۰۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۱
کد خبر: ۸۱۰۱۰۶
مدیر امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه قم:

علما و نخبگان باید پیشگام عمل به پیام رهبری باشند

علما و نخبگان باید پیشگام عمل به پیام رهبری باشند
حجت‌الاسلام صبور پیام رهبر جدید انقلاب را شامل وحدت ملی، تقویت اخلاق، نقش‌آفرینی جوانان و استقلال کشور دانست و تأکید کرد که نخبگان باید این پیام را تبیین، الگو‌سازی عملی و انسجام اجتماعی را حول محور رهبری تقویت کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسنعلی صبور، مدیر امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه علمیه قم، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا، با تبریک انتخاب شجاعانه و مقتدرانه مجلس خبرگان رهبری که منجر به انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای شد، به پنج محور اصلی پیام ایشان اشاره کرد و گفت: محور اول تکیه بر وحدت و انسجام جامعه است و این انسجام و وحدت بین مردم می‌تواند در پیشبرد اهداف ملی و دینی مؤثر باشد. محور دوم رعایت اصول اخلاقی و دینی در مدیریت کشور و تأکید بر صداقت، عدالت و خدمت صادقانه است.

حجت‌الاسلام صبور محور سوم صحبت‌های رهبر انقلاب را توجه ویژه به نسل جوان و نقش‌آفرینی آنان در آینده کشور دانست و گفت: سرمایه‌گذاری در آموزش، فرهنگ و توانمندسازی جوانان و استفاده از این سرمایه خدادادی در کشور، در صحبت‌های رهبر انقلاب به‌صورت ویژه مورد تأکید قرار گرفته است.

وی محور چهارم پیام رهبر انقلاب را تقویت استقلال و خودکفایی کشور بیان کرد و تصریح کرد: تأکید بر خوداتکایی در اقتصاد، توانایی‌ها و سیاست‌های خارجی کشور، بدون وابستگی به دیگر کشورها و حفظ استقلال ملی، از دیگر نکات برجسته پیام است. محور پنجم دعوت به مشارکت عمومی و همفکری مردم و نخبگان در مسیر توسعه و پیشرفت نظام است.

 مسئول امور گروه‌های جهادی حوزوی استان قم با تقسیم‌بندی پیام رهبر انقلاب به ابعاد مختلف گفت: بخشی سیاسی شامل تحکیم وحدت و سیاست خارجی مبتنی بر استقلال کشور، بخشی اجتماعی با توجه ویژه به نسل جوان، بخش سوم تقویت مشارکت عمومی و بخش چهارم تحکیم اخلاق، ارزش‌های دینی و حفظ هویت ملی و دینی است.

وی در ادامه بر وظایف نخبگان و علما تأکید کرد و اظهار داشت: نخستین وظیفه نخبگان این است که پیام رهبر انقلاب را به درستی برای مردم تبیین کنند، ابهام‌ها را برطرف سازند و از برداشت‌های غلط جلوگیری کنند تا فهم صحیح در جامعه نهادینه شود.

حجت‌الاسلام صبور افزود: نکته دوم آن است که نخبگان باید جهش فکری و فرهنگی نسبت به پیام رهبر انقلاب داشته باشند و کمک کنند تا مفاهیم مطرح‌شده به گفتمان عمیق در جامعه تبدیل شود و نقش‌آفرینی کند.

وی وظیفه سوم نخبگان را الگو‌سازی عملی دانست و گفت: بیان تنها کافی نیست؛ علما و نخبگان باید خود پیشگام عمل به مفاد پیام رهبر باشند تا اعتماد عمومی تقویت شود و مردم راه درست را ببینند و دنبال کنند.

معاون امور طلاب حوزه علمیه قم همچنین به ایجاد وحدت و همبستگی به‌عنوان وظیفه چهارم نخبگان اشاره کرد و افزود: علما و شخصیت‌های اثرگذار باید از تفرقه جلوگیری کنند و بیشترین هم‌افزایی را برای تقویت انسجام اجتماعی حول محورهای پیام رهبر انقلاب ایجاد نمایند.

وی وظیفه پنجم نخبگان را اطاعت و پیروی از رهبر دانست و گفت: همان‌طور که نسبت به پدر بزرگوارشان وفادار بودند، نسبت به فرزند ایشان و رهبر جدید، وحدت و اطاعت باید استمرار داشته باشد تا انسجام کشور روزبه‌روز افزایش یابد.

حجت‌الاسلام صبور در پایان بر اهمیت دشمن‌شناسی تأکید کرد و افزود: هرچه دشمن‌شناسی دقیق‌تر باشد، بصیرت جامعه بیشتر می‌شود و این موجب می‌شود جامعه حول محور استقامت و هدایت رهبر انقلاب شکل گیرد و اهداف ملی و دینی به‌خوبی پیش برود.

ارسال نظرات