۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۸
کد خبر: ۱۰۴۲۴۵
دبیر ستاد احیای امر به معروف خوزستان:

شناخت آسیب‌ها برای احیای فریضه امر به معروف ضروری است

خبرگزاری رسا ـ دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان، بیان این که یکی از تهدیدات جدی دشمنان تهدید فرهنگی است، ابراز داشت: دشمن با تمام توان خود قصد دارد فرهنگ جامعه را نشانه برود.
سردار حسن شاهوار، دبير ستاد احياي امر به معروف و نهي از منکر خوزستان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حسن شاهوارپور، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان، پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر در سالن شهید هاشمی استانداری خوزستان اظهار داشت: امید است این جلسه فتح بابی برای اقدامات قوی و پویاتر در زمینه گسترش دو فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر در سطح شوراها و ادارات و کارخانجات استان باشد؛ امید است در ابتدای سال 90 بتوانیم انتظاراتی را که جامعه اسلامی از خادمان خود در این عرصه و فریضه اسلامی دارد را برآورده کرد.

شاهوارپور با بیان این که یکی از تهدیدات جدی دشمنان تهدید فرهنگی است، ابراز داشت: دشمن با تمام توان خود قصد دارد فرهنگ جامعه را نشانه برود و در این زمینه اقدامات گسترده‌ای در دستور کار خود دارد که از جمله این دشمنی‌ها رواج بدحجابی، پخش لوح فشرده‌‌های مبتذل و گسترش استعمال مواد مخدر و دیگر ناهنجاری‌های اجتماعی به شمار می‌رود و پادزهر همه این دشمنی‌ها احیای دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان ادامه داد: آگاه‌‌سازی و شناخت آسیب‌ها برای احیای این دو فریضه الهی در جامعه ضرورت دارد؛ از این رو وظیفه فردی و دینی همه افراد جامعه است که نسبت به احیای این دو فریضه احساس مسؤولیت کرده و مسؤولان باید سازکار این امر را در جامعه فراهم کنند؛ تقویت این شعار می‌تواند جامعه را به سوی فلاح و سلامتی که زمینه‌ساز ظهور منجی است، برساند. اما اگر همه غفلت کنند دشمن با هجمه وسیع خود به ایران اسلامی ضربه می‌زند.

شاهوارپور ادامه داد: در سال گذشته در بخش تذکر 400 هزار نفر در خوزستان از سوی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مورد تذکر قرار گرفتند و 39 رزمایش تذکر لسانی در این استان برگزار شد؛ این ستاد بدون برخورد قهری و استفاده از نیروی قهریه نیست، بلکه به دنبال برخوردهای اسلامی و لطیفانه است.

فرمانده سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان بیان داشت: تمهیداتی دیده شده تا برای احیای این دو فریضه الهی با سازمان‌دهی مناسب برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در بسیج صورت بگیرد. این دو فریضه امری واجب برای همه ما به شمار می‌رود، امید است که بتوان این دو فریضه را آن گونه که شایسته است در خوزستانی که ملجأ و پناه مردم ما برای ادای احترام به شهدای دفاع مقدس است گسترش دهیم.

وجود شخصیت‌های ارزشی، متدین و مدبر در سازمان‌ها خود یک معروف به شمار می‌رود

کریم حسینی، معاون نیروی انسانی و دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استانداری خوزستان، نیز در این جلسه، در زمینه حفظ جایگاه و شأن مدیران متعهد در استان اظهار داشت: امیدوارم که همه ما بتوانیم در جهت نشر و گسترش این دو فریضه الهی بیش از پیش گام برداریم؛ وجود شخصیت‌های ارزشی، متدین و مدبر در سازمان‌های استان خوزستان خود یک معروف به شمار می‌رود.

حسینی تشکیل شوراها و هسته‌های معتمدی، فراگیرکردن تذکر لسانی بین کارکنان از طریق پوستر و کتاب، برگزاری مانور تذکر لسانی، چاپ 35 هزار جلد کتاب با عنوان دو تکلیف الهی، برگزاری هفده نمایشگاه در هفده سازمان و توزیع و تهیه 10هزار سیدی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر و تشویق سازمان‌های فعال در عرصه این دو فریضه از مهم‌ترین فعالیت‌‌های این ستاد در سال 89 است.

همدلی مسؤولان در پیشرفت ستاد حیای امر به معروف و نهی از منکر ضروری است

عبدالعزیز زارعی، معاون ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و کارخانجات خوزستان نیز در این نشست، به ارایه گزارشی از فعالیت‌های این ستاد در سال 89 پرداخت و گفت: همراهی و همدلی ارزشمند مدیران دستگاه‌های اجرایی و به ویژه نماینده ولی‌فقیه در استان با ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر قابل ذکر و تقدیر است.

زارعی افزود: همین همراهی‌ها و دلسوزی دلسوختگان احیای این دو فریضه الهی منجر به این شد که استان خوزستان بتواند رتبه نخست را در زمینه آموزش در کشور را کسب کند و این سرافزازی خوزستان، مدیون همین همراهی‌ها با مجموعه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر است.

معاون ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و کارخانجات خوزستان افزود: در سال 90 نیز 27 برنامه در قالب یک دستورالعمل اجرایی به سازمان‌ها و ارگان‌های استان خوزستان ابلاغ شد و انتظار است که نهادهای اجرایی این استان تمام اهتمام خود را برای گسترش و احیای این دو فریضه الهی بکار بندند.

وی افزود: خوشبختانه با تمهیدات دیده شده در زمینه آموزش به کارکنان دولت در سال 89 برای 50 هزار نفر برنامه‌ریزی شد تا این دوره‌ها برگزار شود که خوشبختانه 32 هزار نفر در آن دوره‌ها شرکت کردند. معتقدم پرداختن به بحث آموزش در واقع بخش زیربنایی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر است. اگر آموزش‌ها را پیگیری کنیم اما به خروجی آن توجه ویژه نشود تأثیرگذاری لازم را در احیای این دو فریضه مشاهده نمی‌کند.

معاون ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و کارخانجات خوزستان همچنین از راه‌اندازی سایت ویژه این ستاد و برگزاری مسابقه ویژه راهیان نور در قالب پکیج و بسته فرهنگی از دیگر فعالیت‌های این ستاد در سال 89 به شمار می‌رود.

زارعی در پایان سخنان خود، ابراز داشت: سال گذشته 17 برنامه‌ ابلاغی از سوی مرکز به ما ابلاغ شد اما نه تنها روی آن برنامه‌ها بسنده نکردیم بلکه 59 برنامه شاخص نیز انجام شد و می‌توان گفت که بیش از 90 درصد سازمان‌های استان خوزستان پای کار هستند و در زمینه امر به معروف و نهی از منکر فعالیت می‌کنند./9455/د102/س
ارسال نظرات