۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۸
کد خبر: ۵۵۷۹۲۰
آيت الله نمازي:

امامزاده علي ابن باقر يكي از ذخائر الهي و آسماني براي مردم است

نماينده ولي فقيه در كاشان وجود امامزاده علي ابن باقر(ع) را يكي از ذخائر الهي و آسماني براي مصالح اسلام و امت اسلامي در ايران و منطقه اردهال كاشان دانست و گفت: شهادت علي ابن باقر(ع) در ۲۷ جمادي الثاني از يك پروژه منطقه اي و ملي بايد تبديل به يك پروژه جهاني شود.
آيت الله نمازي

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، آيت الله عبدالنبي نمازي چهارشبه شب در جلسه كميته مردمي برگزاري بزرگداشت علي ابن باقر(ع) با تسليت 27 جمادي الثاني شهادت اين امامزاده واجب التعظيم، گفت: شهادت علي ابن باقر(ع) در 27 جمادي الثاني از يك پروژه منطقه اي و ملي بايد تبديل به يك پروژه جهاني شود.

وي افزود: شخصيت برجسته علي ابن باقر(ع) يكي از ذخائر الهي و آسماني براي مصالح اسلام و امت اسلامي در ايران است كه اين ستاره آسماني در منطقه كاشان فرود آمده است چرا كه امامزادگان ستارگان آسماني هستند كه برحسب تقدير و تدبير و حكمت الهي مأمور شدند تا از مدينه به مناطق مختلف كشورهاي ايران و عراق و افغانستان هجرت كنند.

آيت الله نمازي با اشاره به اينكه امامزادگان يك مأموريت آسماني براي استمرار خط امامت و ولايت داشتند، گفت: امروز امامزادگان محلي براي مراجعه مردم و گرفتن حاجت هستند و اين سرمايه بزرگي براي مردم ايران هستند اما برخي از ما به جاي اينكه روي اين سرمايه بزرگ معنوي حساب بازكنيم روي سرمايه هاي مادي حساب بازكرده ايم.

به گفته وي، سرمايه بزرگ امامزاده علي ابن باقر(ع) را هم بايد شناخت و هم بايد خوب معرفي كرد اما در معرفي اين شخصيت بزرگ سهل انگاري شده است.

نماينده ولي فقيه در كاشان همچنين به نامه اي كه به محضر رهبرمعظم انقلاب در ارتباط با علي ابن باقر(ع) نوشته است اشاره كرد و ابراز داشت: در اين نامه اشاره شده علي ابن باقر(ع) متفاوت از ديگر امامزادگان است چرا كه امامزادگان معمولا از نوادگان امامان هستند اما علي باقر(ع) فرزند بلافصل امام باقر(ع) و برادر امام صادق(ع) است و امام موسي ابن جعفر(ع) داماد ايشان است و نماينده امام در منطقه كاشان است و شهادت اين امامزاده به مانند شهادت امام حسين(ع) است و كراماتي از ايشان ديده  شده است.

آيت الله نمازي بر معرفي شخصيت علي ابن باقر(ع) تأكيد كرد و اظهار داشت: هرچند برگزاري مراسم سنتي مذهبي قاليشويان مردم فين كاشان در مشهد اردهال مورد تأييد و پسنديده است اما براي معرفي اين امامزاده واجب التعظيم و بلافصل امام باقر(ع) نيازمند يك پروژه جهاني در قالب فعاليت هاي علمي است.

وي افزود: براي معرفي ملي و فراملي امامزاده علي ابن باقر(ع) مسؤولان شهرستان كاشان، نهادهاي فرهنگي، بسيج و سپاه، فرهنگ و ارشاد اسلامي، سازمان تبليغات اسلامي بايد با هماهنگي يكديگر در يك حركت عمومي در ايام شهادت علي ابن باقر(ع) در 27 جمادي الثاني تلاش كنند تا بازتاب رسانه اي وسيع داشته باشد.

نماينده ولي فقيه در كاشان گفت: پيش از اين نيز قرار بود سريال خورشيد اردهال تهيه شود و يك سري اقداماتي نيز براي تهيه اين سريال انجام شد اما بعد از آن هيچ اطلاعي از تهيه اين سريال در دست نيست.

به گفته وي، علي ابن باقر(ع) به عنوان يك سرمايه معنوي و آسماني است كه خداوند براي ما فرستاده است و ما نيز بايد حضرت را هم به خوبي معرفي كنيم و هم از وجود ايشان بيشترين بهره برداري را داشته باشيم چرا كه امامزادگان مشكلات بسياري از ما را در عالم برزخ حل مي‌كنند.

آيت الله نمازي روز 27 جمادي الثاني روز عزاي علي ابن باقر(ع) اعلام كرد و عنوان كرد: هيات مذهبي منطقه كاشان حداكثر 3 روز از يك روز قبل از 27 جمادي الثاني تا يك روز بعد از 27 جمادي الثاني با حركت كاروان هاي پياده روي از كاشان به اردهال در عزاي شهادت مظلومانه علي ابن باقر(ع) عزاداري و اشك ماتم بريزند اما در عزاداري‌ها از افراط و تفريط خوداري كنند.

وي تأكيد كرد: عزاداري سه روزه ايام شهادت علي ابن باقر(ع) در 27 جمادي الثاني بايد به عنوان يك سنت مردم منطقه كاشان همه ساله در اين ايام از سوي موكب ها و هيئات مذهبي به مانند عزاداري روز تاسوعا و عاشورا با شكوه هرچه بيشتر برگزار شود تا شخصيت اين امامزاده واجب التعظيم هرچه بيشتر معرفي شود.

نماينده ولي فقيه در كاشان بر انجام فعاليت هاي كميته علمي معرفي شخصيت علي ابن باقر(ع) تأكيد كرد و گفت: كتاب هايي در باره شخصيت علي ابن باقر(ع) نوشته شده است كه اين كتابها بايد به زبان هاي مختلف براي مسلمانان كشورهاي اسلامي ترجمه و منتشر شود كه اين كار نياز به بسيج عمومي دارد.

در ادامه مهدي شجري مسؤول كاروان پياده روي كربلامعلي بصيرت حسيني كاشان نيز بر احياي پياده روي كاروان هاي عزاداري شهادت علي ابن باقر(ع) يك روز قبل از 27 جمادي الثاني تأكيد كرد و گفت: با اين حركت بايد علي ابن باقر(ع) را به سراسر جهان اسلام معرفي كرد.

وي افزود: هيئات مذهبي منطقه كاشان تا كنون هيچ فعاليتي براي معرفي شخصيت علي ابن باقر(ع) انجام نداده اند اما با حضور در عزاي شهادت اين امامزاده واجب التعظيم و كاروان هاي پياده روي مي توانند در معرفي هرچه بيشتر شخصيت علي ابن باقر(ع) نقش مهم و اساسي داشته باشند.

عباس كتابي رييس دفتر نماينده مردم كاشان و آران و بيدگل نيز برگزاري مراسم سه روزه عزاداري شهادت علي ابن باقر(ع) و برگزاري كاروان هاي پياده روي را در معرفي شخصيت اين امامزاده تأثيرگذار دانست.

وي همچنين از اختصاص 200 ميليارد ريال براي احداث جاده حرم تا حرم از مسجد جمكران تا آستان مقدس علي ابن باقر(ع) در مشهد اردهال خبرداد و افزود: با اختصاص اين ميزان اعتبار عمليات اجرايي جاده حرم تا حرم در سال 97 آغاز خواهد شد./1307/پ۲۰۳/ب۱

ارسال نظرات