۰۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۰
کد خبر: ۱۵۴۰۴۷
در مجتمع یاوران مهدی قم؛

سومین همایش سراسری نماز و احیای فریضتین بانک ملی برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ سومین همایش سراسری نماز و احیای فریضتین بانک ملی در مجتمع یاوران مهدی(عج) جمکران برگزار شد.
 مجتمع ياوران مهدي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سومین همایش سراسری نماز و احیای فریضتین بانک ملی پیش از ظهر امروز در مجتمع یاوران مهدی(عج) جمکران برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در این مراسم حجت‌الاسلام علی سلیم‌زاده دبیر ستاد احیای امر به معورف و نهی از منکر قم، حجت‌الاسلام عرب انصاری معاون سیاسی امنیتی استاندار قم، و 320 نفر از ائمه جماعات شعب بانک ملی سراسر کشور حضور داشتند.
در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی رییس ستاد اقامه نماز در سخنانی خواستار تنوع بخشی به منبرها و سخنرانی‌ها شد و گفت: اگر مردم حرف تازه و مطلب جدیدی در سخنرانی‌ها ببینند حضور می‌یابند اما اگر سخنان تکراری باشد مردم استقبالی نخواهند کرد.
وی پیشنمازها و منبری‌ها را به پرهیز از سخنان و مطالب اختلافی توصیه کرد و اظهار داشت: باید برای مردم قول‌های روان و قابل فهم در مسائل فقهی را مطرح کرد؛‌ دو دقیقه حرف مفید به راحتی مردم را جذب می‌کند.
رییس ستاد اقامه نماز با بیان این‌که تبلیغ‌های امروزی دیگر جوابگوی جامعه بویژه نسل جوان نیست، بیان داشت: نحوه تبلیغ دین باید تغییر کند چون خروجی مناسبی ندارد.
رییس ستاد اقامه نماز بر ضرورت توجه ائمه جماعات به تفسیر قرآن تأکید کرد و گفت: قرآن نکات فراوانی دارد و رمز ماندگاری برنامه‌ درس‌هایی از قرآن توجه و استفاده از قرآن است.
همچنین در این مراسم حیدری مدیرعامل بانک ملی در این همایش در سخنانی نماز و معنویت را موجب سلامت اقتصاد و روان جامعه دانست و گفت: نماز داراری آثار و برکات فروانی است و باید به این امر مهم بیش از پیش توجه کرد.
در ادامه این همایش نیز گروه مداحی و تواشیح قمر بنی هاشم(ع) که از جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس بودند به اجرای تواشیح پرداختند.
گفتنی است، سومین همایش سراسری نماز و احیای فریضتین بانک ملی به مدت دو روز در مجتمع یاوران مهدی(عج) جمکران برگزار می‌شود./927/پ202/پ
ارسال نظرات