۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۱
کد خبر: ۱۸۸۸۳۵

بیانیه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به مناسبت یوم‌الله 13 آبان

خبرگزاری رسا ـ مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به مناسبت یوم‌الله 13 آبان، بیانیه‌ای را منتشر کرد.
گراميداشت يوم الله 13 آبان
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، ـ مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به مناسبت یوم‌الله 13 آبان با تاکید بر حضور پرشور همه اقشار مردم در راهپیمایی این روز، بیانیه‌ای را به شرح ذیل منتشر کرد.
بسم الله الرحمن الرحمیم
«تا وقتى دولت آمریکا روش خود را، عمل خود را، جهت گیرى خود را، سیاستهاى خود را، علیه ما ادامه دهد، ما همان آدم سى سال قبل، همان ملت این سى سال هستیم. ملت ما از اینکه باز هم شما شعار بدهید که «مذاکره و فشار»، ما با ایران مذاکره می‌کنیم، در عین حال فشار هم وارد مى‌آوریم - هم تهدید، هم تطمیع - بدش مى‌آید. اینجور با ملت ما نمی‌شود حرف زد.» (مقام معظم رهبری مدظله العالی)
 13آبان در فرهنگ انقلابی ما ایرانیان یادآور سه واقعه مهم و در عین حال اثرگذار است. تبعید حضرت امام خمینی(ره) در 13 آبان 1343 کشتار دانش‌آموزان در 13 آبان 1357 و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در13 آبان 1358 هجری شمسی.
بی شک همه این حوادث از سرچشمه منحوس جریانی سیراب شده است که تاب تحمل نگاه آرمان‌خواهانه و عدالت‌جویانه مستضعفین و پاکان خداجوی را ندارد. جریانی که در طول تاریخ بشریت، همواره در مقابل حق و حقیقت به انواع حیله‌ها و تزویرها و نیز خشونت‌ها و ددمنشی‌ها دست آویخته و از هیچ جنایت و خیانتی رویگردان نبوده است.
این جریان که همانا استکبار جهانی و در عصر ما به رهبری آمریکای جنایت‌کار عمل می‌کند، خاطراتی تلخ چون حمایت همه جانبه از پایه‌های حکومت طاغوتیان در ایران مثل تقویت شاه برای کشتار مردم بی‌گناه انقلابی در قبل از انقلاب و مصادره اموال ایران، هجوم نظامی در طبس و خلیج فارس، کودتای نوژه، حمایت از رژیم بعثی عراق در حمله به جمهوری اسلامی ایران، ساقط کردن هواپیمای مسافربری، حمایت از سازمان منافقین، اعمال تحریم‌های ظالمانه، تهاجم فرهنگی و جنگ نرم، حمایت از فتنه‌گرها، ترور دانشمندان هسته‌ای، جنایات بی‌شمار در اقصی نقاط عالم چون افغانستان، عراق، سوریه، مصر و... صدها و هزاران مورد دیگر را در اذهان مردم ایران و جهان حک نموده است.
بر این اساس است که دست‌های فولادی مخفی شده در دستکش مخملی این جرثومه فساد نشانی از دوستی و یک‌رنگی ندارند و هیچ گاه نوید برادری را در هیچ جای این کره خاکی جز به همپالگی خود یعنی رژیم جعلی اسرائیل نداده است
13 آبان روز معرفی مجدد این ظالم عصر به عالمیان است.
13 آبان روز یادآوری تفکرات و اعمال غیرانسانی این حامی به اصطلاح حقوق بشر است.
13 آبان روز اعلام استقامت در برابر زیاده‌خواهی‌ها و جبر استکبار جهانی است.
مدیران، اساتید و طلاب مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران سراسرکشور همپای آحاد مختلف مردم بصیر و انقلابی ایران اسلامی در مراسم روز مبارزه با استکبار جهانی شرکت می‌نمایند و همگان را برای این حضور دعوت می‌کنند.
مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران/9191/د102/ی
ارسال نظرات