۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰
کد خبر: ۷۷۷۵۲۸
جامعه مدرسین در بیانیه ای:

روز قدس روز تجدید حیات امت اسلامی و نمایش قدرت امت واحده است

روز قدس روز تجدید حیات امت اسلامی و نمایش قدرت امت واحده است
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس تصریح کرد: شرکت پر شور و حماسی ملت قهرمان در راهپیمایی روز جهانی قدس اعلام حمایت از مظلومان فلسطین و تجدید عهد با امام راحل در تداوم راه مبارزه علیه استکبار جهانی و صهیونیسم جنایتکار است.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به مناسبت روز جهانی قدس بیانیه‌ای صادر و آحاد مردم را به حضور گسترده در راهپیمایی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان دعوت کرد.

در بخشی از این بیانیه که در اختیار خبرگزاری رسا قرار گرفته، آمده است: روز قدس، روز تجدید حیات امت اسلامی و نمایش قدرت امت واحده اسلامی است. شرکت پر شور و حماسی ملت قهرمان و مبارز ایران به ویژه جوانان غیور در راهپیمایی روز جهانی قدس اعلام حمایت از مظلومان فلسطین و تجدید عهد با امام راحل در تداوم راه مبارزه علیه استکبار جهانی و صهیونیسم جنایتکار است

متن این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، یادگار راهبردی و ماندگار امام بزرگوار ماست و این روز در زنده ماندن و فراموش نشدن مسئله فلسطین به عنوان یک مسئله محوری و اساسی برای جهان اسلام نقش به سزایی دارد.

ایران اسلامی با حمایت از مردم مظلوم فلسطین بر وصیت حضرت امیرالمؤمنین علی -علیه السلام- «كُونَا لِلظَّالِمِ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْناً»، استقامت ورزید و هویت اصیل اسلامی خود را آشکار کرد و در ازاء آن مجاهدت‌ها، فلسطین و قدس شریف همچنان مسئله اول جهان اسلام است.

ملت مظلوم فلسطین، برای آزادی قدس شریف و سرزمین مادری‌شان، سال‌ها در مظلومیت و غریبی مبارزه کردند و امروز علی رغم خیانت‌ها و کم کاری‌های برخی کشورهای اسلامی، روند ضعف و افول رژیم غاصب صهیونیستی شدت گرفته است.

حماسه بزرگ طوفان الاقصی نشان داد مبارزه مؤمنانه و صبورانه، قدرت آفرین است و جبهه مقاومت، بعد از طوفان الاقصی، توانسته است معادلات اقتدار و قدرت را برای اسرائیل برهم بزند. جنایت‌های جنون آمیز صهیونیست‌ها در طول جنگ اخیر غزه در فلسطین و لبنان، نهایت زبونی و استیصال رژیم غاصب را بر همگان آشکار کرد و جهانیان به چشم خود دیدند که اسرائیل، انتقام ضعف‌های خود در میدان نبرد را با کودک کشی، نسل کشی و تخریب بیمارستان‌ها و مدارس می‌گیرد.

سال‌ها مذاکره و طرح‌های سازش، نه تنها نتوانسته حق مردم مظلوم فلسطین را به آنان بازگرداند، بلکه رژیم جنایتکار صهیونیستی را در کشتار و خونریزی جسورتر کرده است. امروز، امت اسلامی، آزادیخواهان و اندیشمندان جهان نیز به این نتیجه رسیده‌اند که علاج مسئله فلسطین، تقویت جناح مبارز و مقاوم در دنیای اسلام و تشدید مبارزه با رژیم غاصب و پشتیبانان آن است. قطعا مجاهدت حماسی و مدبّرانه، دشمن را مجبور به عقب‌نشینی به سمت نقطه‌ی زوال می‌کند و روز رهایی قدس از مسیر مبارزه فرا خواهد رسید.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن پاسداشت نام و یاد شهدای بزرگ راه آزادی قدس در ایران، لبنان و فلسطین به ویژه شهیدان پرافتخار حاج قاسم سلیمانی، سیدحسن نصرالله، سیدهاشم صفی الدین،دکتر اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و دیگر فرماندهان و مجاهدان اعلام می‌دارد:

خون این شهیدان بر قدرت و عظمت جبهه مقاومت خواهد افزود و رزمندگان مقاومت اسلامی، بر اراده نابودی اسرائیل استوارتر خواهند شد.

طرح‌های شیطانی ترامپ درباره غزه و فلسطین، راه به جایی نخواهد برد و جهان در برابر این قلدری‌ها و زیاده خواهی‌ها خواهد ایستاد.

روز قدس، روز تجدید حیات امت اسلامی و نمایش قدرت امت واحده اسلامی است. شرکت پر شور و حماسی ملت قهرمان و مبارز ایران به ویژه جوانان غیور در راهپیمایی روز جهانی قدس اعلام حمایت از مظلومان فلسطین و تجدید عهد با امام راحل در تداوم راه مبارزه علیه استکبار جهانی و صهیونیسم جنایتکار است. امید است همه اقشار ملت عزیز با مشارکت فعال در این روز جهانی بار دیگر پشتیبانی خود را از مقاومت اسلامی فلسطین اعلام داشته و برای یاری رزمندگان فلسطین اعلام آمادگی کنند. بی‌شک قدم‌های استوار مؤمنین روزه دار در این روز، جهاد کبیری در مبارزه با اسرائیل است.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

میثم صدیقیان
ارسال نظرات