۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰
کد خبر: ۷۹۰۹۴۰

جنگ رسانه‌ای صهیونیست‌ها؛ اختلاف مذهبی به‌جای مبارزه با اشغالگری

جنگ رسانه‌ای صهیونیست‌ها؛ اختلاف مذهبی به‌جای مبارزه با اشغالگری
پژوهشگر حوزه رسانه و ارتباطات گفت: رسانه‌های صهیونیستی اختلاف مذهبی را برجسته می‌کنند تا مسلمانان از دشمن اصلی غافل شوند.

پژوهشگر حوزه رسانه و ارتباطات، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه "دشمنان امروز جنگ خود را در میدان رسانه‌ای پیش می‌برند."، گفت: اگر در گذشته دشمنان برای شکستن وحدت امّت اسلامی بیشتر به جنگ نظامی و سیاسی متوسل می‌شدند، امروز اصلی‌ترین ابزار آنان رسانه و فضای مجازی است.

او با اشاره به اینکه رهبر انقلاب بارها هشدار داده‌اند «تفرقه سلاح دشمن است»، تصریح کرد: رسانه‌های وابسته به استکبار جهانی و صهیونیسم، از شبکه‌های بین‌المللی گرفته تا شبکه‌های وابسته به جریان‌های وهابی، همه به‌دنبال یک هدف واحد هستند و آن، ایجاد شکاف میان مسلمانان است.

حسینی با ابراز اینکه در جنگ‌های غزه و حتی جنگ 12روزه علیه ایران، رسانه‌های دشمن بیش از گلوله و بمب، از ابزار دروغ، تحریف و جنگ روانی استفاده کردند، خاطرنشان کرد: آنان در حالی که جنایات آشکار رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه را پنهان می‌کنند، تلاش دارند اختلافات مذهبی را برجسته کنند تا مسلمانان به‌جای تمرکز بر دشمن اصلی، به نزاع‌های درونی مشغول شوند.

او با اشاره به مسئولیت سنگین رسانه‌های اسلامی گفت: همان‌طور که رهبر انقلاب تأکید کرده‌اند، رسانه باید در خدمت امّت اسلامی باشد، این یعنی رسانه‌ها وظیفه دارند تصویر واقعی از مقاومت، همبستگی و وحدت را به افکار عمومی منتقل کنند و اجازه ندهند روایت تحریف‌شده دشمن در ذهن ملت‌ها جا بیفتد.

کارشناس مسائل تقریب مذاهب تصریح کرد: در جنگ تحمیلی 12روزه، رسانه‌های داخلی ایران توانستند با شجاعت و ابتکار، روایت حقیقی مقاومت را به گوش جهان برسانند، امروز نیز در میدان غزه، رسانه‌های محور مقاومت نشان داده‌اند که می‌توان در برابر امپراتوری رسانه‌ای غرب ایستاد و حقیقت را به جهانیان منتقل کرد.

حسینی در پایان گفت: اگر رسانه‌های جهان اسلام هم‌افزایی و همگرایی بیشتری داشته باشند، می‌توانند جنگ روانی دشمن را خنثی کنند و همان‌گونه که مقاومت در میدان نبرد با وحدت پیروز شد، در میدان افکار عمومی نیز پیروزی امّت اسلامی تقویت شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات