چه نوع میوه ای برای لاغری مناسب است، خشک یا تر
اگر به دنبال کاهش وزن هستید، استفاده از میوههای تازه در رژیم غذاییتان توصیه میشود بهویژه زمانی که جایگزین غذاهای پرکالری و ضعیف باشد.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ ممکن است شنیده باشید که جایگزینی غذاهای فرآوری شده با میوه، راهی عالی برای کاهش وزن است، اما آیا این قانون در مورد میوههای خشک و تازه مشابه است؟
اگرچه میوه خشک فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما متاسفانه کاهش وزن یکی از آنها نیست.
میوه خشک میتواند منجر به افزایش وزن شود، زیرا خشک کردن میوه اندازه آن را کاهش میدهد، اما کالری موجود در آن را کاهش نمیدهد. از آنجایی که حجم میوه کمتر شده است احتمالا مقدار بیشتری مصرف میکنید تا احساس سیری پیدا کنید و به مصرف کلی کالری شما افزوده میشود.
زمانی که غذای شما کالری کمتری داشته باشد و حجم آن بیشتر باشد به راحتی در مسیر کاهش وزن قرار میگیرید، چون منجر به سیری بیشتر با غذای کمتر میشود. برخی از میوههای خشک تراکم کالری بیشتری نسبت به بقیه دارند.
نتایج تحقیقات نشان میدهد، خرما به احتمال زیاد باعث افزایش وزن میشود و ۶۶.۵ کالری در یک خرمای ۲۴ گرمی وجود دارد. یک مشت خرما میتواند تقریبا ۴۰۰ کالری به شما برساند. آلو یکی دیگر از میوههای خشک غنی از مواد مغذی است که میتواند باعث افزایش وزن شود.
اگر هدف شما کاهش وزن است، بهترین گزینه استفاده از میوههای تازه است.
بر خلاف میوههای خشک بیشتر میوههای تازه کالری کمی دارند و در عین حال ارزش غذایی خوبی دارند.
بسیاری از میوهها حاوی فیبر هستند که به شما کمک میکند برای مدت طولانیتری احساس سیری کنید و از پرخوری جلوگیری میکند. البته برخی از میوهها در کاهش وزن بهتر از دیگران هستند.
برای افزایش آنتیاکسیدان در کنار اهداف کاهش وزن، نیم فنجان زغال اخته (۴۲ کالری) یا یک فنجان توت فرنگی (۵۰ کالری) مصرف کنید.
توجه داشته باشید که میوههای پرکالری مانند موز و آووکادو را میتوان در حد اعتدال مصرف کرد، اما میتوانید تا حد امکان میوههای کم کالری را در اولویت قرار دهید.
ارسال نظرات