۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۹
کد خبر: ۱۲۸۳۱۱
بانوی کبریایی (9)؛

زن کلید سعادت خانواده است

خبرگزاری رسا ـ مدیر گروه علمی تربیتی، فقه و حقوق دانشگاه مجازی المصطفی گفت: سعادت و ایمان زن عاملی برای سعادت مرد و خانواده است و در واقع باید گفت زن کلید سعادت خانواده محسوب می‌شود.
فاطمه بانوي بي‌مثال

 

 حجت‌الاسلام سید حمید جزایری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به ولادت حضرت زهرا(س) گفت: الگوبرداری از الگوها اختصاص به زمان و مکان و حتی نسل خاصی هم ندارد و این انسان‌ها هستند که در تمام زمان‌ها نیاز به الگوپذیری دارند.

وی تصریح کرد: کسانی که از الگوها بهره نمی‌برند و در دام جهالت و انحراف هستند، مانند انسان‌ نابینایی هستند که از آفتاب استفاده‌ نمی برند.

مدیر گروه علمی تربیتی، فقه و حقوق دانشگاه مجازی المصطفی با بیان این‌که حضرت زهرا(س) مصداق اتم لیلةالقدر هستند، ادامه داد: حمایت از حق و امامت و حمایت از خط راستین اسلام ناب زمینه‌هایی است که در آن از حضرت زهرا(س) می‌توان الگوگیری کرد.

وی افزود: فقدان کسی چون پیامبر(ص) برای حضرت زهرا(س) کافی بود تا ایشان را خانه‌نشین بکند اما فاطمه زهرا(س) با شجاعت و رسایی تمام در مسجد کوفه خطبه خواندند.

حجت‌الاسلام جزایری با اشاره به این‌که حضرت زهرا(س) در همسرداری، نمونه و بی‌نظیر است، تصریح کرد: ایشان باید در زمینه‌هایی چون رسیدگی به ایتام و محرومان، ایثار و گذشت، عفت و پاکدامنی سرمشق ما قرار گیرند.

وی حضور اجتماعی حضرت زهرا(س) را تنها در مدینه ندانست و تأکید کرد: ایشان در شرایط سخت مکه مراقبت از پیامبر(ص) را بر عهده داشتند و گاه چون یک مسؤول تدارکات در جنگ عمل می‌کردند و در متن حادثه حضور داشتند.

مدیر گروه علمی تربیتی، فقه و حقوق دانشگاه مجازی المصطفی ادامه داد: باید با سرمشق گرفتن از فاطمه زهرا(س) و بر اساس مثلث شرایط، نیازمندهای جامعه و توان فرد حضوری تأثیرگذار در جامعه داشته باشیم.

حجت‌الاسلام جزایری به جنبه‌های مختلف حضور تأثیرگذار در جامعه اشاره کرد و گفت: افراد با شناخت فرهنگ دین و مواظبت از این‌که در دام دشمن نیفتند می‌توانند، مسؤولیت‌هایی اجتماعی‌شان را در بهترین حالت به انجام برسانند.

وی با بیان این‌که ائمه اطهار(ع) در تمام شرایط مختلف سرمشق و اسوه برای ما قلمداد می‌شوند، افزود: به عنوان نمونه می‌توان گفت امام حسن(ع) در شرایط صلح، امام صادق(ع) در فعالیت‌های فرهنگی، امام حسین(ع) در شرایط جنگ و امام هادی(ع) در شرایط تبعید قابل الگوبرداری هستند.

مدیر گروه علمی تربیتی، فقه و حقوق دانشگاه مجازی المصطفی تصریح کرد: زن و مرد،‌ کوچک و بزرگ با صداقت و با رعایت بیت‌‌المال کار را به عنوان یک وظیفه الهی و نمونه‌ای از حضور تأثیرگذار در جامعه بدانند.

وی تأکید کرد: زنان باید بدانند بهترین راهی که برای سعادتشان وجود دارد راهی است که اسلام برای آنان تدارک دیده و نقش زن بااهمیت‌تر از نقش مرد در جامعه است.

حجت‌الاسلام جزایری ادامه داد: سعادت و ایمان زن عاملی برای سعادت مرد و خانواده است و در واقع باید گفت زن کلید سعادت خانواده محسوب می‌شود./914/ت302/ن

ارسال نظرات