ساماندهی پژوهشی و تبلیغی بانوان طلبه از اولویتهای حوزه علمیه خواهران است
حجت الاسلام سید محمد رضا آقامیری، مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران با حضور در غرفه خبرگزاری رسا در نوزدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها، درباره تعداد حوزههای علمیه خواهران در استان تهران و سطوح علمی آنان گفت: هم اکنون 44 مدرسه علمیه ویژه خواهران دارای سطح 2 و 3 در تهران وجود دارد که بعضی از این مدارس به طور همزمان دارای هر دو سطح هستند.
وی افزود: 4 مدرسه نیز در حال طی کردن مراحل نهایی برای شروع به کار هستند و 12 مدرسه نیز در شرف تأسیس قرار دارند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران در ادامه به برنامههای این مرکز اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از کارهای مهم در این مرکز بحث امور اجرایی است، یعنی سازمان دهی تعداد شش هزار طلبه خانم و در کنار آن اجرایی کردن قوانین و منشورات مربوطه که مسائل خاص خود را در بر دارد.
وی تصریح کرد: با توجه به تعداد بالای فارغ التحصیلان قرار بر این شده است تا سطح چهارم دروس حوزه علمیه نیز به مرحله اجرا رسانده شود، همچنین بحث پژوهش محور کردن مدارس نیز در حال عملیاتی شدن است و باید گفت در این زمینه نیاز به امکانات تخصصی است تا پژوهش و تحلیل آموختههای دریافتی، کاربردی شود.
حجت الاسلام آقامیری اضافه کرد: باید جوانانی را که در حوزههای مختلف کار میکنند و نیازمند اطلاعات هستند پشتیبانی کرده و محتوای مورد نیاز آنها را تأمین، تولید و در کشور عرضه کنیم تا در این بازار شلوغ اطلاعات، خواهران طلبه بتوانند تأثیرات مثبتی از خود به جای بگذارند.
وی بیان داشت: علاوه بر این برای فارغ التحصیلان نیز برنامهای تهیه شده تا بتوانند وارد عرصههای فرهنگی، فکری و آموزشی کشور شوند و بتوانند در دانشگاهها، مدارس و مساجد به عنوان بانوان مبلغ حضور پیدا کنند و بر اساس صحبتهایی که در اینباره با مسؤولان مربوطه به عمل آمده امیدواریم بتوانند همگام با این مرکز، وضعیت تبلیغ بانوان در تهران را ساماندهی کنند.
عضو هیأت منصفه مطبوعات در پایان درباره رواج سخنرانی برخی بانوان بدون اطلاعات دینی مناسب اظهار داشت: در اینباره با مراکز ذیربط همچون سازمان تبلیغات اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی، ستاد رسیدگی به امور مساجد و بخشهای دیگر انجام شده و به صورت کلان در حال پیگیری هستند، هرچند دستوراتی نیز در اینباره صادر شده اما میتوان گفت با توجه به اینکه برخی از این سخنرانها دارای سابقه و اطلاعات دینی خوبی هستند، مورد حمایت قرار گرفته و از اطلاعات آنها در جهت ارائه اطلاعات دینی بهتر استفاده شود./908/ت302/ن