مقاومت اسلامی توانایی تحقق اهداف بزرگ امت اسلامی را دارد
به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ ماهر حمود رییس اتحادیه جهانی علمای مقاومت در خطبه های نماز جمعه مسجد قدس صیدای لبنان گفت: انتقال احساس ناامیدی از گروهی به گروهی دیگر در لبنان باید مورد توجه قرار گیرد. این حس نه تنها در لبنان بلکه میان همه امت دیده می شود چرا که امت اسلامی راه را گم کرده و از اهداف بزرگ در راه دستاوردهای کوچک دور شده است.
وی افزود: امت اسلامی در دهه 50 و 60 میلادی با گسترش اندیشه قومیتی روبرو شد که بر وحدت عربی و آزادی فلسطین و مقابله با استعمار تأکید داشت، بر این اساس شاهد پیوستن به مقاومت فلسطینی بودیم که توانایی رسیدن به اهداف خود را ندارد. این مساله سبب شد تا مسلمانان تنها به تأمین آینده شخص انسان به دور از آینده امت و اهداف بزرگ آن بپردازند.
این عالم اهل تسنن تصریح کرد که الحریری رییس جمهور فقید لبنان نیز به این مساله توجه داشت و تنها به فکر تأمین زندگی شخصی افراد بود نه اهداف بزرگ امت نظیر وحدت عربی و آزادی فلسطین و پیشرفت علمی امت و مقابله با چالش های بزرگ.
وی ارتحال الحریری را پایان این دیدگاه عنوان کرد و اظهار داشت: با پایان یافتن آن دیدگاه شاهد هستیم که امت به پروژه مقاومت در لبنان و فلسطین روی آورده که می تواند امت را به اهداف بزرگ برساند اما چالش های بزرگی نظیر سنگ اندازی های مذهبی و نژادی مانع از گسترش مقاومتی شده که آب راکد را به بهترین سو روان می کند.
شیخ ماهر حمود با استقبال از سخنان رییس پارلمان کویت و اخراج هیأت صهیونیستی از اجلاس اتحادیه بین المجالس در روسیه ادامه داد: امت در انتظار پروژه ای است که افق های بزرگی را در فلسطین گشوده و کرامت از دست رفته بر اساس شکست های عربی را بازگرداند. امت اسلامی منتظر پروژه ای است که توانست با 45 ثانیه سخنرانی بر دشمن ضربه بزند.
وی امت اسلامی را به سوی پیشرفت توصیف کرد و گفت: اگر پارلمان کویت بر اساس مجازات مرزوق الغانم رییس آن منحل شود یعنی توطئه بسیار بزرگی وجود دارد و امت بسیار ضعیفتر از آنست که بتواند بیداری خود را بدست آورد و اگر بتواند به عنوان یک رهبر بر مواضع کشورهای عربی علاقه مند به عادی سازی روابط با دشمن مبدل شود نشانه بزرگی برای پیشرفت امت به وجود آمده است.
رییس اتحادیه جهانی علمای مقاومت خاطرنشان ساخت: اگر مسلمانان به اسلام واقعی پایبند بمانند هیچگاه با ناامیدی روبرو نمی شوند و این مساله در صدر اسلام به خوبی مشاهده شد که مسلمانان با وجود عقب افتادگی فرهنگی توانستند به استادان جهان مبدل شوند./980/ب901/د