رسانه؛ مهم ترین ابزار جنگ نرم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، احمد محمدی امروز در نشست خبری که در مرکز دفتر اسلامی استان کرمانشاه برگزار شد، با تبریک مبعث حضرت رسول اکرم(ص) به تشریح ویژگیها، روشها، ابزارها، اهداف جنگ نرم و راهکارهای مقابله با آن پرداخت و افزود: پیچیده بودن، آرام و بیسر و صدا بودن، غافلگیری کننده، پیشرفته، هنرمندانه، سازماندهی شده، سریع و پرشتاب، دقیق نبودن مرزهای خودی و غیر خودی از ویژگی های جنگ نرم است که مبارزه با آن را بسیار سخت و مشکل می کند.
معاون دفتر مرکز اسلامی استان کرمانشاه فریب مردم، شایع پراکنی و شبه افکنی در جامعه، کار شکنی در برنامهها نفوذ در اشخاص، ارکان، برنامهها و تصمیمات و همچنین راهاندازی برخی اغتشاشهای صنفی را از روشهای اعمال جنگ نرم دانست و گفت: رسانهها مهم ترین ابزار جنگ نرم هستند و همچنین از برخی سلبریتی ها، هنرمندان، ورزشکاران و خوانندهها نیز استفاده ابزاری می کنند.
محمدی تغییر باورها و اعتقادات، افکار و اندیشه و رفتار مردم را از جمله اهداف جنگ نرم اعلام کرد و بیان داشت: تغییر ساختار سیاسی مهمترین و هدف نهایی راه اندازی جنگ نرم است.
معاون دفتر مرکز اسلامی کرمانشاه، پیامدهای جنگ نرم را سست کردن مقاومت ملی، از بین بردن وحدت و انسجام، به هم ریختن آرامش روانی جامعه، ایجاد ۲ قطبیهای کاذب و عمقیکردن شکافهای سطحی و جزئی موجود، تقویت گرایشها به خارج از مرزها، ترویج بی تفاوتی و در نهایت تغییر سبک زندگی، عنوان کرد.
محمدی در ادامه صحبت های خود، راهکارهای مقابله با جنگ نرم را تکیه بر خداوند متعال با تقوا و تعبد پیشگی، بصیرت افزایی، نیکوکاریی، تقویت هم بستگی، خدمت به مردم، شایسته گزینی، مبارزه با فساد، صداقت با مردم، حضور در مراسم های ملی مذهبی، تقویت روحیه ایثار و امید، باور به جوانان، توجه جدی به پرورش کودکان و نوجوانان، تسهیل در امر ازدواج، توجه به معیشت مردم، اعتقاد به اصل ما می توانیم، ساده زیستی، پرهیز از اصراف و تجمل گرایی، تلاش در جهت محرومیت زدایی، کاهش فاصله های غیر ضروری و غیر لازم مسئولان با مردم دانست.
رسانهها به اثرگذاری برنامههای فرهنگی کمک کنند
معاون دفتر مرکز اسلامی استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود، با تقدیر از رسانههای استان در پوشش خبری برنامههای دهه فجر این مرکز از رسانهها خواست در راستای تاثیرگذاری برنامه های فرهنگی در جامعه با این دفتر هم اندیشی و هم فکری بیشتری به خرج دهند.
محمدی جایگاه رسانه ها را در جامعه امروزی بسیار مهم و تاثیر گذار دانست و گفت: با توجه به تجربه رسانه ها باید با هم افزایی و تلاش موانع اثر گذاری برنامه های فرهنگی در جامعه را بیابیم و سعی در رفع این موانع داشته باشیم./1400/پ210/