۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۵
کد خبر: ۷۹۶۸۹۷
گزارشی از نشست مؤسسه خیریه تکفل و سرپرستی ایتام قم؛

از آغاز پویش مردمی «هم‌نام مهربانی» تا رونمایی از پوستر پویش مردمی + فیلم

از آغاز پویش مردمی «هم‌نام مهربانی» تا رونمایی از پوستر پویش مردمی + فیلم
به مناسبت پنجاهمین سال تأسیس، مؤسسه خیریه تکفل و سرپرستی ایتام قم با پوشش بیش از هزار خانواده یتیم، پویش مردمی «هم‌نام مهربانی» را برای جذب خیرین و گسترش خدمات خود آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قم، در نشست خبری مؤسسه خیریه تکفل و سرپرستی ایتام قم امروز، ۱۷ آبان‌ماه، با حضور جمعی از اصحاب رسانه، خیرین، نخبگان فرهنگی و فعالان اجتماعی که در محل این مؤسسه برگزار شد، حسین وحیدنیا، مدیر مؤسسه، و سید روح‌الله شریفی، معاون مؤسسه، به تشریح دستاوردها، خدمات و برنامه‌های آتی این مجموعه مردمی پرداختند.

پنج دهه خدمت بی‌وقفه به خانواده‌های یتیم

در آغاز نشست، حسین وحیدنیا با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا(س) و با اشاره به سیره علوی در حمایت از یتیمان گفت: افتخار ما این است که در راهی قدم گذاشته‌ایم که امیرالمؤمنین(ع) در آن به عنوان عبدالیتام شناخته می‌شوند و خدمت به یتیمان را عبادت می‌دانستند.

آغاز پویش مردمی «حمام مهربانی» تا رونمایی از پوستر پویش مردمی

وی در ادامه، به پیشینه مؤسسه اشاره کرد و افزود: مؤسسه خیریه تکفل و سرپرستی ایتام قم در سال ۱۳۵۲ به همت مرحوم آیت‌الله حاج شیخ زین‌العابدین واحدی حائری تأسیس شد و در سال ۱۳۶۲ به ثبت رسمی رسید. این مؤسسه اکنون یکی از قدیمی‌ترین و فعال‌ترین نهادهای خیریه استان قم است.

به گفته وی، در طول پنجاه سال فعالیت، هزاران خانواده یتیم تحت حمایت مؤسسه قرار گرفته‌اند و بسیاری از آنان پس از خودکفایی از چرخه حمایتی خارج شده‌اند و  در حال حاضر، بیش از هزار و صد خانواده یتیم به‌صورت فعال تحت پوشش خدمات معیشتی، آموزشی، درمانی، فرهنگی و مشاوره‌ای قرار دارند.

مخالفت با ساخت یتیم‌خانه و تأکید بر تربیت خانوادگی

وحیدنیا با تأکید بر نگاه خانواده‌محور مؤسسه اظهار داشت: ما هیچ یتیم‌خانه‌ای نداریم و با این رویکرد مخالفیم. فرزند یتیم باید در کنار مادر و خانواده خود رشد کند، زیرا بزرگ‌ترین نیاز او محبت و امنیت عاطفی است.

او افزود: کمک به یتیم فقط تأمین مادی نیست؛ ما به دنبال تربیت، کرامت و رشد معنوی کودکان هستیم.

آغاز پویش مردمی مهربانی

در بخش دوم نشست، سید روح‌الله شریفی، معاون مؤسسه، از آغاز پویش مردمی مهربانی خبر داد و گفت: این پویش با هدف تقویت ارتباطات مردمی، جذب خیرین جدید و انتخاب نامی مردمی و الهام‌بخش برای مؤسسه طراحی شده است.

وی افزود: در این طرح از پیشنهادات نخبگان، اصحاب رسانه و فعالان فرهنگی استقبال می‌کنیم. هیئت داوران متشکل از اساتید حوزه رسانه تشکیل شده و نتایج آن هم‌زمان با روز جهانی کودک اعلام خواهد شد.

شریفی ادامه داد: به‌منظور مشارکت بیشتر مردم و رسانه‌ها، زمان اجرای پویش تا ۲۵ آبان‌ماه تمدید شده است.

آغاز پویش مردمی «حمام مهربانی» تا رونمایی از پوستر پویش مردمی

ورود به قرن دوم خدمت‌رسانی

معاون مؤسسه با اشاره به پنجاهمین سالگرد تأسیس مجموعه گفت: مؤسسه خیریه تکفل و سرپرستی ایتام قم وارد قرن دوم خدمت‌رسانی شده است. تلاش داریم با تحول در اطلاع‌رسانی و برند‌سازی اجتماعی، خدمات خود را به سطح ملی و بین‌المللی گسترش دهیم.

وی با تأکید بر نقش رسانه‌ها در اعتمادسازی اجتماعی افزود: یکی از خلأهای مؤسسه در گذشته، نبود ارتباط منسجم با رسانه‌ها بود. امروز می‌خواهیم این پیوند را تقویت کنیم تا صدای یتیمان قم به گوش جامعه خیرین برسد.

در انتها این نشست از پوستر مسابقه مردمی نامگزاری مؤسسه خیریه تکفل و سرپرستی ایتام قم نیز رونمایی شد. 

تعداد بازدید : 0
ارسال نظرات