روزانه ۱۰ هزار وعده غذا در آشپزخانه مرکزی موکب قصرشیرین پخت میشود
به گزارش خبرگزاری رسا، حجتالاسلام محمد صالحی اظهار داشت: موکب سیدالشهدا(ع) در آستان مقدس امامزاده باقر(ع) بیستون، موکب اباعبداللهالحسین (ع) در منطقه چالابه و موکب امام خامنهای در مرز خسروی سه موکبی است که توسط اداره کل اوقاف در اربعین آماده خدمترسانی به زائران خواهد بود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: با استقرار آشپزخانه مرکزی در یکی از موکبهای قصرشیرین روزانه 10 هزار وعده غذایی در بین زائران اربعین حسینی در استان کرمانشاه توزیع میشود.
وی افزود: در راهاندازی موکب مرز خسروی ادارات کل اوقاف استانهای فارس، اردبیل و کردستان نیز مشارکت خواهند داشت.
حجت الاسلام صالحی موکب سیدالشهدا(ع) در پلیس راه ماهیدشت را بزرگترین موکب استان کرمانشاه دانست و افزود: موکب سیدالشهدا(ع) از محل موقوفه حاج محمدتقی اصفهانی به مناسبت اربعین حسینی در مسیر راه کربلا راهاندازی و تجهیز شده است.
وی با اشاره به اینکه آشپزخانه مرکزی موکب در شهرستان قصرشیرین از 13 تا 23 مهرماه به پخت غذا میپردازد بیان کرد: استانهای فارس، اردبیل و کردستان نیز به عنوان استان معین با اوقاف کرمانشاه همکاری میکنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه با بیان اینکه اعزام مبلغان برای حضور در موکبها جانمایی شده است گفت: یک کمیته در راستای اقدامات فرهنگی تشکیل شده که کارگروه قرآنی در شهرستان قصرشیرین و کارگروه فرهنگی در راستای برپایی نماز جماعت و تبلیغ انجام میشود و کتابهای فرهنگی بین زائران توزیع خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه در موکب سیدالشهدا(ع) حداقل 100 نفر به صورت افتخاری و سه شیفت برای زائران به خدمترسانی میپردازند افزود: خدمت به زائران اباعبداللهالحسین (ع) توفیقی الهی است و هدف ما از راهاندازی موکب اربعین خدمترسانی به زائران اباعبداللهالحسین (ع) است و رضایت زائران اصل و اساس و کار ما است.