بررسی عواقب اقدامات رژیم صهیونیستی درباره تعطیلی دفاتر شبکههای ماهوارهای در کرانه باختری
به گزارش خبرگزاری رسا، سربازان ارتش رژیم صهیونیستی با حمله به دفاتر 3 شرکت دادهپردازی که خدمات ماهوارهای به شبکههای ماهوارهای ارائه میکنند دفاتر این 3 شرکت را تعطیل کردند.
نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی دفاتر شرکتهای «رام ست»، «پال مدیا» و «ترانس مدیا» دفاتر این شرکتها در شهرهای رامالله، الخلیل و نابلس را پلمب و تمام تجهیزات موجود در دفاتر نامبرده را مصادره کردند و با نصب پلاکاردهایی اعلام کردند هرگونه فعالیت این شرکتها تا 6 ماه آینده ممنوع است.
مهمترین مسأله
نکتهای که باید به آن توجه کرد این است که شبکههای ماهوارهای «فلسطین الیوم»، «الاقصی» و «قدس» که همگی مواضع حمایتی نسبت به مقاومت فلسطین دارند، خدمات ماهوارهای خود را از شرکتهایی که تعطیل شدهاند دریافت میکردند و با تعطیلی تمامی دفاتر این شرکتها، عملاً فعالیت آنها نیز تعطیل خواهد شد.
وقتی رژیم صهیونیستی تلاش میکند تا 3 شبکه ماهوارهای حامی مقاومت را که منبع رسانهای حامیان مقاومت در فلسطین هستند تعطیل کند چه هدفی را دنبال میکند؟ قطعاً آنچه صهیونیستها از تعطیلی این شبکههای ماهواره هدف گرفتهاند در راستای تضعیف مقاومت است.
لزوم هوشیاری حامیان مقاومت و اتاقهای فکر
در این میان اتاقهای فکر مقاومت باید هوشیار باشند و هوشمند عمل کنند. ضروری است تمامی اتفاقات محتمل که میتواند طی 6 ماه آینده و یا حتی بیشتر از آن علیه مقاومت در فلسطین شکل گیرد رصد و برای آن برنامهریزی شود. یقیناً صهیونیستها قصد دارند طرح و برنامههای مهمی را اجرا کنند که رسانههای مقاومتی مانع آنها در این مسیر محسوب میشوند، به همین دلیل صهیونیستها اقدام به تعطیلی این شبکهها کردهاند.
احتمالات ممکن
در این قسمت برخی از احتمالاتی که ممکن است هدف صهیونیست ها باشد به عنوان یک فرضیه قابل اجرا مطرح می شود:
- انضمام کرانه باختری به سرزمین های اشغالی
صهیونیست ها مدت ها است تلاش می کنند کرانه باختری را به سرزمین های اشغالی الحاق کنند. طی هفته های گذشته تعداد شهرک هایی که تأسیس آنها به تصویب دولت نتانیاهو رسیده، با ماه های گذشته قابل مقایسه نیست. از همه مهمتر در این میان طرحی شهرکی است که با اجرای آن در قدس شرقی شمال و جنوب کرانه باختری از هم جدا خواهد شد. این گزینه می تواند آن اتفاقی باشد که صهیونیست ها رابه صرافت تعطیلی شبکه های مقاومتی کشانده است.
- اعلام روابط رسمی صهیونیست ها با برخی کشورهای عربی
صهیونیست ها طی دو سال گذشته در تلاش اند تا هم پیمانی خود با برخی کشورهای مرتجع عرب منطقه را رسمی کنند. همگان می دانند که این اعلام ، در جوامع اسلامی و عربی بازخورد شدیدی خواهد داشت لذا این احتمال یکی از گزینه هایی است که به شدت صهیونیست ها را ترسانده است.
- حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه، لبنان یا سوریه
اگر رژیم صهیونیستی قصد آغاز جنگی جدید داشته باشد، با وجود تهدیدهایی که رهبران مقاومت طی سالهای گذشته کرده اند، آغاز حمله صهیونیست ها می تواند تبعات وخیمی در داخل کرانه باختری داشته باشد. لذا روشنگری رسانه ها و اطلاع رسانی آنها مانع بزرگی بر سر راه آنها و یک مانع تهاجمی می تواند باشد.
- وقوع انتفاضه
از اوایل اکتبر 2015 انتفاضه سوم در کرانه باختری در جریان است. با وجود فراز و نشیب هایی که این انتفاضه داشته است اما دو ویژگی مهم آن باعث شده صهیونیست ها از آن در هراس باشند: اول؛ شعله ور شدن دورهای آن، دوم؛ غیر قابل پیش بینی و غیر قابل پیشگیری بودن آن است. شاید صهیونیست ها به شواهدی رسیده اند که براساس آنها احتمال شعله ور شدن و همگانی شدن انتفاضه را حدس زده باشند که به حذف رسانه ها روی آورده اند.
هشدار و هوشیار
موارد بسیار دیگری می توان در عرصه فلسطین یافت که به موارد فوق اضافه شوند و هر کدام از آن موارد هم شواهدی برای وقوع دارند. اینکه کدام مورد ممکن است اتفاق بیفتد در مرتبه دوم اهمیت قرار دارد و در اولویت نخست باید نسبت به وقوع یک حادثه مهم هوشیار بود. حذف رسانه برای یک اتفاق کوچک نمی تواند اتفاق بیفتد و قطعا آنچه موجب شده صهیونیست ها شبکه های مقاومت را تعطیل کنند بسیار با اهمیت و اولویت است.
هم فلسطینیان و هم حامیان فلسطینیان باید به هوش باشند تا با اقدام ناگهانی و شبیخون صهیونیست ها غافلگیر نشوند. تعطیلی رسانه به معنی قطع زبان مقاومت در مقابل مردم و کور کردن چشم مردم حامی مقاومت است و این امر نباید از نظرها و افق دید اندیشمندان، اتاق های فکر و شخصیت های مقاومت مخفی بماند./۸۴۷/ب۱۰۱/ف
منبع: تسنیم