با همکاری گروه مبلغان هنرمند؛
اکران و نقد فیلمهای آخرالزمانی در مشهد برگزار شد
خبرگزاری رسا ـ جلسات اکران و نقد فیلم های آخرالزمانی از سوی شهرداری منطقه نه مشهد با مشارکت گروه مبلغان هنرمند دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، همزمان با هفته انتظار، جلسات اکران و تحلیل فیلم های آخرالزمانی از سوی شهرداری منطقه نه مشهد با همکاری گروه مبلغان هنرمند دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد.
مسعود زارعیان مدیر گروه مبلغان هنرمند دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در مراسم اختتامیه این جلسات با اشاره به اینکه آخرالزمان در هالیوود می تواندچند وجه داشته باشد اظهار داشت: در آثارآخرالزمانی دینی اعتقادات تحریف شده تورات و انجیل در زمینه ظهور منجی به تصویر کشیده می شود.
وی افزود: فیلم های آخرالزمان علمی ـ تخیلی نیز نزاع بین گونه انسان و همزادهای فرازمینی (که دستاورد علمی تخیلی اوست) را به تصویر می کشد که فیلم جنگ دنیاها از این قبیل به شمار می رود.
زارعیان ادامه داد: فیلم های آخرالزمانی طبیعی همچون 2012 پایان دنیا را با پدیده های طبیعی و طغیان آتشفشان ها و برخورد شهاب سنگ های عظیم به زمین نشان می دهند.
مدیرگروه مبلغان هنرمند دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار داشت: فیلم آخرالزمانی اسطوره ای همچون سیصد نیز موجوداتی افسانه ای و اسطوره ای را به عنوان تهدید حیات بشری مطرح می کنند .
وی گفت: در آثار اخرالزمانی تکنولوژیک همچون فیلم فرانکشتاین دستاوردهای تکنولوژی که محصول پیشرفت خود بشر است تهدید و پایان دهنده دنیا معرفی می شوند.
زارعیان با بیان اینکه در همه این فیلم ها یک نگاه جهانی وجود دارد افزود: در این فیلم ها، وقوع پدیده های آخرالزمانی تهدیدی بین المللی نشان داده می شود که از طریق رسانه ها به جهان مخابره می شود.
وی با اشاره به فیلم«کتاب الی» بیان داشت: تفکر پایان دنیا که در اندیشه غرب به ویژه اوانجلیست ها وجود دارد در اغلب تولیدات سینمایی آن ها مشهود است و این نشان می دهد غرب یک هجمه نرم از جوانب مختلف را آغاز کرده است از این رو نمی توان گفت ماهیت سینما صرفا سرگرمی بوده و تولیدات تصویری غرب عاری از ایدئولوژی است.
مدیرگروه مبلغان هنرمند دفتر تبلیغات اسلامی خراسان در ادامه به اهتمام ویژه غرب به مساله آخرالزمان اشاره کرد و گفت: مباحث آخرالزمانی در دانشگاه های دیگر کشورها تدریس می شود این در حالی است که ما هنوز یک کار فرهنگی گسترده و منسجم انجام نداده و در انفعال به سر می بریم.
زارعیان با اشاره به ارتقاء سطح آگاهی علمی کودکان و نوجوانان امروز تصریح کرد: اگر نتوانیم به نیاز جوانان درست پاسخ دهیم قطعا از طریق بازی های رایانه ای، فیلم ها و سایر رسانه ها، تحت تأثیر آموزه ها و سبک زندگی غرب قرار می گیرند.
وی با انتقاد از کمبود آثار سینمایی بومی در این زمینه ابراز داشت: در سینمای ایران تنها فیلم هایی چون بوی پیراهن یوسف، فرزند خاک و قدمگاه آن هم در حد بسیار سطحی به مقوله انتظار پرداخته اند.
گفتنی است، این جلسات که با استقبال پرشور خانواده ها همراه بود با هدف بررسی منجی و منجی گرایی و نشانه های آخرالزمانی و پیش بینی های علمی در آثار سینمایی با نمایش فیلم هایی خارجی همچون ‹آرماگدون›، ‹ 9 › و ‹ ابری با احتمال بارش باران کوفته قلقلی› و فیلم ایرانی ‹ فرزند خاک› از 31تیر تا هفتم مردادماه در محل مجتمع سینما پیروزی مشهد برگزار شد./930/پ201/ص
ارسال نظرات