كنگره شهيد شاخص بسيج كارمندي «حاج علي فارسي» در كاشان برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، سردار علي فضلي جانشين سازمان بسيج پيش از ظهر امروز در كنگره سردار جهادگر شهيد حاج علي فارسي كه در سالن علامه فيض كاشاني دانشگاه كاشان برگزارشد، گفت: شهيد حاج علي فارسي الگوي مديريت جهادي را در عمل و در ميدان مبارزه به اثبات رسانيد و آنچه را كه امام خميني(ره) دوست داشت در عمل و ميدان مبارزه با دشمن عامل به آن بود.
وي افزود: سردار جهادگر شهيد حاج علي فارسي از جنس مردم و پاكان و عامل به احكام ائمه اطهار(ع) و عامل به آنچه كه رضاي خدا در آن است بود و به همين دليل است كه امروز بعد از 31 سال از شهادت اين شهيد، ايشان به عنوان الگوي مديريت جهادي و شهيد شاخص بسيج كارمندي در سال 96 معرفي مي شود.
به گفته وي، سردار جهادگر شهيد حاج علي فارسي در ميدان مبارزه با دشمن تنها يك فرد نبود بلكه به عنوان يك گردان به تنهايي تمامي عملياتها را پشتيباني مي كرد و براي عهد و پيماني كه براي پشتيباني از جنگ و جبهه بسته بود تا آخرين لحظه عمر با بركت خود وفاردار به عهد و پيمان خود بود تا به شهادت رسيد.
سردار فضلي گفت: شهيد فارسي عمر خود را صرف خدمت به دين نظام و مردم در بخش هاي مختلف به ويژه در جهاد سازندگي و مهندسي رزمي جهاد كرد و امروز اين شهيد به عنوان الگوي شهيد كارمند و شهيد شاخص كارمندان كشور به مردم ايران به ويژه به نسل جوان معرفي مي شود.
جانشين سازمان بسيج تكليف مداري را از ويژگي هاي بارز شهيد فارسي عنوان كرد و افزود: شهيد فارسي در تيپ المهدي و در عمليات فتح المبين با به كارگيري تجهيزات و امكانات مردمي كاشان در جهاد سازندگي و مهندسي رزمي جهاد كمك شاياني به رزمندگان اسلام داشت.
سردار فضلي در ادامه رمز موفقيت رزمندگان اسلام طي 8 سال دفاع مقدس را احساس به تكليف دانست و اظهار داشت: اين روحيه جهادي رزمندگان اسلام بود در سراسر جبهه هاي نبرد با دشمن بود كه منجر به پيروزي سپاه اسلام بر سپاه كفر صدام شد.
وي با اشاره به اينكه نگاه اداري و مديريتي در ذهن و فكر رزمندگان اسلام جايگاهي نداشت بلكه نگاه آنها نگاه تكليف مدار بود، عنوان كرد: اين ابتكار جهادي رزمندگان اسلام بود كه همه تجهيزات و امكانات موجود در سراسر كشور را سازماندهي كرد و به جبهه ها ارسال كرد و جبهه ها را پشتيباني كرد.
سردار فضلي در ادامه با شاره به اين فرمايش رهبر معظم انقلاب كه شبهاي عمليات كربلاي 5 شب هاي قدر انقلاب اسلامي است، گفت: انس با شب هاي كربلاي 5 است كه انسان را وارسته مي كند و هركسی آن را فراموش كند نام او از اردوگاه انقلاب خط خواهد خورد.
در ادامه، مهدی گلی مشاور وزير جهاد کشاورزی در امور ايثارگران، ابراز کرد: در طول 8 سال دفاع مقدس نيروهاي جهاد در خط مقدم جبهه و پيشاپيش رزمندگان اسلام حركت كردند.
وي افزود: صداي بلدوزر نيروهاي جهاد در عمليات رزمندگان صدايي آرامش بخش بود به طوريكه هرزمان صداي بلدوزرها به گوش مي رسيد به معناي تثبيت منطقه آزاده شده به دست رزمندگان اسلام بود.
گلي، از شهيد فارسي به عنوان نمونه اي از مديريت جهادي نام برد و عنوان كرد: نسل جوان امروز به مديريت جهادي نياز دارد و يكي از راه هاي رسيدن به مديريت جهادي در كشور معرفي سردار شهيد حاج علي فارسي به نسل جوان است.
به گفته وي، براي نجات كشور از مشكلات اقتصادي، فرهنگي و سياسي، هيچ راهي به غير از ادامه راه شهيدان، مديريت جهادي و تبعيت از رهبري نيست.
مشاور وزير جهاد کشاورزی در امور ايثارگران يادآور شد: در 8 سال دفاع مقدس 540 هزار نفر نيروي هاي جهاد به جبهه ها اعزام شدند كه از اين تعداد 3 هزار و 300 نفر به شهادت رسيدند، 10 هزار نفر جانباز شدند و يكهزار و 200 نفر به اسارات نيروي هاي دشمن درآمدند.
لازم ذكر است در كنگره از كتاب ‹‹كوير آفتاب›› رونمايي شد و در حاشيه اين كنگره نيز كتاب هاي ‹‹جهادگران سنگر عاشقي›› و ‹‹معرفي شهداي كارمند كاشان›› به شركت كنندگان در اين كنگره اهدا شد.
شهيد فارسي در مبارزات عليه رژيم مستبد و مستكبر شاه شركت و حضور جدي داشت و بعد از پيروزي انقلاب اسلامي با فرمان امام مبني بر تشكيل جهاد سازندگي وارد جهاد سازندگي كاشان شد و در محروميت زدايي روستاها تلاش مضاعفي داشت و بعد از آغاز جنگ در سال 59 به جبهه هاي نبرد اعزام و با تشكيل ستاد كمك رساني به مناطق جنگي در كنار شهدايي همچون حاج جواد يزداني در شوراي ستاد كمك رساني به جبهه فعاليت خود را آغاز و كمك هاي مردمي كاشان را به جبهه ها انتقال داد.
شهيد فارسي بعد از مدتي فرماندهي امور جنگ جهاد استان اصفهان را بر عهده گرفت و در اين مسؤوليت خطير انجام وظيفه مي كرد تا اينكه در عمليات كربلاي پنج در 21 دي ماه 1365 با اصابت گلوله توپ به خودروی وي، به شهادت رسيد./1307/پ203/ب1