۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۸
کد خبر: ۷۹۶۵۰۵
آیت الله رشاد:

حضور مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان حماسه‌ای در برابر استکبار است

حضور مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان حماسه‌ای در برابر استکبار است
آیت الله رشاد با یادآوری جنایات تاریخی آمریکا علیه ملت ایران از جمله کودتای ۲۸ مرداد و حمله به تأسیسات هسته‌ای کشور، تأکید کرد: هدف واقعی آمریکا، جلوگیری از پیشرفت علمی و فناوری ایران است و این کشور از اقتدار علمی ملت ایران بیم دارد.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت‌الله علی اکبر رشاد در جلسه درس خارج اصول خود در تاریخ ۱۲ آبان ۱۴۰۴ با اشاره به فرارسیدن روز ۱۳ آبان – روز ملی مبارزه با استکبار جهانی – به اهمیت و سابقه این روز پرداخت و ملت ایران را به حضور گسترده در مراسم فردا دعوت کرد.

وی با یادآوری جنایات تاریخی آمریکا علیه ملت ایران از جمله کودتای ۲۸ مرداد و حمله به تأسیسات هسته‌ای کشور، تأکید کرد: هدف واقعی آمریکا، جلوگیری از پیشرفت علمی و فناوری ایران است و این کشور از اقتدار علمی ملت ایران بیم دارد.

این استاد درس خارج حوزه، رابطه جمهوری اسلامی با آمریکا را «رابطه‌ی نور و ظلمت» توصیف کرد و با اشاره به تعبیر امام خمینی(ره) اظهار داشت: آمریکا شیطان بزرگ است و سازش با آن، به معنای تسلیم در برابر ارزش‌های ظلمانی غرب است.

آیت‌الله رشاد همچنین با اشاره به افول تمدن مادی و ظلمانی غرب و جابجایی قدرت جهانی به سمت شرق، جمهوری اسلامی را پرچم‌دار عدالت‌خواهی و مقاومت دانست.

وی در پایان از طلاب، علما، جوانان و اقشار مختلف مردم خواست تا با حضور پرشور در راهپیمایی سیزدهم آبان، بار دیگر وفاداری خود به آرمان‌های انقلاب اسلامی را نشان دهند و خاطرنشان کرد: نفس حضور مردم در این روز، خود یک حماسه است و دشمن آن را رصد می‌کند.

ارسال نظرات