رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان:
آموزش معارف اسلامی نیازمند تحول اساسی است
خبرگزاری رسا ـ رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، با بیان اینکه نظام آموزشی کشور تقریباً وارداتی، کهنه و غیر پویا است، اظهار داشت: آموزش به ویژه در علوم اسلامی و معارف دینی نیاز به تحول دارد.
حجت الاسلام محمد صادق عظیمی، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، اظهار داشت: تبیین و آموزش آداب اسلامی با استفاده از جاذبه های هنری و روش های متناسب با سنین مخاطبان و بهره گیری از استدلال، داستان، تمثیل، شعر و... تشکیل جلسات تفسیر به زبان ساده، تفسیر موضوعی و کاربردی، توزیع بروشورهای قرآنی، مسابقات و سرگرمی های قرآنی و ... از بهترین شیوه ها بری انس با قرآن و آداب اسلامی است.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، خاطرنشان کرد: هر آموزشی اگر میخواهد ماندگار و از عمق تأثیر برخوردار باشد، لازم است با جاذبه های هنری همراه شود چرا که انسان فطرتاً زیبایی را دوست دارد و روش های سمعی و بصری در او تأثیر عمیقی دارد.
حجت الاسلام عظیمی تصریح کرد: استفاده از فیلم کوتاه، نماهنگ، انیمیشن و... نه تنها می تواند در ترویج ارزش های اسلامی و قرآنی بسیار مفید باشد بلکه در شرایط فعلی کاملاً ضروری است و ما باید در کنار روش های سنتی، متناسب با ذائقه مخاطبان از روش های جدید هم استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه مساجد پایگاه های انقلاب اسلامی هستند و نقش بی بدیل آنها در پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و دوران فعلی انکارناپذیر است، اضافه کرد: با توجه به استقبال جوانان و نوجوانان به مساجد، نقش جشنواره های مسجدی در اشاعه هنرهای اسلامی و اعتلای روحیه معنوی آنها بسیار مفید و مؤثر است.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، اذعان داشت: این جاذبه های هنری می تواند سایر جوانان و نوجوانان را نیز به سمت مساجد جذب کند؛ البته بین مساجد و مدارس اطراف هر محله باید تعامل بیشتر و سازماندهی هایی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه در کنار استفاده از روش های سنتی، برای آموزش احکام، عقاید و... باید از تکنولوژی روز بهره گرفت، ادامه داد: عصر امروز، عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات است و برای مقابله با تهاجم فرهنگی ناجوانمردانه دشمنان اسلام باید از تکنولوژی روز استفاده درست کرد چرا که فراگیری و جذبه آن برای مخاطبان بیشتر است.
وی تأکید کرد: نظام آموزشی کشور تقریباً وارداتی، کهنه و غیر پویا است و ضرورت تغییر آن به خصوص در آموزش و پرورش و آموزش عالی در دانشگاه ها مورد تأکید مقام معظم رهبری است و به ویژه در علوم اسلامی و معارف دینی نیاز به تحول در آموزش احساس می شود.
حجت الاسلام عظیمی در پایان سخنان خود یاد آور شد: واقعیت امر این است که جوانان و نوجوانان ما تحت شدیدترین تبلیغات غیر انسانی و ضد بشری مستکبران قرار دارند و آموزش و پرورش و دانشگاه ها از مهم ترین فرصت ها و امکانات ما برای مقابله با این تهاجم ناجوانمردانه است اما بدون تحول آموزشی این امر امکان پذیر نیست./9455/ت302/س
ارسال نظرات