۰۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۷
کد خبر: ۱۵۷۵۱۹
آیت الله شفیعی:

انس با کتاب از ویژگی های شیعیان است

خبرگزاری رسا ـ آیت الله شفیعی تصریح کرد: علمای سلف، مراجع بزرگ و شخصیت های علمی برای کتاب بسیار زحمت کشیده اند که بیشتر علمای بزرگ اسلام در منازل و مدرس خود کتابخانه های بزرگی ایجاد کرده اند که نشان از اهمیت موضوع مطالعه و کتاب خوانی در نزد علمای اسلام است.
آيت الله شفيعي، نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، روز پنج شنبه در آیین افتتاح کتابخانه عمومی کوثر که در محل پارک حجاب اهواز برگزار شد، با تأکید بر این دین مبین اسلام به مطالعه و نگهداری کتاب اهتمام بسیاری دارد، اظهار داشت: در آیات قرآنی و احادیث اهل بیت(ع) بارها توجه به مطالعه و اندیشیدن مورد تأکید قرار گرفته است.

نماینده مجلس خبرگان رهبری همراهی و مأنوس بودن با کتاب را از ویژگی های شیعه توصیف کرد و گفت: براساس فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی کتاب غذای روح است که جوانان شیعه باید نسبت به مقوله کتاب و کتاب خوانی اهتمام ویژه داشته باشند.

مدرس خارج فقه و اصول حوزه علمیه خوزستان به اهمیت موضوع کتاب و کتاب خوانی اشاره و تصریح کرد: علمای سلف، مراجع بزرگ و شخصیت های علمی برای کتاب بسیار زحمت کشیده اند که بیشتر علمای بزرگ اسلام در منازل و مدرس های خود کتابخانه های بزرگی ایجاد کرده اند که نشان از اهمیت موضوع مطالعه و کتاب خوانی در نزد علمای اسلام است.

استاد عالی حوزه علمیه خوزستان با بیان این که در طول تاریخ بزرگ ترین کتابخانه ها در نزد مسلمانان بوده است، ابراز داشت: پس از جنگ های صلیبی بسیاری از کتاب های ما در اختیار سرزمین ها کفر قرار گرفتند و از بین رفتند اما آنچه که در برهه کنونی در اختیار ما است بسیار عظیم و مهم است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: بزرگان و عالمان می دانند که فرهنگ، عقل، تدین و تمدن از طریق مطالعه کتاب بوده و اگر روزی کتاب از بین مردم حذف یا از آنها گرفته شود خسارت های جبران ناپذیری را به آنان وارد می کند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر این که کتاب منبعی است که هیچ گاه پایان پذیر نیست، اظهار داشت: علم، فرهنگ و تمدن جامعه مرهون کتاب است و در این بخش هر اندازه که کوشا و موفق باشیم به توسعه فرهنگی و علمی کشور کمک کرده ایم.

مدرس خارج فقه و اصول حوزه علمیه خوزستان تصریح کرد: با وجود پیشرفت های بسیار علمی و ورود وسایل ارتباطی قوی و جدید از جمله اینترنت و لوح های فشرده، هنوز اهمیت کتاب از بین نرفته است و این یار مهربان انسان یکی از منابع مهم جهت دست یابی به علوم مختلف و فرهنگ های ملل است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در بخش پایانی سخنانش با بیان این که باید بستر مناسبی جهت ورود کتاب در بین مردم ایجاد شود، خاطرنشان کرد: تا جایی که امکانش وجود دارد باید زمینه دسترسی مردم به کتاب را فراهم کنیم تا به فرموده رهبر معظم انقلاب کتاب وارد زندگی مردم شود./9461/پ202/ج

ارسال نظرات