسبت به حوزه علمیه خوهران تصحیح شود./9191/پ203/ی

ارسال نظرات