نگاهی به تازههای شبکههای اجتماعی امروز
به گزارش خبرگزاری رسا، سالگرد نماز با کفش!، مهناز افشار کجاست که انتقاد کنه؟، سلبریتیهای آلمان وسط سیل چکار می کنن؟، آمریکا در کوبا دنبال چیه؟ بخشی از تازه های شبکه های اجتماعی امروز است.
سالگرد نماز با کفش!
یک کاربر در توئیتی نوشت: یادی کنیم از نماز جمعه کذایی ۲۶ تیر ۸۸ که در اون نوکران غرب از نماز مختلط و با کفش هم رونمایی کردند.
بله دوستان فتنه 88 یک فتنه پیچیده امنیتی بود که با عنایت خداوند، رهبری و هوشیاری و بصیرت مردم دفع شر شد.
مهناز افشار کجاست که انتقاد کنه؟
مسعود بصیری با اشاره به کنایه هایی که در ایام سیل در ایران از سوی سلبریتی ها منتشر می شد، در توئیتی نوشت: آلمان مسئول ندارد؟
چرا تمام خانهها در مسیر رودخانه ساخته شده؟
مهناز افشار کجاست که انتقاد کند؟
سلبریتیهای آلمان وسط سیل چکار می کنن؟
یک کاربر در توئیتی نوشت: تو سیل آلمان چندصدنفر گم شدند، خیلیها بی خانمان شدند، همه ناراحت و نگرانند، اما هیچکسی نه دولت با خونه های سستاش رو محکوم کرد نه نقشه آلمان رو سیاه! ژورنالیستها و سلبریتیها هم فقط تسلیت گفتند!
فقط سلبریتیهای سازمانی ایرانند که با توییت پولی مردم رو ناامید میکنن
آمریکا در کوبا دنبال چیه؟
حمیدرضا زندی در توئیتی نوشت: کوبا طی روزهای اخیر با درگیریها و ناآرامیهای خیابانی همراه بوده و همزمان بایدن از این ناآرامیها حمایت کرده است؛
روشن است که آمریکا با دخالت در کوبا به دنبال شکست مقاومت چند دههای این کشور و تکمیل پازل سلطهگری در ونزوئلا، هائیتی و کل آمریکای لاتین است.
میخواهند زمین سوخته را شعله ور تحویل دهند!
مهدی محمدی در توئیتی نوشت: ظاهرا استراتژی زمین سوخته راضی شان نکرده. می خواهند همان زمین سوخته را هم آتش بزنند و شعله ور تحویل بدهند.
کدام روش استبدادیه؟
یک کاربر در توئیتی نوشت: کدام روش استبدادی است؟ (۲۰نمره)
عکس اول: پلیس کوبا بدون حتی جلیقه و سپر در برابر تجمع محلی معترضین
عکس دوم: برخورد خشن پلیس تا دندان مسلح فرانسه با معترضین
از کفتر باز تا سگ باز
عبدالله گنجی در کانال تلگرامی خود نوشت: چرا به کبوترباز می گویند کفترباز اما اگر به سگ دار بگی سگ باز بهش برمی خورد و احساس توهین میکند؟
مگر غیر از بازی، با سگ کار دیگری انجام میدهند که ما نمی دانیم؟
البته معتقدم اگر این کار آسیب هست، فقط نباید با دلایل اعتقادی، اجتماعی و بهداشتی به آن نگریست. دلایل روانشناختی بسیار مهم است.