۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۹
کد خبر: ۷۷۶۰۷۹
نماینده ولی فقیه در کاشان:

ماه رمضان، ماه برکت، رحمت و مغفرت است

ماه رمضان، ماه برکت، رحمت و مغفرت است
اصفهان- حجت الاسلام والمسلمین حسینی بر لزوم استفاده حداکثری از ماه مبارک رمضان تأکید کرد و گفت: ماه مبارک رمضان ماه برکت، رحمت و مغفرت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی ظهر امروز در جمع مردم کاشان با اشاره به اهمیت ماه مبارک رمضان گفت: ماه مبارک رمضان ماه برکت، رحمت و مغفرت است.

وی به استفاده حداکثری از ظرفیت‌های ماه مبارک رمضان تأکید کرد و افزود: دهه نخست ماه مبارک رمضان دهه رحمت، دهه دوم دهه مغفرت و دهه سوم دهه برکت است.

نماینده ولی فقیه در کاشان بر لزوم استفاده حداکثری از دهه اول ماه مبارک رمضان تأکید کرد و ابراز داشت: رحمت رحمانیه برای انسان همیشگی است، از این رو باید برای به رسیدن به رحمت رحیمیه خدا که می‌تواند ما را به مقصود برساند تلاش کرد.

وی با تأکید بر اینکه در ماه رمضان از دعای ابوحمزه ثمالی غفلت نکنید، افزود: در سی شب ماه مبارک رمضان از خواندن دعای ابوحمزه ثمالی و دعای افتتاح که می‌تواند ما را به رحمت رحیمیه برساند غفلت نکنید.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی همچنین مداومت به برخی نماز‌ها و دعای سحر در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و یادآورشد: دهه اول رحمت رحیمیه خدا نازل می‌شود، دهه دوم دهه مغرفت است خدا غفران و پوشش خودش را برای ما نازل می‌کند و دهه سوم که دهه برکت و محل تجمیع لطف خداوند است و شب‌های قدر به ویژه شب بیست و سوم در آن گنجانیده شده است.

وی با تأکید براینکه باید تلاش کنیم روزه ما روزه انسان‌های معمولی نباشد، اظهار داشت: انسان‌های معمولی تنها شکم آنها روزه است و نمی‌خورند و نمی‌آشامند و یا حداقل مبطلات را انجام نمی‌دهند، اما ما به ویژه جوانان باید تلاش کنیم درجه روزه خود را ارتقاء بدهیم.

نماینده ولی فقیه در کاشان همچنین با اشاره به فراوانی جلسات قرآنی در کاشان از ائمه جماعات، مربیان و معلمان قرآن خواست نسبت به اجرای طرح زندگی با آیه‌های سازمان تبلیغات اسلامی اهتمام ویژه داشته باشند. /۱۳۰۷/

محمد ملک آبادی
ارسال نظرات