استقبال از خاطرات زنان در بازار کتاب/ پیشنهادی شنیدنی برای روزهای قرنطینه
به گزارش سرویس کتاب و نشر خبرگزاری رسا، در روزهای اخیر اخبار متعددی از جانفشانی و از خودگذشتگی کادر درمانی و پزشکان کشور در شبکههای اجتماعی منتشر میشود. افرادی که گاه با وجود نبود کمترین امکانات، پنجه در پنجه مرگ، به یاری هموطنان خود شتافته و با کار شبانهروزی سعی دارند تا قدمی در رفع مشکل پیش آمده بردارند.
مواجه انسانها با بحران دستمایه خلق آثار متعدد ادبی شده است. اما اگر میخواهید گوشهای از این شرایط را در روایت کادر درمان بخوانید، مطالعه کتاب «دختران ا.پی.دی» را به شما توصیه میکنیم. این اثر که شامل خاطرات مینا کمایی است، مواجه یکی از اعضای کادر درمان در دوران هشت سال دفاع مقدس را در مواجهه با شرایط ویژه در مناطق جنگی به تصویر میکشد.
مینا کمایی در کتاب «دختران ا.پی.دی» خاطرات خود را از سال 59 تا سال 64 را روایت میکند. او که در این ایام به عنوان یکی از اعضای کادر آموزشی، به آموزش امدادگری در آبادان میپرداخت، تصویری روشن از انسانی را ارائه میدهد که در شرایط جنگی، مسیر زندگیاش تغییر میکند.
این اثر که به قلم لیلا محمدی در 11 فصل نوشته شده، فراز و فرودهای مختلفی دارد و مخاطب را بارها با حس تعلیق مواجه میکند؛ از خاطرات یک دختر در آبادان جنگزده گرفته تا شهادت خواهرش به دست منافقین و خاطرات مهاجرانی که به دلیل جنگ خانه و کاشانه خود را رها کرده و راهی شهرهای اطراف شدهاند.
«دختران ا.پی.دی» که نسخه صوتی آن را نیز انتشارات سوره مهر به چاپ رسانده، در آبانماه سال جاری از جمله آثار پرمخاطب این انتشارات عنوان شده است.
در میان فهرست آثار پرمخاطب صوتی این انتشارات در ماه گذشته، خاطرات زنان بیش از دیگر آثار به چشم میخورد. کتاب «خاطرات سفیر»، نوشته نیلوفر شادمهری، «روزهای بیآینه» به قلم گلستان جعفریان و «فرنگیس» به کوشش مهناز فتاحی از دیگر آثار پرمخاطب سوره مهر الکترونیک در ماه گذشته معرفی شده است. تمامی این آثار خاطرات زنان در شرایطی ویژه را به تصویر میکشند و نمایی جدید از زن ایرانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی را روایت میکنند./826/