اقدامات دولت سیزدهم در مقایسه با ۸ سال گذشته بسیار چشم گیر و قابل توجه است
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور اهمیت معرفی مفاخر، مشاهیر، علما و اندیشمندان ایران زمین را در احساس هویت و تقویت غرور ملی بویژه در بین نسل جوان دانست و گفت: زمانی که جوانان با اندیشه، رفتار و سلوک بزرگان شهر و دیار خود آشنا می شوند این روحیه در وجودشان شکل می گیرد که آنان هم می توانند با تلاش و کوشش در آینده در شمار سرآمدان عصر خویش قرار گیرند.
سید محمد حسینی در پاسخ به دعوت خانم الهام آزاد نماینده مردم نائین و خوربیابانک با حضور در شهرستان نائین، در مراسم بزرگداشت آیت الله میرزا محمد حسین نایینی و در جمع مسئولین و اقشار مختلف مردم شهرستان نایین و در آستان مطهر امامزاده سلطان سید علی، گفت: آیت الله نایینی هم در ایران و هم در عراق نقش آفرین و تاثیرگذار بود و با توجه به برخورداری از مدارج علمی بالا، تالیفات و بینش سیاسی عمیق، برگزاری چنین همایش هایی در نائین و نجف می تواند دانش پژوهان و جوانان را با ابعاد شخصیت این فقیه بهتر و بیشتر آشنا سازد.
آیت الله نائینی مرجع مجاهد و فرزند زمان خود بود و در هر رخداد مهم جزو طلایه داران و پیشگامان بود، در رویدادهای مهم تاریخی همچون جنبش تنباکو در کنار میرزای شیرازی نقش آفرین بود، در نهضت مشروطه به عنوان مشاور امین و مورد اعتماد همراه آخوند خراسانی بود که علیه حکومت استبدادی قاجار فعالیت میکرد.
معاون رئیس جمهور حضور مؤثر آیت الله نایینی در حوادث کشور عراق، خاطرنشان کرد: وقتی انگلستان در جریان جنگ جهانی اول در سال ۱۲۹۳ بخش عمدهای از خاک عراق را اشغال کرد، علمای اعلام و مراجع از جمله میرزای نائینی به صحنه آمده و فتوای جهاد علیه انگلیس صادر کردند، لذا ایشان در برهههای حساس و مقاطع سرنوشت ساز با احساس مسئولیت و آینده نگری در صحنه بوده و نقش آفرین بودند.
حسینی خاطرنشان کرد: آیت الله نایینی در جریان جنبش تنباکو، از یکی از دوستان قدیمی و صمیمی خود به نام شیخ حسن کربلایی میخواهد تا رویداد مهم و تاریخی جنبش تنباکو را به رشته تحریر درآورد و در این راستا کتاب تاریخ دخانیه نوشته میشود و این موضوع هوشیاری و آینده نگری ایشان را برای جلوگیری از هرگونه تحریف نشان میدهد که باید در عصر کنونی نیز مورد توجه قرار بگیرد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: آیت الله نایینی نظریه ولایت فقیه را مطرح کرد البته بر این باور بود که شرایط آن دوران، اقتضا نمیکرد که فقیه جامع الشرایط در راس امور قرار بگیرد لذا نظریه ثانویه "مشروطیت" را در مقابل استبداد و دیکتاتوری مطرح کرد و مباحث مهمی مانند ضرورت تدوین قانون اساسی، الزام حکومت به شورا و مشورت، حضور نمایندگان ملت در مجلس شورای ملی و موضوعاتی مانند آزادی، استقلال کشور و تفکیک قوا را مطرح کرد که بازدارنده از دیکتاتوری و خودکامگی بود.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس در خصوص پارسایی و عبادت میرزا خاطرنشان کرد: علامه نایینی اهل تعبد، تهجد و وارستگی بود و در حوزه های مختلف از جمله اخلاق، ارتباط با خدا و شاگردپروری سلوک عملی توصیههای گفتاری داشت که امروز هم میتواند در جامعه و در حوزههای علمیه و دانشگاه مورد توجه قرار بگیرد.
معاون رئیس جمهور افزود: این مرجع عالیقدر در فقه، فلسفه، کلام، اصول و تفسیر جزو سرآمدان است، برای نمونه نوآوریهای ایشان در اصول فقه که مبنای استنباط احکام فقهی است، به گونه ای که از ایشان به عنوان مجددالاصول یاد کرده اند و تالیفات گرانقدری به نگارش درآورده است که از جمله میتوان به کتاب "تنبیه الامة و تنزیه الملة" اشاره کرد که در آن با دلایل نقلی و عقلی در زمینه حکمرانی نظری پردازی کرده و این کتاب هم برای مردم عادی به مثابه یک رساله عملیه در امور اجتماعی و سیاسی قابل فهم است و هم با ادله و دلایل اجتهادی که ذکر کرده برای عالمان و مجتهدان قابل استفاده است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به اینکه مشروطه بخاطر رخنه فئودالها، غربزدگان و عوامل بیگانه و کنار گذاردن علماء و سیاسیون دلسوز دچار انحراف شد به گونه ای که شهادت شیخ فضلالله نوری و آیت الله بهبهانی رقم خورد، تصریح کرد: یکی از امتیازات انقلاب اسلامی این است که به رغم مواجهه با غائلههای گوناگون، جنگ تحمیلی و ترکیبی، درایت، نگاه راهبردی و مدیریت امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب و نیز هوشیاری و بیداری مردم، از مسیر اصلی خود خارج نشد و بعد از ۴۴ سال ایستادگی با عزت و اقتدار تحقق آرمان های بلند خود را به نفع ملت ایران دنبال می کند.
