۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۱
کد خبر: ۱۱۰۹۸۴
آیت الله باریک بین:

کمیته امداد در جهت عزت نفس خانواده‌ها گام‌های مؤثری بر‌داشته است

خبرگزاری رسا ـ آیت الله باریک بین گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) به برکت نگاه امام راحل در جهت عزت نفس و کرامت و شخصیت خانواده‌ها از طریق اشتغال و خوداتکایی قدم‌های بسیار مهمی را بر داشته است.
نماينده ولي فقيه در قزوين
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله هادی باریک‌بین، نماینده ولی فقیه در قزوین، امروز در جشن توانمندی دو هزار خانواده زیر پوشش کمیته امداد استان، به فضیلت‌های ماه مبارک رجب اشاره کرد و گفت: ماه رجب ماه نزول رحمت الهی و ماه مبارکی است که به فرموده پیامبر اکرم‌(ص) ماه استغفار امت اسلامی است.

وی در ادامه سخنان خود تشکیل و راه‌اندازی کمیته امداد خمینی(ره) را یکی از ماندگار‌ترین اقدامات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: امام راحل همواره دغدغه دستگیری از مستمندان و فقرا داشتند.

آیت الله باریک بین با اشاره به این که کمیته امداد امام خمینی(ره) به برکت نگاه امام راحل در جهت عزت نفس و کرامت و شخصیت خانواده‌ها از طریق اشتغال و خوداتکایی قدم‌های بسیار مهمی را بر داشته است، خاطرنشان کرد: باید این کارهای بزرگ بیشتر برای جامعه تبیین شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که امام خمینی(ره)، مردم را صاحبان اصلی انقلاب می‌دانستند و برای آنان، ارزش و احترام ویژه ای قائل بودند، تصریح کرد: ایشان در هر فرصتی، مسؤولان را به خدمت‌رسانی و توجه کردن به مردم سفارش می‌کردند.

وی با اشاره به این که حمایت از محرومان، در رأس برنامه‌های حکومتی اهل بیت(ع) به ویژه حضرت علی (ع) بود، بیان داشت: امام خمینی(ره) نیز با پیروی از سیره اهل بیت(ع)، توجه و رسیدگی کردن به محرومان جامعه را از وظایف مهم مسؤولان می شمردند و همیشه تأکید می کردند که جهت‌گیری انقلاب و نظام اسلامی، ارزش گذاری به حمایت از محرومان باشد.

نماینده ولی فقیه در قزوین با اشاره به این که خدمات انجام شده از سوی کمیته امداد خمینی(ره) باید بیشتر برای جامعه تبیین شود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه از ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در سایه حمایت های همه جانبه مسؤولان قدم های مثبتی در جهت رسیدگی به وضع ایتام صورت گرفته است.

وی، حمایت از ایتام را سیره امیرالمومنین علی (ع) دانست و با اشاره به این که حضرت علی(ع) در همه زمان ها به فکر مردم فقیر و مستمند بود و حتی در نیمه‌های شب نیز به آنها رسیدگی می کرد، ادامه داد: امروز نیز این سنت حسنه باید از سوی جامعه اسلامی دنبال شود.

آیت الله باریک بین در ادامه سخنان خود گفت: فعالیت‌های قرض الحسنه ای که زمینه ساز ایجاد اشتغال و کمک به انسان های نیازمند می شود باید در کشور توسعه یابد.

امام جمعه قزوین، کارآفرینی را مصداق کسب روزی حلال معرفی کرد و ادامه داد: هیچ کاری بزرگتر از این نیست که در راستای عزت، شخصیت و هویت فرد و کسب روزی حلال گام برداریم.

وی با تأکید براین که باید با صرفه جویی و قناعت کمک و دستگیری از نیازمند را در دستور کار خود قرار دهیم، گفت: متأسفانه در برخی مواقع شاهد هستیم که افراد در بسیاری از چیزها اصراف می کنند، امروز مردم قحطی زده آفریقا دست نیاز به سوی مسلمانان دراز کردند و ما باید کمک کنیم./950/پ202/س
ارسال نظرات