اخبار کوتاه از مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران
خبرگزاری رسا ـ برگزاری نشست مدیران مدارس علمیه خواهر استان گیلان، برگزاری نشست آسیبشناسی پژوهش در منطقه 5 حوزههای علمیه خواهران، برگزاری نشست ائمه جماعت مدارس استهبان، برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی در مدارس: فاطمیه(س) یاسوج، فاطمهالزهرا(س) بیجار، حضرت فاطمه(س) سقز، حضرت زینب(س) سریشآباد، بخشی از اخبار حوزههای علمیه خواهران است.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابطعمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، برگزاری نشست مدیران مدارس علمیه خواهران استان گیلان، برگزاری نشست آسیبشناسی پژوهش در منطقه 5 حوزههای علمیه خواهران، برگزاری نشست ائمه جماعت مدارس در مدرسه الزهرا سلاماللهعلیها استهبان، برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی در مدارس: فاطمیه سلاماللهعلیها یاسوج، فاطمهالزهرا سلاماللهعلیها بیجار، حضرت فاطمه سلاماللهعلیها سقز، حضرت زینب سلاماللهعلیها سریشآباد، بخشی از اخبار حوزههای علمیه خواهران در روز دوشنبه 15 مهر 1392 است.
ادامه اخبار این حوزه به شرح زیر است:
برگزاری نشست مدیران مدارس علمیه خواهران استان گیلان
نشست مدیران مدارس علمیه خواهران استان گیلان در محل مدیریت استانی حوزه علمیه خواهران استان گیلان برگزار شد.
حجتالاسلام حسین انصاری مدیر حوزه علمیه خواهران استان گیلان در این نشست با اشاره به ارزش و جایگاه حوزههای علمیه خواهران تصریح کرد: با آغاز سال تحصیلی جدید باید با تلاش و جدیت مضاعف برای تربیت طلاب خواهر گام برداشت.
وی هدف از برگزاری این نشست را هماهنگی هرچه بیشتر مدیران مدارس علمیه خواهران در آغاز سال تحصیلی جدید و همچنین بررسی مسائل و مشکلات پیرامون مدارس علمیه خواهران ذکر کرد.
برگزاری نشست آسیبشناسی پژوهش در منطقه 5 حوزههای علمیه خواهران
نشست آسیب شناسی امر پژوهش حوزههای علمیه خواهران در منطقه پنج حوزههای علمیه خواهران مدیران و معاونین پژوهش و آموزش حوزه علمیه خواهران مازندران در دانشکده علوم قرآنی آمل برگزار شد.
حجتالاسلام علی غفاری مدیر منطقه پنج حوزههای علمیه خواهران در این نشست بیان داشت: یکی از دغدغه های اصلی حوزههای علمیه خواهران، ساماندهی امر پژوهش است که در این راستا شورای علمی پژوهشی حوزه علمیه خواهران مازندران به عنوان اولین شورای علمی پژوهشی استانی در کشور تشکیل شد.
وی افزود: با تشکیل این شورا بسیاری از مشکلات پژوهشی به ویژه پژوهش در حوزههای علمیه با رویکرد علوم دینی و رشتههای تخصصی خویش برطرف خواهد شد.
وی تصریح کرد: برخی از روشهای متدوال در امر پژوهش باید بازنگری و تغییراتی در آن ایجاد گردد و امیدواریم با برگزاری نشست آسیب شناسی امر پژوهش حوزههای علمیه خواهران و قرار گرفتن پژوهش و آموزش در کنار هم، به اهداف پژوهش حوزه که هر طلبه یک پژوهشگر و دستیابی به روشهای جدید تقویت امر پژوهش است دست یابیم.
حجتالاسلام اصفهانی استاد دانشکده علوم قرآنی آمل نیز در این نشست بیان داشت: آسیبشناسی امر پژوهشی حوزههای علمیه با محوریت رابطه پژوهش با آموزش و مدیریت آموزشی، یک کار بنیادین و طرح بسیار گستردهای است.
وی افزود: تشکیل کارگروه تخصص با حضور اساتید و فرهیختگان امر پژوهش، تصویب طرحها، کارگاهها، همایشها و سمینارهای پژوهشی در کارگروه تخصصی، تدوین کتابهای روش تحقیق و درسنامه روش تحقیق، تصویب طرحهای پژوهشی از بستر کارگروه تخصصی به شورای پژوهش استان، نظارت علمی و کاربردی در تصویب طرحهای اجمالی و تفصیلی و تحقیق پایانی و بررسی طریقه تدریس اساتید پژوهش مدارس در کلاسهااز جمله مباحثی است که در 18 اصل در این نشست آسیبشناسی مورد بحث قرار میگیرد.
طرح سخنی با حسین (ع) از سوی حوزه علمیه خواهران اصفهان برگزار میشود
طرح سخنی با حسین(ع) از سوی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان اجرا میشود.
حجتالاسلام سیدمهدی ابطحی مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان گفت: همزمان با حرکت کاروان امام حسین (ع) به سمت کربلا طرح سخنی با امام حسین (ع) از سوی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان برگزار میشود.
وی افزود: طلاب میتوانند جهت شرکت در این طرح به وبلاگ مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان به نشانی www.mantaghe4.womenhc.com مراجعه و دلنوشته خود را در غم دوری کربلا در بخش نظرات وبلاگ ثبت کنند.