معاون رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر خاطرنشان کرد: این شهدای بزرگوار مدیران در تراز انقلاب اسلامی و اسوه اخلاص، ایمان، ساده زیستی، ولایتمداری، دلسوزی، مجاهدت، فداکاری و خدمت به مردم به ویژه محرومان بودند که بدون ادعا و در طلب رضای الهی در راه استقرار نظام اسلامی تلاش می کردند.
حسینی افزود: تندگویان، چمران، نامجو، فکوری، عباسپور، کلانتری، فیاض بخش نیز از جمله وزرا ودولتمردان مجاهدی بودند که در مسیر خدمت به جامعه به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و امروز همان روحیه دولت مکتبی شهید رجایی را می توان در شخصیت آیت الله رئیسی و اخلاص و تلاش بیوقفه ایشان برای خدمت به مردم مشاهده کرد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور اهتمام دولت به رفع نیازهای مردم و رسیدگی به مشکلات آنان را مورد تاکید قرار داد و گفت: آیت الله رئیسی همواره به اعضای دولت تاکید دارند که علاوه بر پرداختن به تکمیل زیرساختهای کشور و به نتیجه رساندن پروژههای کلان، مسائل و مشکلات شخصی افراد را هم مورد توجه قرار دهند و به فضل الهی اعضای دولت و مدیران ارشد در این زمینه تلاش میکنند و امروز همه ارکان نظام دست در دست یکدیگر در مسیر گره گشایی از مشکلات مردم و جبران کمبودها و کاستیها، مجاهدانه و شبانه روزی تلاش میکنند و به فضل الهی شرایط روز به روز به نفع مردم متحول خواهد شد.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس در ادامه سخنان خود، مدیران را به تبیین و گزارش دستاوردها و عملکرد دولت مردمی در دو سال گذشته فراخواند و با تاکید بر اهمیت آن، گفت: اقداماتی که دولت مردمی در این مدت انجام داده در مقایسه با 8 سال گذشته بسیار چشمگیر و قابل توجه است به نحوی که در ابتدا عده ای با توجه به شرایط نامناسب کشور در عرصه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و سیاست خارجی برون رفت از چالشها را غیر ممکن میدانستند اما دولت مردمی با اتکاء به روحیه خودباوری و اعتماد به نفس ملی به ظاهر ناشدنی ها را شدنی ساخت، و اینک هفته دولت فرصت مغتنمی است که دولتمردان، اقدامات اساسی و دستاوردهای دو ساله دولت تحول گرا را به مردم گزارش دهند تا روحیه امید و نشاط در جامعه تقویت شود.
در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین مطهرخو امام جمعه نائین در سخنانی ضمن خیرمقدم و خوشامدگویی، اهتمام دولت مردمی برای تغییر شرایط به نفع مردم و جبران کاستی های گذشته را قابل تقدیر دانست و اظهارداشت: امید داریم نتیجه تلاش های مجاهدانه آیت الله رئیسی در معیشت مردم و اقتصاد کشور تحول ایجاد کند و شیرینی آن در کام مردم بنشیند.
معاون رئیس جمهور در جریان حضور در شهرستان نایین به همراه نماینده مردم نایین، فرماندار و امام جمعه فاز اول کارخانه کاشی و سرامیک "طوطیا سرام" با ظرفیت تولید روزانه 8 هزار متر مربع سرامیک را افتتاح کرد و در جریان بازدید از بخشهای مختلف این کارخانه و گزارش مدیران در جریان ظرفیت های این مجموعه و مشکلات موجود در روند توسعه فازهای بعدی آن به ویژه درخصوص دریافت تسهیلات و تامین آب و برق قرار گرفت.
معاون رئیس جمهور همچنین از بیمارستان ۹۹ تختخوابی و در حال ساخت افضلیان نایین به عنوان بزرگترین بیمارستان شرق استان اصفهان که در دو سال گذشته از تعطیلی و نیمه تعطیلی خارج شده بازدید و روند تکمیل این بیمارستان را بعنوان مصوبه سفرهای استانی مورد تاکید قرار داد. کلنگ این بیمارستان بیش از ۱۰ سال قبل به زمین زده شده است، اما اقدام قابل توجهی صورت نگرفته بود، پس از سفر استانی آیت الله رئیسی روند تکمیل آن شتاب گرفته و انتظار میرود در یک سال آینده به بهرهبرداری برسد. دکتر حسینی همچنین از پروژه احداث کتابخانه عمومی نایین بازدید کرد و بر پیگیری تکمیل و تجهیز پروژه های نیمه تمام شهرستان نائین تاکید کرد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در جریان سفر چند ساعته خود به نائین با حضور در مزار شهیدان به مقام شامخ شهدای نائین ادای احترام کرد و در ادامه در منزل شهیدان علی و محمد شهریاری محمدی حضور یافت و در دیدار مادر بزرگوار این شهیدان، ضمن آرزوی سلامتی، از صبر و شکیبایی ایشان قدردانی کرد.