۰۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۸
کد خبر: ۷۸۹۳۵۸
جلیلی:

همه وظیفه داریم به دولت کمک کنیم

همه وظیفه داریم به دولت کمک کنیم
نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه کمک و تقویت دولت به این است که اگر در جایی کاستی یا خطایی وجود دارد، برای برطرف‌کردن و تصحیح آن به دولت کمک کنیم، گفت: امروز همۀ ما وظیفه داریم به دولت کمک کنیم تا موفق بشود، زیرا این دولت، دولتِ جمهوری اسلامی است.
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، سعید جلیلی، نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی، بعد از ظهر امرور در جمع مردم در زنجان با اشاره به نقش ملت ایران در برگزاری مراسم‌ بزرگ مذهبی همچون عاشورا، رحلت پیامبر و شهادت امام رضا، اظهار داشت: این حضورها صرفاً یک احساس نیست بلکه یک نگاه عمیق دینی و اساسی است که می‌تواند جهت‌گیری ملت را در عرصه‌های مختلف مشخص کند. همانگونه که در زیارت جامعه، فضائل ائمه اطهار و وظایف پیروان یادآوری می‌شود.
 
جلیلی در ادامه با تأکید بر اینکه تکالیف دینی تنها محدود به مقاطعی همچون انتخابات نیست، افزود: وظیفه ما نقطه‌ای و مقطعی نیست، بلکه یک حرکت مستمر است. همان‌طور که در نماز اگر بهترین قرائت خارج از وقت انجام شود پذیرفته نیست، در سایر عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی نیز عمل به‌موقع تکالیف اهمیت حیاتی دارد. چنین جلساتی باید بستری برای هم‌افزایی و هم‌اندیشی مستمر درباره وظایف امروز ما در سطح داخلی، منطقه‌ای و جهانی باشد.
 
وی با بیان اینکه امروز ما در یکی از بزنگاه‌های تاریخی جهان قرار داریم، گفت: مناسبات جدیدی در حال شکل‌گیری است و اگر ملت ما همانند گذشته با وحدت و زیر چتر ولایت عمل کند، می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در نظم آینده جهان داشته باشد.
 
کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به تحولات منطقه و تزلزل جایگاه رژیم صهیونیستی گفت: رژیم صهیونیستی که محصول نظم تحمیلی پس از جنگ‌های جهانی بود، امروز با بحران مشروعیت و حیثیت مواجه است. دیگر کسی در جهان نمی‌تواند آن را به عنوان الگوی دموکراسی معرفی کند. این تحولات نشان می‌دهد ملت ایران و جبهه مقاومت در موقعیتی قرار دارند که می‌توانند آینده منطقه و جهان را متحول کنند.
 
وی در ادامه با بیان اینکه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر نشان داد که دشمنان ملت ایران تمام توان خود را به میدان آوردند اما نتوانستند به اهداف خود برسند، گفت: در این جنگ نه‌تنها آمریکا بلکه شورای امنیت، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و برخی کشورهای اروپایی نیز در کنار رژیم قرار گرفتند.
 
جلیلی با اشاره به اعتراف مقامات غربی از جمله دونالد ترامپ درباره ارسال تجهیزات و امکانات برای رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: امروز ملت ایران با اتکا به دو مولفه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری» و تحت رهنمودهای ولایت فقیه، قدرت بزرگی تولید کرده است.
 
وی ولایت را کشتی جاری در میان امواج سهمگین توصیف کرد که می‌تواند ملت را به سمت افق‌های بلند حرکت دهد.
 
جلیلی با اشاره به ظرفیت‌های عظیم کشور در حوزه نفت، گاز، معادن، جغرافیا و نیروی انسانی جوان و تحصیل‌کرده گفت: خداوند هر آنچه ملت نیاز داشته در اختیار قرار داده و نباید این حرکت عظیم متوقف شود.
 
نقش جامعه علمی و دانشگاهی کشور
 
وی گفت: امروز تکلیف همه ماست که روایت صحیح از حوادث منطقه و جهان را برای نسل جوان تبیین کنیم تا شبهات و سوالات پاسخ داده شود، چرا که رسانه‌های معاند به دنبال وارونه‌سازی واقعیت‌ها هستند.
 
جلیلی با اشاره به ضرورت تقویت دولت تصریح کرد: موفقیت دولت جمهوری اسلامی موفقیت ملت است و باید با برطرف کردن کاستی‌ها و خطاها مسیر رشد را هموار کرد.
 
وی رشد ۸ درصدی اقتصاد را هدفی دست‌یافتنی دانست و گفت: اگر این هدف محقق شود، دولت قوی و موفق خواهد بود.
 
عضو شورای راهبردی سیاست خارجی با بیان اینکه امروز دشمنان با اقدامات وقیحانه نشان می‌دهند که در برابر پیشرفت‌های ملت ایران به استیصال رسیده‌اند، گفت: اینکه با موشک و هواپیمای جنگی هزاران کیلومتر آن طرف‌تر، نیمه‌شب خانه استاد دانشگاه را کنار زن و بچه‌اش هدف قرار می‌دهند، در تاریخ بی‌سابقه است.
 
وی افزود: همین کشورهایی که به بهانه‌های کوچک درباره آزادی و حقوق زنان جنجال به پا می‌کردند، امروز در برابر شهادت ۶۰ هزار زن و کودک در غزه سکوت کرده و حتی در کنار جنایتکاران عکس یادگاری می‌گیرند.

جلیلی ادامه داد: وقتی دشمن استادان دانشگاه و دانشمندان ما را هدف قرار می‌دهد، دلیلش این است که می‌بیند یک تمدن نوین و یک پیشرفت متکی به خود در حال شکل‌گیری است؛ پیشرفتی که وارداتی و عاریه‌ای نیست و به همین دلیل قابل نابودی هم نخواهد بود.
 
عضو مجمع تشخیص با تأکید بر نقش جامعه علمی و دانشگاهی کشور گفت: امروز جامعه دانشگاهی ما باید این روایت را در دنیا و منطقه مطرح کند و نشان دهد که چرا دشمن تا این اندازه از پیشرفت‌های ملت ایران نگران است. همان‌طور که شهید شهریاری‌ها پیشگام این مسیر بودند، امروز دانشجویان و اساتید نیز باید این مسیر را با قدرت ادامه دهند.
ارسال نظرات