برگزاری نشست ائمه جماعت مدارس در مدرسه الزهرا (س) استهبان
به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س) استهبان نشست ائمه جماعات مدارس در این مدرسه علمیه برگزار شد.
حقیقیپور معاون فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س) استهبان در این نشست ضمن تشکر از فعالیت و همکاری مبلغین تصریح کرد: روحانیون مدارس باید علاوه بر داشتن انگیزههای الهی دارای شرایطی چون تلفظ و قرائت صحیح نماز، آراستگی و ظاهر مناسب، وقتشناسی و حضور به موقع در نماز، قدرت تجزیه و تحلیل نسبی مسائل فرهنگی و مذهبی، اداره جلسات پرسش و پاسخ و ارتباط صمیمانه با دانشآموزان داشته باشد.
برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی در مدرسه فاطمیه (س) یاسوج
مراسم آغاز سال تحصیلی مدرسه علمیه فاطمیه(س) یاسوج با حضور شماری از مسؤولین این استان برگزار شد.
آیتالله سید شرفالدین ملکحسینی نماینده ولیفقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و نماینده مردم در خبرگان رهبری در این مراسم ضمن قدردانی از همکاری مسؤولین شهر و مدرسه فاطمیه(س) یاسوج تصریح کرد: لازمه رشد طلاب، رعایت نظم، شکر نعمت، بلندی همت، صبر و تحمل، احترام و اخلاص است.
وی افزود: شما برای فردای جهان آماده میشوید و برای بانوی فردای جامعه جهانی باید برنامه داشته باشید.
در ادامه این مراسم خانم جبارکیش معاون فرهنگی مدرسه علمیه فاطمیه(س) یاسوج گزارشی از روند فعالیتهای فرهنگی، تبلیغی این مدرسه ارائه کرد.
برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی در مدرسه فاطمهالزهرا (س) بیجار
مراسم آغاز سال تحصیلی در مدرسه علمیه فاطمهالزهرا(س) بیجار با حضور خانوادههای طلاب برگزار شد.
حجتالاسلام محمد صالحی مدیر حوزه علمیه خواهران استان کردستان در این مراسم با تبریک ایام دهه کرامت تصریح کرد: اولین ویژگی طلبه تقوا است و باید این واژه در درون انسان تقویت شود.
وی با بیان این که مرحله کامل علم و دانش در حوزه شکل میگیرد افزود: علم برای رسیدن به تقوا است و به دانستهها باید به خوبی عمل نمود.
حجتالاسلام زارعی استاد حوزه در ادامه این مراسم با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) گفت: وقتی خدا بخواهد به بندهای خیر برساند او را فقیه در دین میکند.
برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی در مدرسه حضرت فاطمه (س) سقز
برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی در مدرسه حضرت فاطمه(س) سقز مراسم آغاز سال تحصیلی جدید مدرسه علمیه حضرت فاطمه(س) سقز با حضور مسؤولین این شهر برگزار شد.
حجتالاسلام محمد صالحی مدیر حوزه علمیه خواهران استان کردستان در این مراسم در مورد شاخصههای اصلی معنویت به ایراد سخن پرداخت.
حجتالاسلام عباسی مسئول عقیدتی سیاسی سپاه سقز در ادامه این مراسم ضمن عرض تبریک سال تحصیلی جدید خطاب به طلاب گفت: کمال، صفت وجودی هر شخص است که خودش باید راههای رسیدن به آن را کشف کند.
وی افزود: برای اداره زندگی بهتر و تربیت فرزندان صالح بهتر است که زنان از علوم دینی برخوردار باشند.
برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی در مدرسه حضرت زینب (س) سریشآباد
مراسم آغاز سال تحصیلی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) سریشآباد با حضور مسؤولین این شهر برگزار شد.
حجتالاسلام فیض امام جمعه دلبران در این مراسم با اشاره به امتحان و آزمایش مردم در دنیا تصریح کرد: یکى از سنتهاى خداوند متعال سنت ابتلا و آزمایش است و اصولا یکى از حکمتهاى آفرینش انسان، آزمودن او است.
وی افزود: خداوند متعال در هر زمان و دورهای، مردم آن دوره را مورد امتحان قرار میدهد تا مومنین واقعی از متظاهرین به دین و ایمان مشخص شوند.
وی ادامه داد: در دوران غیبت کبری، با غایب شدن حجت خدا، مردم به استقامت و پایداری نسبت به دین امتحان میشوند تا منتظرین واقعی از غیرواقعی مشخص شوند.
حجتالاسلام فیض در پایان تاکید کرد: بین روایات در مورد علت غیبت هیچگونه اختلاف و تعارضی نیست همه روایات سیر واحدی را نشان میدهند و هر روایتی به مرحلهای از این سیر اشاره مینماید.
حجتالاسلام محمد صالحی مدیر حوزه علمیه خواهران استان کردستان در ادامه مراسم ضمن تبریک سال جدید تحصیلی تصریح کرد: رسالت ما در این راستا همان کسب علم، دانش و عمل به آن همراه تزکیه نفس و حفظ معنویت است./9191/پ202/ن
ارسال نظرات