۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۳
کد خبر: ۱۷۷۸۵۵
همزمان با سراسر کشور؛

8 مرکز نیکوکاری در استان قم افتتاح شد

خبرگزاری رسا ـ به مناسب میلاد امام حسن(ع) و آغاز هفته اکرام ایتام و نیازمندان هشت مرکز نیکوکاری در استان قم همزمان با سراسر کشور برگزار شد.
کميته امداد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم افتتاحیه مراکز نیکوکاری استان قم پیش از ظهر امروز با حضور عبدالله جلالی، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم، حجت‌الاسلام عباس اسکندری، مدیرکل تبلیغات اسلامی قم، حجت‌الاسلام عرب‌انصاری، معاون سیاسی امنیتی استانداری قم و مسؤولان مراکز نیکوکاری استان قم به همت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم در مسجد طفلان مسلم نیروگاه برگزار شد.
این مراسم با قرائت آیاتی چند از کلام‌الله مجید آغاز و در ادامه آقای پور اکبر، مسؤول مرکز نیکوکاری مسجد طفلان مسلم برای حاضران به سخنرانی پرداخت.
وی با اشاره به این‌که در دو سال گذشته مسجد طفلان مسلم با کمیته امداد همکاری تنگاتنگی داشته است، گفت: با توصیه‌هایی که مسؤولان کمیته امداد داشته‌اند محله طفلان مسلم در برخی از فعالیت‌های کمیته امداد همکاری داشته است که تهیه جهیزیه عروس و سرکشی به منزل محرومان برخی از این فعالیت‌ها محسوب می‌شود.
مسؤول مرکز نیکوکاری مسجد طفلان مسلم افزود: از این‌که کمیته امداد برنامه‌ریزی کرده تا مساجد به نوعی پایگاه و مرکز نیکوکاری برای کمیته امداد و کمک به محرومان باشند کار بسیار خوبی است و جای تقدیر و تشکر فراوان دارد.
پوراکبر با اشاره به سخن پیامبر اکرم(ص) درباره مساجد، اظهار داشت: مساجد مکان‌هایی هستند که همه مردم اعم از غنی و فقیر در آن تجمع می‌کنند و محل خوبی برای کمک به نیازمندان و محرومان به شمار می‌آید.
وی خاطرنشان کرد: رسیدگی به محرومان از سال 42 بنا به دستور امام خمینی(ره) آغاز شد و چهاردهم اسفندماه 57 بود که نام کمیته امداد به صورت رسمی بر این نهاد قرار داده شد.
مسؤول مرکز نیکوکاری مسجد طفلان مسلم با بیان این‌که بسیاری از محرومان هستند که برای حفظ آبرو به کمیته امداد رجوع نمی‌کنند، تصریح کرد: این افراد به مسجد مراجعه می‌کنند و درصد رفع مشکلات خود در این اماکن مقدس هستند و کسی هم نمی‌داند که افراد به چه منظوری به مسجد می‌آیند و همین امر سبب حفظ آبروی مؤمن می‌شود.  
وی ابراز داشت: کمیته امداد زحمات بسیار زیادی را در راستای رسیدگی به محرومان تحمل می‌کند و ما مردم هم باید نیازمندان و محرومان را شناسایی و به کمیته امداد معرفی کنیم و در کمک به این افراد به کمیته امداد یاری برسانیم.
در ادامه این مراسم عبدالله جلالی، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم اظهار داشت: با توجه به مطالعاتی که صورت گرفته و با توجه به این‌که مساجد به عنوان مراکز محوری در جامعه اسلامی هستند به این نتیجه رسیدیم که در مساجد مراکز نیکوکاری داشته باشیم و این امر در هشت مسجد مناطق مختلف استان قم امروز کلید می‌خورد.
وی ارائه خدمات به نیازمندان محله و منطقه، مشارکت با خیرین و کمک به محرومان، احقاق حقوق همسایگی و کمک به یکدیگر، احساس تکلیف به هم‌نوعع ارتقای عبادات اجتماعی، حفظ کرامت انسان‌ها و تآمین نیازهای محرومان را از اهداف تشکیل مراکز فرهنگی برشمرد.
در بخش بعدی مراسم هم حجت‌الاسلام عباس اسکندری، مدیر کل تبلیغات اسلامی قم بااشاره به این‌که مساجد دارای کاربردهای بسیاری است، گفت: خیلی از ما مساجد را مقدس دانسته و در آن نماز می‌خوانیم ولی نسبت به خیلی از کارکردهای مسجد آگاهی نداریم.
وی افزود: نگاه پیامبر اکرم(ص) و معصومین(ع) نسبت به مسجد این است که این مکان یک پایگاه انسان‌ساز فرهنگی است و انسان می‌تواند همه نیازمندی‌های خود ا از مسجد تأمین کند ولی نگاه ما با نگاه ائمه(ع) متفاوت است و نتوانسته‌ایم نگاهمان را با نگاه این عزیزان مطابقت دهیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی قم با بیان این‌که زکات و صدقات باید در مسجد جمع‌آوری شود، ابراز داشت: ما همه در قبال مسائل اجتماعی، فرهنگیع فقر، و گرفتاری‌های عامه مردم مسؤول هستیم و همان‌گونه که در قبال تأمین زندگی خود احساس تکلیف می‌کنیم در قبال زندگی دیگران هم مکلف و مسؤولیم.
 در پایان مراسم هم احکام مسؤولان مراکز نیکوکاری در مناطق مختلف قم از سوی حجت‌الاسلام اسکندری، حجت‌الاسلام عرب‌انصاری و عبدالله جلالی به آنها تقدیم شد./907/پ202/ی
ارسال نظرات