مدیر کل تبلیغات اسلامی قزوین:
افزایش اثربخشی امر به معروف و نهی از منکر نیازمند شناسایی معضلات فرهنگی است
خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تبلیغات اسلامی قزوین، داشتن آگاهی مناسب در شیوه برخورد با منکر را یکی دیگر از شرایط امر به معروف و نهی از منکر دانست و افزود: سخنان آمر به معروف باید سبب ایجاد تحول در مخاطب شود.
![مدير کل تبليغات اسلامي قزوين](/Original/1390/06/22/IMAGE634515239737343750.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علی نعمت الهی، مدیر کل تبلیغات اسلامی قزوین عصر دوشنبه در نخستین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر این اداره با مهم اریابی کردن آثار فردی و اجتماعی امر به معروف و نهی از منکر، خواستار احیای این فریضه دینی شد.
وی، افزایش اثربخشی فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر را نیازمند شناسایی معضلات فرهنگی و ارزیابی فضای جامعه دانست و افزود: باید با ارزیابی مناسب فضای جامعه و رصد مشکلات فرهنگی جامعه می توانیم در زمینه امر به معروف و نهی از منکر برای هر کدام از اقشار جامعه نسخه ای مناسب و جداگانه بپیچیم، بدین ترتیب شاهد افزایش اثربخشی فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه خواهیم بود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی قزوین با مهم ارزیابی کردن شرایط امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: کسی که امر به معروف و نهی از منکر میکند، ابتدا باید معروف و منکر را بشناسد و در ضمن از شیوه های صحیح اجرای این فریضه الهی آگاهی داشته باشد.
حجت الاسلام نعمت الهی با اشاره به این که امروزه در عصری زندگی می کنیم که دایره معروف و منکرها وسیع تر شده و همین امر نشانگر پیچیدگی و اهمیت کار است، خاطرنشان کرد: در همین راستا مانند سابق نمی توان به آسانی معروف و منکر ها از یکدیگر احصاء کرد، بنابرین باید قبل از انجام این فریضه الهی اطلاعات و آگاهی خود را در این زمینه افزایش دهیم.
وی افزود: معروف و منکرها باید در سطح کلان اجتماعی احصاء و سپس رتبه بندی شوند تا شیوه های برخورد صحیح در این زمینه مشخص شود و بدین ترتیب شاهد اثربخشی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه خواهیم بود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی قزوین، داشتن آگاهی مناسب در شیوه برخورد با منکر را یکی دیگر از شرایط امر به معروف و نهی از منکر دانست و افزود: سخنان آمر به معروف باید سبب ایجاد تحول در مخاطب شود.
وی، خوش رویی، داشتن سعه صدر و منطق در گفتار و اعمال را از جمله ویژگی های آمرین امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: فردی که امر به معروف و نهی از منکر می کند باید همه اعمال و رفتارش الگو باشد در غیر این صورت سخنانش در مخاطب تاثیر نخواهد داشت.
حجت الاسلام نعمت الهی در ادامه سخنان خود با بیان این که احیا امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک مسأله مهم باید جامعه دینی دنبال شوند، اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر که یکی از مؤکدات مهم امام خمینی(ره) بود که باید جزء اولویت های اصلی و مهم نظام اسلامی ایران قرار گیرد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی قزوین، با بیان ابن که امر به معروف و نهی از منکر یکی از فریضه های مهم نهضت عاشورا بود، خاطرنشان کرد: امام حسین(ع) برای احیای دین رسول الله که همان امر به معروف و نهی از منکر است به درجه رفیع شهادت نائل آمد./950/پ202/س
ارسال نظرات