حادثههای کمتر شنیده شده از دوران پیامبر در یک اثر
به گزارش سرویس کتاب و نشر خبرگزاری رسا، «چهره تو قبله هر شاعر است» عنوان کتابی شامل برشهایی از زندگانی پیامبر اکرم (ص) از آغاز تا پرواز است که توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد.
پیامبر اسلام شخصیتی بینظیر از ابتدای خلقت است، او را وصف نشاید کرد، مهربانی و رحمتش در کلام نگنجد. تدبیر و رشادتش در راهِ رسالت نمونهای در تاریخ ندارد. انقلاب او در تغییر زندگی جاهلی دنیای عرب به زندگی متمدن اسلامی حقیقت معنای حیات او در این دنیای خاکی است. او سرچشمه است، سرچشمه خلقت.
«کمال السید» نویسنده معاصر دنیای عرب که او را به نوشتههای ادبیش درباره اهل بیت (ع) میشناسند در این کتاب فصلهایی از حیات آن وجود عظیم الشأن را به پاکیزگی تصویر کرده است؛ از تولد تا پرواز. از شیرینیهای کودکی تا سختیهای دوران رسالت. حادثههای کمتر شنیده شده از پیامبر، دشمنی یهود و جنگهای مهم تاریخ حیات پیامبر اسلام با کفار.
انتخاب این کتاب برای ترجمه هم به خاطر زبان شیرین آن است که با قلم حجت الاسلام سیدی چاپ شده است.
در برشی از کتاب میخوانیم:
عروس که باردار بود، از شیندن خبر درگذشت ناگهانی همسرش درحیرت فرو میرود: همان گونه که عبدالمطلب و مکیان ناباورانه خبر تلخ را میپذیرند. از عبدلله پنج شتر،گلهی کوچکی از گوسفند و کنیزی به نام ((ام ایمن)) به میراث مانده است. ماهها میگذرد و لحظه زایمان فرا میرسد تا نوه عبدالمطلب چشم به این جهان بگشاید. سرور مکیان در خدمت کعبه بود که بدو خبر دادند؛ خبری که چشمههای محبت را در دلش جوشانید. پیرمرد، نوه را در آغوش گرفت و فریاد زد: «او را محمد نامیدم.» این نام شگفت در خانه مکیان سفر کرد. نامی زیبا، با حلاوت، همانند نغمهای رویایی. برخی پرسیدند: چرا عبدالمطلب نام پدران و نیاکانش را بر او ننهاد؟
چرا محمد؟
و پیرمرد زمزمه کرد: تا در آسمان و زمین، ستایش شود! و این سان تولد محمد با «عام الفیل»پیوند خورد. توفان زمستان عقب نشست و «بهار» در فصل بهار متولد شد.
این روزها که یک نشریه فرانسوی به ساحت نورانی پیامبر اعظم صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم اهانت کرده و به تعبیر مقام معظم رهبری عناد و کینه شرارتبار دستگاههای سیاسی و فرهنگی دنیای غرب با اسلام را آشکار ساخته است مطالعه این کتاب خالی از لطف نیست.
چهره تو قبله هر شاعر است؛ برشهایی از زندگانی پیامبراکرم (ص) به قلم «کمال السید» و ترجمه حجت الاسلام حسین سیدی در قطع رقعی و ۱۳۰ صفحه با همکاری دفتر ادبیات شطر، توسط انتشارات شهید کاظمی به چاپ رسیده است./826/د102/ق