۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۸
کد خبر: ۷۷۹۶۸۸

جناب پاپ تحت تأثیر آموزه‌های امام خمینی بود

جناب پاپ تحت تأثیر آموزه‌های امام خمینی بود
حجت الاسلام زمانی با اشاره با تأثیر امام خمینی بر پاپ فرانسیس، آن را نشانه صدور انقلاب دانست و عنوان داشت: براساس آیه 64 سوره آل عمران که به پیامبر خطاب می شود که به سوی اهل کتاب رفته و از آنان دعوت کرده تا درباره سخنان یکسان به تعامل بپردازد؛ در حال حاضر این وظیفه بر عهده علمای دینی است.

حجت السلام محمد حسن زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرق و ادیان خبرگزاری رسا، با خاطر نشان کردن اهمیت تعامل بین دینی و روشنگری درباره مواضع دینی خودمان در قبال ادیان دیگر، ابراز داشت: نکته اولی که باید عنوان کرد این است که با توجه به آیه شریفه قل یا اهل الکتاب تعالوا الی کلمه سواء بیننا و بینکم ماموریت پیامبر این بود که نزد اهل کتاب برود و آنها را به تعامل و همکاری دعوت کند و همین که فعل امر با کلمه تعالوا آمده است دلالت بر این دارد که پیامبر(ص) خودش باید به سوی آنها برود و در ادامه آنچه که برای تعامل معرفی می‌شود مسائل مشترک بین ادیان است.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص) اهمیت ارتباط بین ادیان مختلف را خاطر نشان کرده و افزود: با توجه به عبارت العلماء ورثه الانبیاء کسانی که در حال حاضر این وظیفه دینی را بر عهده دارند علما هستند؛ و بر آنها واجب است تا با تعامل و همکاری بین دینی هم در عمل همکاری کنند و هم نگاه ای نادرست به روابط بین ادیان تصحیح شود و هم فضایی درست شود تا آموزه های ناب اسلام به پیروان دیگر ادیان از جمله مسیحیان برسد.

وی ادامه داد: زمانی که پاپ فرانسیس انتخاب شد، من معاون بین‌الملل حوزه علمیه بودم، از نظر وظیفه حقوقی و مدیریتی باید مسائل مرتبط با تعامل اسلام و مسیحیت را پیگیری می‌کردم و راهکارهایی برای آن پیدا می‌کردم؛ اطلاعاتی که از پاپ فرانسیس پیدا کرده بودم عمدتاً مثبت بود و بعدها، وقتی سفیر جمهوری اسلامی ایران در واتیکان، جناب حجت‌الاسلام و المسلمین ربانی، از سفر برگشت، از ایشان خواستم که گزارشی در این زمینه بدهند که ایشان توضیح دادند که در دیدار با پاپ فرانسیس، متوجه تفاوت‌هایی در گفتار و رفتار ایشان نسبت به پاپ‌های قبلی شدند و به طور مثال تأثیر امام خمینی(ره) بر پاپ فرانسیس بود.
 
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص) درباره تأثیر امام خمینی بر پاپ فرانسیس افزود: پاپ فرانسیس تحت تأثیر آموزه های امام خمینی(ره) بود؛ زمانی که امام خمینی در پاریس و در نوفل‌لوشاتو بودند، پاپ فرانسیس از طریق رسانه‌ها مصاحبه‌های ایشان را مشاهده کرده بود و تحت تأثیر قرار گرفته بود.
 
 پاپ فرانسیس به حجت الاسلام ربانی گفته بود که امام خمینی(ره) را الگوی خود قرار داده و از ایشان آموخته است که در گفتار و رفتار، تأکید بر مستضعفان و زندگی زاهدانه داشته باشد. پاپ فرانسیس همچنین اشاره کرد که امام خمینی(ره) را همان‌طور که مسیحیان حضرت مسیح(ع) را فراتر از انسان می‌دانند، او را انسانی فراتر از انسانیت در نظر گرفته است.
 
در ادامه حجت الاسلام زمانی با بیان نکاتی درباره حمایت پاپ فرانسیس از مستضعفین، ابراز داشت: پاپ فرانسیس به مسئله حمایت از مظلومین، مستضعفان و رسیدگی به محرومان تأکید زیادی داشت، که در پاپ‌های پیشین کمتر دیده می‌شد به نحوی که در زمان حیات ایشان، زندگی ساده و زاهدانه‌ای مشاهده می‌شد و به طور مثال آن صلیب طلایی سنگین و گران‌قیمت که به عنوان نماد پاپ‌های قبلی استفاده می‌کردند کنار گذاشته و صلیب ساده‌ای به گردن آویخته بود.
 
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص) در پایان با تأکید بر این مسأله که انقلاب امام خمینی(ره) به تمام دنیا صادر شده بود اظهار داشت: این موضوع به روشنی نشان‌دهنده صدور انقلاب اسلامی است که امام خمینی(ره) در پی آن بود.
 
ارسال نظرات