۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶
کد خبر: ۷۹۷۴۳۴

برگزاری محفل قرآنی بزرگداشت حضرت زهرا در دانشگاه علوم پزشکی کاشان

برگزاری محفل قرآنی بزرگداشت حضرت زهرا در دانشگاه علوم پزشکی کاشان
کاشان- کارشناس قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کاشان از برگزاری محفل قرآنی شهدا و مراسم بزرگداشت حضرت زهرا (س) ویژه بانوان در سومین روز از هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، فاطمه قدرت‌اللهی، در گفت‌و‌گو با خبرنگاران گفت: دل‌ها دوباره سیاه‌پوش داغ بانوی دو عالم است؛ بانویی که عظمت و مقام والای او چراغ هدایت و الگوی عفاف و ایمان برای همه زنان عالم محسوب می‌شود.

وی افزود: به همین مناسبت، محفل قرآنی شهدا و مراسم سوگواری و بزرگداشت مقام والای حضرت زهرا (س) ویژه بانوان با همکاری کانون قرآن و عترت و دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و مجمع قاریان و حافظان هلال برگزار شد.

کارشناس قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه این محفل در سومین روز از هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها و با عنوان «مسطورا» برنامه‌ریزی شده بود، ادامه داد: محفل یادشده شامگاه سه‌شنبه، ۲۰ آبان‌ماه در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

وی با اشاره به حضور گسترده شرکت‌کنندگان اضافه کرد: بیش از ۴۰۰ نفر از حافظان و قاریان قرآن از شهر‌های کاشان و آران‌وبیدگل، به‌ویژه جمعی از دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه در این محفل معنوی حضور داشتند.

قدرت‌اللهی درباره برنامه‌های این محفل بیان کرد: اجرای برنامه برعهده خانم رسولیان بود، خانم جلایی آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کرد و خانم نیک‌روش به روایتگری و مداحی پرداخت.

وی با اشاره به بخش‌های جنبی برنامه گفت: تجدید میثاق با شهدا، اجرای چالش حجاب، برافراشتن پرچم امام حسین (ع) و بازدید از غرفه‌های فرهنگی، از بخش‌های ویژه این محفل بود که با استقبال شرکت‌کنندگان همراه شد./۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات