۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶
کد خبر: ۷۷۶۲۷۰
امام جمعه موقت کاشان:

قرآن تنها نسخه هدایت بشر است

قرآن تنها نسخه هدایت بشر است
اصفهان – امام جمعه موقت کاشان با بیان اینکه قرآن سند نبوت و نسخه هدایت است، گفت: قرآن تنها نسخه هدایت بشر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام محمدرضا اسلامی تبار دوشنبه شب در سومین جلسه قرائت قرآن که در مسجد آیت الله رضوی برگزار شد، با بیان اینکه قرآن سند نبوت و نسخه هدایت است، گفت: قرآن تنها نسخه هدایت بشر است.

وی با بیان اینکه بشر وقتی هدایت می‌شود که از نسخه الهی استفاده کند و به آن عمل کند، افزود: اهل بیت مفسران قرآن هستند و همه فرمایشات اهل بیت(ع) نیز در ارتباط با قرآن است.

امام جمعه موقت کاشان گفت: خداوند در قرآن با بیان حقایقی که در این عالم است و با بیان معارف و دستور العمل‌ها انسان را هدایت می‌کند، از این رو اگر این حقایق در قرآن بیان نمی‌شد بشر تا آخر از درک و فهم آن عاجز بود.

وی یکی از این حقایق را معرفت الله دانست و با اشاره به اینکه اگر قرآن نبود تا قیامت باب شناخت خدا به روی بشر بسته بود، افزود: یکی از مهم ترین عرصه‌های قرآن خداشناسی است و خداوند در قرآن خودش را فقط به اندازه تحمل درک بشر معرفی کرده است.

حجت الاسلام اسلامی تبار گفت: قرآن انسان را از خواب غفلت بیدار می‌کند و تمام تلاش قرآن و اهل بیت(ع) این است که قبل از اینکه از خواب بیدارش کنند، خودش از خواب بیدار شود.

وی ادامه داد: در مطالب زیادی از قرآن به این نتیجه می‌رسیم که این عالم به دوربین‌های مدار بسته‌ای مجهز است که تمام حرکات و نیات و حتی چشم برهم زدن انسان زیر نظر دارد و این دوربین‌ها بر خلاف دوربین‌های مدار بسته دنیا، نیت انسان و کوچکترین حرکت او را ثبت می‌کند ونه تنها لحظه‌ای خاموش نمی‌شود بلکه هیچگاه خراب نمی‌شود. /۱۳۰۷/

محمد ملک آبادی
ارسال نظرات