۲۵ تير ۱۳۹۲ - ۰۴:۰۲
کد خبر: ۱۷۶۵۱۹
استاد اخلاق حوزه علمیه قم:

قرآن کتاب قانون سبک زندگی است

خبرگزاری رسا ـ استاد اخلاق حوزه علمیه قم با اشاره به نقش ماه رمضان در گسترش سبک زندگی دینی گفت: انسان باید با قرآن که در حقیقت کتاب قانون سبک زندگی است، بیش‌تر آشنایی پیدا کند و در زندگی خود به دستورات آن عمل کنند.
تبليغ ماه رمضان

حجت‌الاسلام سید احمد حسینی خراسانی،‌ استاد اخلاق حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا‌ با اشاره به نقش ماه رمضان در گسترش سبک زندگی دینی گفت: ماه رمضان، ماه تمرین سبک زندگی دینی است تا بتوانیم این الگو را در تمام ماه‌های سال در زندگی خود استفاده کنیم.

وی افزود: آنچه از دستورالعمل‌های ماه مبارک رمضان از آیات قرآن و روایات و سیره اهل بیت(ع) استفاده می‌شود این است که در ماه مبارک رمضان، امت اسلام یک تمرین نظم و انضباط را در اعمال خود، به نمایش می‌گذارند و هدف از این تمرین، تسرّی رفتار در این ماه به تمام دوران زندگی است.

استاد اخلاق حوزه علمیه قم درباره ویژگی‌های ماه مبارک رمضان اظهار داشت: تقویت اراده یکی از برکات ماه مبارک رمضان است، این ماه تمرین خوبی برای تقویت اراده است که همراه با مسأله نظم، از موضوعات مهم در سبک زندگی دینی هستند.

وی با اشاره به اهمیت قرائت قرآن در این ماه یادآور شد: در سراسر ماه مبارک رمضان به خواندن قرآن سفارش شده و در ایام ماه پر برکت رمضان ادعیه و دستورالعمل‌هایی وارد شده است، که هدف از همه این‌ها، آشنایی با الگوی صحیح زندگی دینی است.

حجت‌الاسلام حسینی خراسانی تصریح کرد: دلیل سفارش دین اسلام به این موضوع که در ماه رمضان بیشتر از سایر ماه‌ها به قرائت قرآن بپردازند این است، که انسان با خواندن قرآن که در حقیقت قانون سبک زندگی است، بیش‌تر آشنایی پیدا کند و در زندگی خود به دستورات آن عمل کنند.

وی آرامش روانی افراد جامعه را مهم تلقی کرد و تأکید کرد: از جمله مباحثی که باید در جامعه به شکل عملی دنبال و برای همه افراد جامعه به صورت الگو معرفی شود، سلامت و آرامش روح و روان است، چون در سبک زندگی دینی، آرامش روح و روان با یاد خداوند مهربان تأمین می‌شود.

این استاد حوزه علمیه قم به نقش اهمیت امنیت اشاره کرد و گفت: باید در جامعه امنیت و آسایش همگانی فراهم باشد، این هم با پرهیز از دخالت بی مورد در زندگی دیگران حاصل می‌شود.

وی به اهمیت توجه به فرامین صادر شده از سوی شرع اشاره کرد و افزود: در دین اسلام نسبت به حقوق دیگران سفارش‌های فراوانی شده است و توصیه‌های فراوانی درباره حریم خصوصی مؤمنین شده است و صریح آیه « و لا تجسسوا» این معنا را می‌رساند، بنابراین توجه به دستورات اسلام جامعه را به سوی پاکی و آرامش سوق می‌دهد.

استاد اخلاق حوزه علمیه با اشاره به ضرورت به کار بستن آموزه‌های دینی در این ماه خاطر نشان کرد: خواندن کلام خدا در ماه مبارک رمضان و توصیه مکرر بر قرائت آن برای این است، که سبک زندگی دینی را از آیات قران بفهمیم و آن‌ها را در زندگی روزمره خود به کار بریم ،چون در قرآن درباره بایدها و نبایدها صحبت‌های زیاد و مفیدی به میان آمده است./979/ت302/ن

ارسال نظرات