۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۸
کد خبر: ۱۸۷۲۶۱

سال تحصیلی مرکز آموزش‌های ادبی هنری دفتر تبلیغات اسلامی آغاز شد

خبرگزاری رسا ـ مراسم آغاز سال تحصیلی 93-92 مرکز آموزش‌های ادبی و هنری مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.
عکس آرشيو

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، در این مراسم که آغاز هفتمین دوره آموزش‌های ادبی و هنری مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بود و پیش از ظهر امروز برگزار شد، گنجی، استاد فلسفه و هنر این مرکز به تبیین فلسفه هنر پرداخت.

 

وی با بیان اینکه تشخیص حکایت هنر به راحتی امکان‌پذیر نیست، تأثیر هنر را حتی به اندازه یکصد کتاب فلسفی عنوان و اظهار کرد: هیچ فلسفه‌ای بدون هنر زبان ماهیت ندارد و اگر فلسفه یونان اعتبار فراوان یافته به سبب زبان فاخر آن است.
 
 
استاد فلسفه و هنر مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی گفت: در حوزه احساس با هنر روبه‌رو هستیم و بدون هنر نمی‌توان احساس را به دیگران نشان داد، اگر کسی هنر را به روی خود ببندند، چیزی را از دست می‌دهد که با هیچ چیز دیگری به دست نمی‌آید.
 
 
وی با بیان اینکه هنر از راه احساس، امر شناختی، تعقلی و اخلاقی را تبدیل به شیء می‌کند، از خداوند متعال و هنرمند به عنوان دو هستی‌ساز در عالم نام برد و ابراز کرد: مقام شاعر و هنرمند از فیلسوف بسیار بالاتر است، چراکه فیلسوف هستی را شرح می‌دهد و هنرمند خود هستی‌ساز است.
 
 
گنجی گفت: ارسطو و ابن سینا هرچه سخن گویند کسی مسلمان نمی‌شود اما آنگاه که امام سجاد‌(ع) هستی را به پیش انسان می‌آورد، مسلمان می‌شود که با استفاده از هنر می‌توان دیگران را به خدا دعوت کرد.
 
 
استاد فلسفه و هنر مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم فعل فلسفه هنر را گفت‌وگو درباره هستی دانست و با بیان اینکه بهترین راه برای دعوت مردم به دین هنر است، تأثیر یک هنرمند متدین را از یک عارف بیشتر دانست.
 
 
در ابتدای این مراسم نیز حجت‌الاسلام علی کمساری با بیان اینکه برخی از مدیران فرهنگی هنری جامعه که در عرصه مدیریت هنر از منظر دین فعالیت می‌کنند، فارغ‌التحصیل این مرکز هستند، به تبیین رسالت دفتر تبلیغات اسلامی در این عرصه پرداخت.
 
 
وی شیوه‌های تبلیغ دین را منحصر به روش‌های سنتی ندانست و تصریح کرد: اگر منبر مقدس است به سبب محتوای پیامی است که به آن تقدس می‌دهد و اگر در این منبر پیام ضلالت و گمراهی به مردم ارائه شود دیگر مقدس نیست.
 
 
رییس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی گفت: اگر دفتر تبلیغات اسلامی به عرصه هنر ورود می‌کند، هدف از این ورود استفاده از یک شیوه بیانی و زبان انتقال پیام برای ترویج معارف دینی است.
 
 
گفتنی است، در پایان مراسم آغاز سال تحصیلی92-93  مرکز آموزش‌های ادبی و هنری مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، از برگزیدگان هنری و دانش‌پژوهان برتر این مرکز در سال تحصیلی گذشته تقدیر شد./920/پ202/ن
ارسال نظرات