رییس رژیم صهیونیستی خواستار سیطره کامل این رژیم بر کرانه باختری شد
به گزارش خبرگزاری رسا، «رووین ریولین» رییس رژیم صهیونیستی در کنفرانسی خواستار بررسی سیطره کامل این رژیم بر کرانه باختری شد و گفت: قانون و حاکمیت اسرائیل باید تمام کرانه باختری را در بر بگیرد.
رییس رژیم صهیونیستی به بررسی تسلط کامل این رژیم بر کرانه باختری فراخواند و تأکید کرد، منظور او تسلط تدریجی بر کرانه باختری و بر بخشی از آن نیست بلکه قصد او سیطره کامل بر تمام کرانه باختری است.
بر اساس گزارش وبگاه «الرساله»، ریولین در کنفرانسی در قدس اشغالی گفت: حاکمیت و قانون اسرائیل باید در تمام کرانه باختری اجرا شود، این گام باید فراگیر باشد، منظور من انضمام کمکم (کرانه باختری به اسرائیل) نیست، این اشتباه است که فکر کنیم میتوان قانون اسرائیل را بر بخشهایی از کرانه باختری اجرا کرد.
وی ادامه داد: اگر قرار باشد مسیری معین را در پیش بگیریم نباید این کار را نصفه و نیمه یا با ترس انجام دهیم. در این جمع تعدادی هستند که معتقدند آینده دولت فقط با تقسیم زمین و جدایی از همسایگان فلسطینی امکانپذیر است اما تعداد بسیار دیگری مانند من هستند که معتقد به تقسیم زمین نیستند و میگویند فرصت برای تطبیق حاکمیت اسرائیل و قوانین آن بر تمام کرانه باختری وجود دارد.
صهیونیستها تا قبل از سال 1948 با خرید زمینهای فلسطینی (هر چند بسیار اندک)، اجرای نقشه از پیش طراحی شده خود را شروع کردند و سپس قطعنامه تقسیم سازمان ملل را پذیرفتند اما اعلام تشکیل رژیم صهیونیستی در سال 1948 موجب از دست رفتن حدود 80 درصد اراضی فلسطینی شد، این امر در سال 1967 وضعیت جدیدی پیدا کرد. در این سال نه تنها کرانه باختری و نوار غزه که صحرای سینا و بلندیهای جولان نیز به اراضی اسرائیلی اضافه شدند و این اراضی 4 برابر شد.
در پی وقوع جنگ سال 1967 رژیم صهیونیستی موفق شد با شکست دادن ارتشهای کشورهای عربی، کل مساحت فلسطین و نیز ارتفاعات جولان در سوریه و صحرای سینای مصر را به تصرف خود در آورد. در این زمان، رژیم صهیونیستی با فراغت بال، اقدام به مصادره اراضی فلسطینیان و ساخت شهرکهای مختلف صهیونیستنشین در نوار غزه و کرانه باختری کرد.
گرچه سازمان ملل تداوم اشغال اراضی سال 1967 از سوی رژیم صهیونیستی را نامشروع میداند، ولی به هر حال کرانه باختری از سوی دیوار حائل به بخشهایی پراکنده و کوچک تقسیم شد و صهیونیستها به روند زمینخواری خود ادامه دادند.
در سال 1993 و در پی امضای قرارداد اسلو که مهمترین دستاورد حکومت خودگردان و گامی به عقب برای صهیونیستها محسوب میشود، رژیم صهیونیستی متعهد شد محل استقرار سربازانش را از مرکز شهرهای عمده کرانه باختری (جنین، طولکرم، نابلس، رامالله، بیت لحم، اریحا، قلقیلیه و الخلیل) به حومه آنها منتقل کند.
بدین ترتیب رژیم صهیونیستی، کنترل ورودی و خروجی شهرها و نیز کلیه جادههای منتهی به کرانه باختری را تحت نظر گرفت. فلسطینیان، امور شهرها و حدود 400 روستای درون کمربند امنیتی ایجاد شده به وسیله رژیم صهیونیستی را به عهده گرفتند، ولی مسؤولیت واقعی حفظ امنیت، منابع یا زمینهای خارج از مراکز مسکونی به عهده صهیونیستها و فلسطینیها حق مداخله در امور مهاجران، پلیس و ارتش رژیم صهیونیستی را ندارند. این رژیم صهیونیستی همچنین اختیار امور50 تا 60 روستای فلسطینی را بر عهده دارد. بر این اساس کرانه باختری به سه قسمت C ,B ,A تقسیم شد.
منطقه A که 3 درصد کرانه باختری را تشکیل میدهد، تحت حاکمیت غیرنظامی تشکیلات خودگردان است؛ کنترل امنیتی مناطق B که متضمن 68 درصد سکنه فلسطینی کرانه باختری و 8/22 کل مساحت کرانه باختری میشود، به عهده رژیم صهیونیستی و اداره امور اقتصادی، اجتماعی آن به عهده تشکیلات خودگردان است و مناطق C یعنی 2/74 درصد کرانه باختری نیز بهطور کامل تحت کنترل رژیک صهیونیستی است./۸۴۷/ب۱۰۲/ف
منبع: فارس