مدارس صدرا گامی برای تربیت متخصصان و نخبگان دینی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، سیدمرتضی ناوندی، معاون آموزش سازمان مدارس معارف اسلامی کشور، امروز در نشست با مسؤولان مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا در بجنورد، اظهار کرد: اکنون ۱۲۰ مدرسه علوم و معارف اسلامی متوسطه دوم و ۲۹ متوسطه اول در سطح کشور وجود دارد.
وی افزود: طبق آمار ارائهشده از مدارس صدرا خراسان شمالی تاکنون هزار و 600 نفر فارغالتحصیل شدهاند که از این تعداد ۲۵۰ نفر به حوزه علمیه ورود پیدا کردهاند و ۳۰۰ نفر نیز به دانشگاه فرهنگیان راه یافتهاند.
ناوندی ادامه داد: هدف از تأسیس مدرسه علوم معارف اسلامی صدرا پرورش جوانانی با الگوی اسلامی ایرانی است که با توجه به هویت اصیل خود نیازهای جامعه را بشناسند و در آن حیطه فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه مدارس علوم معارف اسلامی گامی برای پرورش متخصصان و نخبگانی در معارف اسلامی است، گفت: نظام تربیتی و آموزشی باید رویکرد اسلامی داشته باشد و سند تحول آموزش و پرورش نیز این مسیر را روشن کرده است، در کشوری که چنین رویکردی دارد آیا نباید دبیرستان معارف وجود داشته باشد؟
ناوندی ادامه داد: برای انتخاب مدیران باید چارچوب و مسیر مشخصی وجود داشته باشد و جابهجایی مدیران نیز در مسیر قانونی انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: کشور، کشور اسلامی است و نظام تربیتی و آموزشی نیز باید رویکرد اسلامی داشته باشد.
محمود اسدی، مدیر آموزش و پرورش بجنورد هم در این نشست، اظهار کرد: در مدارس دولتی هیچگونه وجهی دریافت نمیشود و فقط در مدارس هیئت امنایی و غیردولتی مبالغی دریافت میشود که در مدارس هیئت امنایی نیز به تشخیص مدیران و با توجه به وضعیت معیشتی دانش آموزان تا ۳۰ درصد تخفیف شامل ارائه میشود.
وی با بیان اینکه بهترین نوع مدارس نیز مدارس هیئت امنایی است، گفت: مدرسه باید حساب و کتاب داشته و هزینهها مشخص باشد، همچنین ضروری است وضعیت خلأهای قانونی نیز مشخص و معین باشد؛ چراکه آموزش و پرورش نقش ویژهای در فرهنگ و تربیت و مهارتآموزی دانش آموزان دارد و اگر این خلأها از بین نرود ممکن است آسیبزا باشند./9314/پ202/ب1